Здравей Гост

Какво губим , когато печелим

• 11 Отговора
  • 1697 Прегледи
Какво губим , когато печелим
« -: Май 06, 2013, 12:44:38 pm »
Христос воскресе ! Връщайки се назад във времето , забелязах , винаги имаме материални загуби ,  когато получим непредвидени или неочаквани доходи, понякога те са  и по-големи от самите печалби.Смятам се за късметлийка и това ме учудва и искренно се надявам , че това идва от страна на съпруга ми ;)
Моля , помагайте с предложения
« Последна редакция: Май 06, 2013, 01:08:36 pm от АДА »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: КАКВО ГУБИМ , КОГАТО ПЕЧЕЛИМ
« Отговор #1 -: Май 06, 2013, 01:05:04 pm »
Само ще помоля да корегираш заглавието...,да не е с главни букви. :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
Re: Какво губим , когато печелим
« Отговор #2 -: Май 06, 2013, 01:56:01 pm »
Христос воскресе ! Връщайки се назад във времето , забелязах , винаги имаме материални загуби ,  когато получим непредвидени или неочаквани доходи, понякога те са  и по-големи от самите печалби.Смятам се за късметлийка и това ме учудва и искренно се надявам , че това идва от страна на съпруга ми ;)
Моля , помагайте с предложения
Имаш Юпитер в съвпад с МЦ (а планетите там винаги са с най-силно влияние). И макар заточен в Близнаци, е в тригон с Венера в Риби (в екзалтация), която управлява парите ти (У2).

« Отговор #3 -: Май 06, 2013, 02:08:51 pm »
Ада, сигурна ли си в часа на раждане? Защото преди време сме разглеждали картата с друг час (половин час назад в сравнение с поставения сега).

« Отговор #4 -: Май 06, 2013, 03:49:22 pm »
Не съм :blink:сега по праздниците бяхме при родителите ми и мама каза този час :-[ преди мислех , че е 16,30

*

Uran

• 6041
« Отговор #5 -: Май 06, 2013, 03:54:49 pm »
2 седмици си по- малка от любимия. Плутон още не е застъргал Слънце-то ти.
Как ти се отрази опозето на тр. Сатурн, а и Уран през риби?

« Отговор #6 -: Май 06, 2013, 04:01:33 pm »
Рибешкия  период ми разказа играта, и финансово, и емоционално, направих трудни избори в работата , очаквам вече резултати, овнешкия период беше силен и пълен със всичко по много

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Май 06, 2013, 04:06:59 pm »
Този Уран е непредсказуем и очевидно, не търпи конвенционални решения, а при теб е квадратирал натални Юпитер и Луна.
Овчият период донесе ли ти домашни придобивки- тр.Сатурн е тригонирал натален Юпи- У4?

« Отговор #8 -: Май 06, 2013, 04:18:06 pm »
Донесе , но винаги в такива моменти имаме и материални загуби, което ме накара и да пусна темата, но това трябва да е от мъжа ми , не може да е заради милото и беззащитно овне

« Отговор #9 -: Май 06, 2013, 04:22:01 pm »
Ада, пробвай да си поиграеш с час на раждане около 16:45. Не твърдя, че съм права или че разбирам (даже напротив, не разбирам от ректификация). Струва ми се, че Луната по-добре подхожда за управител на 11-тия дом при положение, че имаш нестабилни приходи и материализирания на желания. Луна в квадрат с Уран/Плутон в 12-тия дом на загубите би дала напрегната връзка между 11-тия и 12-тия дом. Уран в аспект с У11 може да се тълкува като нестабилност в доходите.

« Отговор #10 -: Май 06, 2013, 04:30:00 pm »
Основните доходите ми са стабилни - от заплати, редовни и фиксирани.С тях проблем няма. Издънките са при дошлите неочаквано средства, винаги има загуби, сякаш някой ми перва плесница и ми казва :стига ти толкова , не ти се полага повече.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #11 -: Май 06, 2013, 09:59:30 pm »
Когато печелиш не знаеш какво губиш...и когато губиш какво печелиш.
За съжаление , всичко свързваме с две думи печелиш-губиш.... :blink:
Отдавна знам, че няма загуба и печалба.
Отдавна знам, че и двете предизвикват омраза.
Отдавна знам, че нищо не е по-страшно от омразата...
Отдавна знам, че не мога да мразя...,просто защото никога не съм мразила.
Отдавна знам, че прошката е над всичко...
Знам, че не губя и не печеля...,а вървя по пътя.
Философско...но ..факт.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците