Здравей Гост

Съвпад на Венера и Уран

• 35 Отговора
  • 8107 Прегледи
*

АН

Съвпад на Венера и Уран
« -: Април 17, 2006, 05:18:41 pm »
Време, в което можем да се освободим от затормозяващи разбирания, там, където имаме съмнения и несъгласия, касаещи сферите, подвластни на Венера.

Време на прозрения, по отношение аналогиите на Венера. Ако сега се обърне внимание на знаците на съдбата, свързани с Венера, човек може да разреши кармични въпроси и връзки.

Аспектът от Юпитер към съвпада ще превърне влиянието му в естествено състояние, в носещ късмет и щастие модел на поведение.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #1 -: Април 17, 2006, 07:00:35 pm »
Няма ли как да пораздуеш малко повечко визията си, щото моя милост примерно почти нищо не разбра, освен едно обещание за евентуално светло бъдеще?  <_<  

*

edna

• **
  • 541
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #2 -: Април 18, 2006, 07:55:31 am »
Цитат
Време, в което можем да се освободим от затормозяващи разбирания, там, където имаме съмнения и несъгласия, касаещи сферите, подвластни на Венера.

Време на прозрения, по отношение аналогиите на Венера. Ако сега се обърне внимание на знаците на съдбата, свързани с Венера, човек може да разреши кармични въпроси и връзки.

Аспектът от Юпитер към съвпада ще превърне влиянието му в естествено състояние, в носещ късмет и щастие модел на поведение.
Niama da mi e izlishen malko kasmet i shtastie  :rolleyes: Moje pak da stanem po chovechni po priatelski nastronei i gotovi na kompromisi sled kato se sluchva v ribi i uchastva i Uran  ;)

AH iskam da te popitam neshto ne e vav vrazka s tazi tema , no ne mi se otvaria nova zaradi edin vapros,,,,
Skoro shte imam 3 savpada ednovermenno ...Venera s Venara , Merkuri s Merkuri i Mars s Mars..Venrata mi e aspektiramna ot tr.Pluton , Merkuria ot tr.Neptun samo Marsa mi ne e zasegnat ...tezi savpadi dali shte oznachavat neshto ?

*

lin

• *
  • 96
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #3 -: Април 18, 2006, 01:21:37 pm »
Аз пък много добре наместих интерпретацията на АН  :)
Уран, като управител на 8-мия ми дом, ме 'занима' с подписването на договор, чрез който по мое собствено желание се разделих с нещо, за което бях мечтала години и  също години ми костваха за да го реализирам.  :D

А може би по Венера предадох поста си /в работата/.  :D
Оставям 7 години труд в ръцете на друг човек - по моя собствена преценка.

И всичко това съвсем осъзнато и с убеждението, че по този начин ще продължа да се развивам.

Пък Юпитер го чакаме да се прояви!  :D  ;)  

*

kaily

• 5145
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #4 -: Април 18, 2006, 04:16:52 pm »
Кои сфери са подвластни на Венера бе, и какви са и аналогиите?  :(
При мен нищо не се случва, Верена ми е в трети, водолей, Уран в девети, лъв, на всичко отгоре интерсептирани.
Венерка ми управлява 6,7 и 11
Съвпадът ми се пада в 4, на 5 градуса отстояние от южен възел и на 6 градуса от луна.
И нищо  :wacko:  

*

lin

• *
  • 96
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #5 -: Април 18, 2006, 04:45:05 pm »
Ами разбира се, Венера може да засегне само най-хубавите сфери - красота, любов и пари!  :D  :D  :D  

*

kaily

• 5145
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #6 -: Април 18, 2006, 04:54:51 pm »
И друго какво?
Щото при толкова явни знаци нищо от това не ми е засегнала, така че трябва да има още нещо.

*

АН

Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #7 -: Април 18, 2006, 05:15:30 pm »
Цитат
Няма ли как да пораздуеш малко повечко визията си, щото моя милост примерно почти нищо не разбра, освен едно обещание за евентуално светло бъдеще?  <_<
има нещо общо с времето за нещо си...С точното време....

От време на време може да се усещаме като играчи в игра с неизяснени правила...
Естествето е тая мисъл бързичко да я изгонваме от ума си....Предпочитаме да се усещаме не като пионки на съдбата, а като хора, които управляват живота си, че даже и чужди животи :)
Има периоди, в които правилата стават по-видими...Ако тогава се оглеждаме и услушваме, можем да осъзнаем за какво сме живи...Не че ще е абсолютна истина....
Сега можем да усетим и да се възползваме от истината, че сме живи да търсим и откриваме свобода и радост в живота си.
Да прозрем кое ни прави радостни, а не мързеливи и доволни /тия последните са примитивна проява на енергията на Венера/ :)
Да прозрем кое ни прави свободни, а не капризни и ексцентрични :)

Изобщо това си е силен аспект, който може да предложи красиво, нестандартно виждане за живота, а после ще ни остане само да го следваме :)

*

lin

• *
  • 96
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #8 -: Април 18, 2006, 05:19:36 pm »
При мен Венера и Уран аспектират възлите и Слънцето ми. Гледам кои домове ми управляват също така.
Та, ако не ти аспектират нищо в картата, може би няма да има конкретно събитие при теб?!
Не съм веща в занаята.  ;)
Ще видим другите какво ще ти отговорят.

*

АН

Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #9 -: Април 18, 2006, 05:22:19 pm »
Цитат

Skoro shte imam 3 savpada ednovermenno ...Venera s Venara , Merkuri s Merkuri i Mars s Mars..Venrata mi e aspektiramna ot tr.Pluton , Merkuria ot tr.Neptun samo Marsa mi ne e zasegnat ...tezi savpadi dali shte oznachavat neshto ?
според мен, винаги означават....

Дори да няма събитие, ако си с отворено съзнание, ще усетиш куп неща...
Имаш едновременно да интегрираш и използваш енергията на 3 планети....
Ясно е, че рядко се случва....

Ще зависи сигурно за какво си готова - времето ще е активно, а ти трябва да си с бистър ум и позитивно настроена...Надали ще е полезно да стигаш до конфликтност по Марс, но това си е аспект с най-висок рейтинг в случая...

Аз бих обръщала внимание на всяко нещо в тоя период, дори да изглежда незначително :)  - като нищо ще ти донесе късмет - просто ще се включиш в потока на енергията, ако си готова :)  - синхронност :)  

*

АН

Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #10 -: Април 18, 2006, 05:25:59 pm »
Цитат
Аз пък много добре наместих интерпретацията на АН  :)
Уран, като управител на 8-мия ми дом, ме 'занима' с подписването на договор, чрез който по мое собствено желание се разделих с нещо, за което бях мечтала години и  също години ми костваха за да го реализирам.  :D

А може би по Венера предадох поста си /в работата/.  :D
Оставям 7 години труд в ръцете на друг човек - по моя собствена преценка.

И всичко това съвсем осъзнато и с убеждението, че по този начин ще продължа да се развивам.

Пък Юпитер го чакаме да се прояви!  :D  ;)
звучиш интригуващо :)  - дали покрай активацията от Марс на господарката на хороскопа ти, дали покрай директния Сатурн вече, някак си се задействала за важни неща :)  

*

lin

• *
  • 96
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #11 -: Април 18, 2006, 05:42:17 pm »
АН, като се замился, при мен няма важно събитие, в което да няма пръст Сатурн  :D  :ph34r:
/пък и той нали ми държи тая квадратура с Уран от дълго време насам/

Някак си нито едно от 2-те произтичащи събития /защото те не са финиширали съвсем/ няма категорично Урановски привкус  <_<
Аз съм си ги осмислила и съм направила нужните усилия те да се случат, което си е повече по Сатурн.

Марс сигурно ми е дал енергията за всичко, като е профучал през милата ми Луничка!  :)
« Последна редакция: Април 18, 2006, 05:43:55 pm от lin »

*

kaily

• 5145
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #12 -: Април 18, 2006, 10:11:39 pm »
Цитат
От време на време може да се усещаме като играчи в игра с неизяснени правила...
Естествето е тая мисъл бързичко да я изгонваме от ума си....Предпочитаме да се усещаме не като пионки на съдбата, а като хора, които управляват живота си, че даже и чужди животи :)

Да прозрем кое ни прави радостни, а не мързеливи и доволни /тия последните са примитивна проява на енергията на Венера/ :)

Изобщо това си е силен аспект, който може да предложи красиво, нестандартно виждане за живота, а после ще ни остане само да го следваме :)
Аха, по точката с пионките, няма какво да проработвам, отдавна се чувствам като войник на съдбата-където ме прати, там вървя, правя, което ми се подаде, и после на друго място. Като спаринг партньор съм на съдбата, отигравам нейните топки.

Обаче това за радостта и доволството+мързела май трябва да го осмисля. Защо да няма радост в мързела?  :(

А може ли тоя аспект да действа примерно месец преди и след? Щото края на миналия месец всъщност направих скок чрез книгата Зоар (Зохар), част от еврейската Кабала. Не че книгата прочетох, ми коментарите към нея на някакъв, който бил най-видният кабалист на нашето време.
Та ми присветнаха някои неща.
Основното-идеята да спрем да желаем ние, а да се стремим да целим желанията господни.
Това беше много въодушевяващо усещане.
Изведнъж отпадна нуждата от контролираната глупост, щото в крайна сметка всеки практикува контролирана глупост според собствените си нагласи, демек нищо не прави.
Нали, понеже нищо не е по-важно от нещо друго и стигаш до идеята, че е се тая дали мързелуваш или копаш. И залиняваш от ленност.

Та м Зохар идеята ме грабна веднага, не оставяш само съдбата си в божиите ръце, но и собствените си желания, а вече бог да си се грижи да ти присажда желания. И тогава всъщност се появи импулс, тласък, живост и ромон на радост.
Зохар

*

lin

• *
  • 96
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #13 -: Април 19, 2006, 08:41:21 am »
Може да не съм схванала правилно посланието, в това, което описваш kaily,
но какво стана с "Помогни си сам за да ти помогне и Господ!"?

За мен лично това послание е сработило и си работи безотказно.
И според резултата накрая, разбираш дали нещото, за което си помагаш  е богоугодно и дали не трябва да смениш посоката.

Тук няма мързел и СИ истински спаринг партньор на съдбата, както казваш!  :D  

*

kaily

• 5145
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #14 -: Април 19, 2006, 09:28:54 am »
Цитат
И според резултата накрая, разбираш дали нещото, за което си помагаш  е богоугодно и дали не трябва да смениш посоката.

Тук няма мързел и СИ истински спаринг партньор на съдбата, както казваш!  :D
А защо трябва да чакаш чак резултата, че да удостовериш дали си вървял във вярната посока или не?  ;)
И ако се окаже, че си попилял години време, енергия и  ресурси да вървиш в погрешна посока, тогава?
Не е ли по-добре да питаш още в началото, отколкото да копаш тунела самоотвержено до дупка, за да установиш накрая, че си излязъл изобщо не там?

А относно спаринг партньора - работата е там, че бог е деликатен и никога не ти дава задачи, които са ти неприятни, когато работите в комбина.
И след като си мързелив, той ще ти даде мързеливи задачи, работа има за всички, даже за мързеливите. Обаче наградите и резултатите ще са пък в съответствие с извършената работа.
Можеш да имаш всичко, което си поискаш, стига да си готов да платиш цената за това. И като си готов да платиш една мързелива цена, ти се дава мързел плюс резултата на мързеливата цена.

Впрочем, АН, чак снощи като си легнах, стоплих, че точно вчера прозрях едно извънредно интересно нещо.
Който има достатъчно истинска лична сила, има и пари. Така че жените, търсещи мъже с пари, не са кучки, а жени, които инстинктивно търсят баща на децата си с лична сила. Не може просто човек да има лична сила и да има финансови проблеми през целия си живот.
Това ми измести доста нагласи.

*

edna

• **
  • 541
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #15 -: Април 19, 2006, 10:11:33 am »
Цитат
nnostспоред мен, винаги означават....

Дори да няма събитие, ако си с отворено съзнание, ще усетиш куп неща...
Имаш едновременно да интегрираш и използваш енергията на 3 планети....
Ясно е, че рядко се случва....

Ще зависи сигурно за какво си готова - времето ще е активно, а ти трябва да си с бистър ум и позитивно настроена...Надали ще е полезно да стигаш до конфликтност по Марс, но това си е аспект с най-висок рейтинг в случая...

Аз бих обръщала внимание на всяко нещо в тоя период, дори да изглежда незначително :)  - като нищо ще ти донесе късмет - просто ще се включиш в потока на енергията, ако си готова :)  - синхронност :)
Blagodaria AH  :D naistina imam nujda ot kasmet tochno v momenta a tova chudo shte bade na 29 tozi mesec , dano da stane taka kkato kazvash energia i sinhro :D  

*

lin

• *
  • 96
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #16 -: Април 19, 2006, 02:03:34 pm »
Цитат
А защо трябва да чакаш чак резултата, че да удостовериш дали си вървял във вярната посока или не?  ;)

Е, ти съвсем елементаризираш нещата.
Предполага се, че имаме /поне хората, които си лафим тук/ глави на раменете си, имаме и предишни опитности и съответните правилни изводи от тях...
Имаме си и запаси от мъдрости и философии, които също да подпомагат пътя ни напред.
Т.е. не иде реч да се захванеш с каквото ти попадне.

Но да се твърди, че има начин да се застраховаме от грешни стъпки в живота си?!
А пък заради това, че може да сгрешим, да вземем да не правим нищо... !!!!????
:D  :D  :D
« Последна редакция: Април 19, 2006, 02:04:49 pm от lin »

*

kaily

• 5145
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #17 -: Април 19, 2006, 02:25:27 pm »
Не става въпрос да не правим нищо, а да правим, което бог ни даде знак да правим.
А не което главата на раменете ни го е измислила.
Един познат хуанист каза веднъж нещо запомнящо се-най-важните решения в живота ми не ги вземам аз, а духът.
За това става въпрос.

*

lin

• *
  • 96
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #18 -: Април 19, 2006, 03:15:14 pm »
ОК - с това съм абсолютно съгласна :)  

*

kaily

• 5145
Съвпад на Венера и Уран
« Отговор #19 -: Април 19, 2006, 03:25:15 pm »
Бе то и аз съм съгласна, ама първо  се оставям в ръцете на духа, ма след това веднага почвам да му давам акъл как да си върши работата.  :D