Здравей Гост

Събития при Уранова опозиция

• 11 Отговора
  • 1952 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Събития при Уранова опозиция
« -: Май 07, 2013, 11:06:17 pm »
Някой преживял ли я е вече ? Какви впечетления имате ?
Какво може да се очаква или не от нея ?
На мен ми предстои такава след няма и година.

пп. Нямаше ли някъде писано за нея във форума или се бъркам  :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Събития при Уранова опозиция
« Отговор #1 -: Май 08, 2013, 12:31:31 am »
Някой преживял ли я е вече ? Какви впечетления имате ?
Какво може да се очаква или не от нея ?
На мен ми предстои такава след няма и година.

пп. Нямаше ли някъде писано за нея във форума или се бъркам  :rolleyes:

Имаше....Мнооого е писано. Преживяла съм я.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Май 08, 2013, 06:10:50 am »
И аз съм на прага на урановата опозиция.
Имам желание за промяна в живота,за нова насока с партньорските взаимоотношения.И знам,че ще се случи рано или късно.
Уран все пак ми е управител на 7ми дом.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #3 -: Май 08, 2013, 12:44:51 pm »
Уран ми е управител на 7 дом. При Урановата опозиция прекратяване на многогодишна връзка по мое желание.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #4 -: Май 08, 2013, 01:23:47 pm »
ауу, и при маминка уран е У7 и след градус и нещо ще образува опозицията по оста 9-3, в същото време ще е в секстил с натален марс.... да не остави тати заради някой младок  :o ще споделя какво е преживяването й, но се съмнявам да прекъсне брака си... или поне не ми се иска да го мисля  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5 -: Май 08, 2013, 01:27:27 pm »
ауу, и при маминка уран е У7 и след градус и нещо ще образува опозицията по оста 9-3, в същото време ще е в секстил с натален марс.... да не остави тати заради някой младок  :o ще споделя какво е преживяването й, но се съмнявам да прекъсне брака си... или поне не ми се иска да го мисля  ;D
Тц..няма да го прекъсне...Но може да почне да пътува по-често..,да има проблеми по пътищата..,внезапни и неочаквани...Може някой от друг град да се появи в живота и.
Нека си го изживее... ;D Сладко е, остави я...След транзита всичко ще е забравено... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #6 -: Май 08, 2013, 01:29:31 pm »
Въпреки че съм "малка" още, тази уранова опозиция ми е интересна и наблюдавам хората около мен с нея. Доста често се изразява по този начин обаче повече са случаите и в които няма явно проявление, общо взето към текущия момент се сещам само за един явно изтрещял случай, но той е със съвпад на ретро уран с ретро юпитер, че и ретро плутон там натално опозе слънце и при транзитната опозиция, съвпад слънце стана тя каквато стана, разпертушини 100-годишна връзка и се насади на пачи яйца на нова. Не знам по кои домове са аспектите.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #7 -: Май 08, 2013, 01:41:02 pm »
Тц..няма да го прекъсне...Но може да почне да пътува по-често..,да има проблеми по пътищата..,внезапни и неочаквани...Може някой от друг град да се появи в живота и.
Нека си го изживее... ;D Сладко е, остави я...След транзита всичко ще е забравено... :wub:

хаха, добре ще й се отрази  ;D  :wub: :wub: :wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Нова

• 3491
« Отговор #8 -: Май 08, 2013, 02:14:37 pm »
Като за учебник е този случай с братовчед ти )))

*

elfidka

• 3129
« Отговор #9 -: Май 10, 2013, 07:17:17 am »
Е, то не при всеки е така ама дай боже всеки му ха ха
 :blink: :blink: :blink: :blink:
При мен Уран е У7 и се намира на К3, по това време ще транзитира в 9 дом, дай боже да ми донесе пътувания  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #10 -: Май 10, 2013, 07:23:32 am »
На мен ми се живееше на МАХ, но обстоятелствата ме принудиха да е на min.
Имаше и има огромно вътрешно недоволство прикрито зад айсберг фасада.

*

Нова

• 3491
« Отговор #11 -: Май 10, 2013, 09:56:58 am »
Сънили, и аз мисля, че уранчо на к2 си дава парици, почти винаги завиждам на тези с такъв натален аспект. Лелее, представяш ли си като стигне да там? Колкото и да е бавен, муден и напред-назад, все ще дойде този момент. По-добре късно, отколкото никога, ще бъдем застаряващи гранд дами ))) При мен тогава ще опонира нат юпи. Това как ще му подейства?