Здравей Гост

Управителя на АСЦ

• 9 Отговора
  • 1977 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Управителя на АСЦ
« -: Май 08, 2013, 08:05:19 am »
http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,2163.0.html

Интересува ме..,какво бихте споделили по темата? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Управителя на АСЦ
« Отговор #1 -: Май 08, 2013, 10:13:23 am »
Как го усещате...управителя?
Кой е при Вас на в-ха на АСЦ..има ли планета в 1-ви? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2 -: Май 08, 2013, 10:26:59 am »
При мен упр. АС е слънцето, в 10 ...планети в 1 нямам.Но реално и като прочетох написаното от теб, темата е толкова обширна, така може да се въртят аспекти, ситуации.Усещането едва ли идва от един знак и един дом...

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3 -: Май 08, 2013, 10:35:01 am »
сатурн и юпитер на АЦ с малък орбис, меркурий и плутон - с орбис 9, май не се брои. управителя на АЦ в 1ви, но детрониран. меркурий, юпитер и плутон в стелиум в 1ви  :-\ трудно ми е да определя кое как влияе  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Май 08, 2013, 10:47:13 am »
сатурн и юпитер на АЦ с малък орбис, меркурий и плутон - с орбис 9, май не се брои. управителя на АЦ в 1ви, но детрониран. меркурий, юпитер и плутон в стелиум в 1ви  :-\ трудно ми е да определя кое как влияе  :-\

Клер,а кой е знака на АСЦ? :rolleyes:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5 -: Май 08, 2013, 10:53:45 am »
АЦто е везни

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Май 08, 2013, 10:58:26 am »
АЦто е везни

А Венера къде е?
Сатурн се чувства добре в знака на везните.Това предполага по-силна изява от тази на Юпитер.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #7 -: Май 08, 2013, 11:03:46 am »

« Отговор #8 -: Май 08, 2013, 11:06:04 am »
Да, Марая, каквото си написала в темата на другият форум е много вярно. Управителят на асцендента има много важна роля в определянето на характера и начина, по който се себеусещаме. А какво би казала за доминантните/доминиращите планети, които повече се използват в античната астрология? Те каква роля имат? Иначе аз съм много Сатурн, че освен, че ми е управител на асцендента, съвпада с него. Ракът, слънчевият ми знак е вътрешна светлина и състояние, което много малко хора могат да видят.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Май 08, 2013, 11:11:47 am »
Да, Марая, каквото си написала в темата на другият форум е много вярно. Управителят на асцендента има много важна роля в определянето на характера и начина, по който се себеусещаме. А какво би казала за доминантните/доминиращите планети, които повече се използват в античната астрология? Те каква роля имат? Иначе аз съм много Сатурн, че освен, че ми е управител на асцендента, съвпада с него. Ракът, слънчевият ми знак е вътрешна светлина и състояние, което много малко хора могат да видят.

Аз я разглеждам като планета в Гокленова зона..Тя има своето значение...Най-вече в елевация.
Определено в картите на успели хора има такива планети...