Здравей Гост

Подарък прогноза за Таня

• 16 Отговора
  • 2488 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Подарък прогноза за Таня
« -: Май 11, 2013, 10:27:30 am »
Таня, качи си картата...
Малко упражнение няма да навреди... ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tania

• **
  • 743
Re: Подарък прогноза за Таня
« Отговор #1 -: Май 11, 2013, 10:34:19 am »
Благодаря, Марая  :58: Трогната съм  :blink:  :wub:.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #2 -: Май 11, 2013, 10:38:46 am »
Възможно е да пътуваш-чужбинско :)
Драпай за кариера, ще има отворени врати

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3 -: Май 11, 2013, 10:41:07 am »
Честит Рожден Ден Таня!!! :blink:
Желай ти най-вече здраве,щастие,любов и успехи в твоите професионални дела и семейни!!!

Приеми моите виртуални прегръдки и пожелания!!! :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #4 -: Май 11, 2013, 10:44:22 am »
 Добра година Таня и във финансово и в чисто светско отношение. Пътувания, договори, премествания.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5 -: Май 11, 2013, 10:51:20 am »
И аз мисля,че ще имаш успех в кариерата.
Не знам с какво се занимаваш,но ако работата ти е свързана с изкуство,ще получиш успех.Ако не е изкуство,то ще е нещо свързано по нептун.Другото което е,че може да излезе работа в чужбина.
Събитията тази година ще се случват изненадващо за теб.Самата ти,може би ще искаш ще искаш да промениш нещо в себе си.НАчин по който изглеждаш или държанието ти.Ще искаш да си независима.Но чужбината най-много ми се набива в очи.Както и занимания с астрологията ще те обсебят.
Ако не се занимаваш с изкуство,то тогава ще е нещо свързано с технологии.

Успех!!!!!!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #6 -: Май 11, 2013, 02:20:13 pm »
Благодаря ви, момичета  :blink:!
Наистина с мъжа ми обмисляме преместване в чужбина, значи има вероятност да се осъществи. Искрено се надявам и на по-активен светски живот и работа, четири години майчинство са ми предостатъчни  ;D.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #7 -: Май 11, 2013, 02:52:43 pm »
Таня, искрено ме радва участието ти в темата за Таро (там чета най-много, заради това) и изксма да изкажа моите поздравления!  :blink: Надявам се наистина новият солар да ти донесе много финансови постъпления и запознанства с приятни хора, които да донесат нова тръпка в живота ти. А аз лично по него наистина това виждам, та дано да съм права.   :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #8 -: Май 11, 2013, 03:53:01 pm »
Благодаря, Ейс  :blink:!
С толкова хубави прогнози и пожелания - надявам се ме чака страхотна година  :yahoo:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #9 -: Юни 09, 2013, 07:48:11 am »
Момичета, познахте за промените и преместването  :blink:. Сатурновия възврат в 8-ми се прояви по всички аналогии на 8-ми дом - смърт на близки за мен хора, увлякох се по окултните науки, занимания с наследства и за жалост раздяла с партныор. Транзита му през 7-ми дом постави началото на проблемите, но аз като един типичен Телец, търпях с надеждата нещата да се оправят  :(. Сега ми предстои покупка на къща на село и най-вероятно ще се преместя там с детето - отвратих се от светския живот ( подчертан 12 дом в солара ). Последното лунно затъмнение беше в съвпад с ЮЛВ и се бях притеснила да не науча пак за нечия смърт, но той човека, излезе по друг начин от живота ми.
Притеснявам се дали ще се справя, детето как ще понесе промените, направо ме е страх, но явно това са отговорностите по Сатурн. Адски ми е подтиснато, дано най после да изгрее Слънце и на моята улица..
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #10 -: Юни 09, 2013, 09:09:13 am »
Здравей, Таня! Мисля, че ще изгрее Слънце и на твоята улица!:) Соларът за тази година повтаря темите от натала ти, а и като добавим слънчевото затъмнение от 10 Май в съвпад със Слънцето ти, става ясно, че годината няма да е обикновена за теб! Време на израстване, намиране на себе си, отстояване на целите и мечтите.В общи линии трябва да решиш тези проблеми, за които досега не си събирала смелост. Според мен основна тема за теб през годината ще бъде темата за парите и ценностите. Ще съумееш да се справиш. Пази се от грешни преценки, не се предоверявай на хората. Ще станеш по-борбена, ситуациите, в които попадаш, ще те карат са вземаш важни решения. Нови влиятелни приятели ще ти помогнат да се справиш с проблемите, мисля, че най-лошото за годината е вече зад теб! Както са писали преди мен, ако се занимаваш с изкуство годината е много подходяща. Възможни са също така и нови, значими отношения с мъж.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #11 -: Юни 09, 2013, 09:32:12 am »
Благодаря ти, Ася  :blink:!
Точно парите ме притесняват, но трябва да се справя, няма начин.
Благодаря за куража, а колкото до нов мъж - така съм се отвратила, че не искам и да чуя. Винаги съм се справяла сама в живота, омъжих се и всичко тръгна назад. Явно е от СЛВ във 2-ри дом - задачата ми в този живот е да не разчитам на друг за финансова подкрепа.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #12 -: Юни 09, 2013, 09:58:15 am »
Благодаря ти, Ася  :blink:!
Точно парите ме притесняват, но трябва да се справя, няма начин.
Благодаря за куража, а колкото до нов мъж - така съм се отвратила, че не искам и да чуя. Винаги съм се справяла сама в живота, омъжих се и всичко тръгна назад. Явно е от СЛВ във 2-ри дом - задачата ми в този живот е да не разчитам на друг за финансова подкрепа.

Това сякаш аз съм го писала!:)  Много симпатична ми стана, като го прочетох!:) Да, така е, трябва сама да се справиш, но въпреки това мисля, че има вероятност през годината да установиш значими отношения с влиятелен мъж. Не казвам, че отношенията ще са интимни, може да ти е шеф, приятел, колега... А що се отнася до парите, ще се справиш! :) Сигурна съм, че сега е пълен хаос при теб и се чудиш откъде да започнеш, но ако приемаш съвети, решавай проблемите си един по един, оценявай това, което си направила, радвай се на всяка нова крачка и само след една година, когато се обърнеш назад, ще видиш колко са се променили нещата в положителна насока! Според мен имаш късмет, не казвам, че ти е лек живота, но в решаваща ситуация винаги нещата някак си се подреждат! Уран ти е изгряващ в солара, мисля си, че и сега нещата ще се подредят неочаквано и за теб самата.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #13 -: Юни 09, 2013, 03:45:21 pm »
Благодаря ви за подкрепата, мили момичета  :58:!
Сънили, ти нееднократно си споделяла впечатленията си за мъже раци, уверих се и аз, че е така  :blink:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #14 -: Юни 09, 2013, 04:28:53 pm »
Скъпа Таня, знаеш колко те харесвам и искрено се радвам, когато пишеш, но като прочетох, че си взела решение за раздяла, сякаш нещо се заби в моето сърце. Сатурн ни кара да бъдем отговорни, в момента имаш Сатурн опозиция Венера и това те тормози, отделно и Нептун квадратира възлите ти, помисли си добре, обмисли решението си, за да не сбъркаш, не се подвеждай под чужди съвети, слушай само сърцето си, то знае най-добре. Но най-очевадното при теб е Плутон тригон Венера. Плутоновите транзити са изключително трудни, особено към Венера. По време на такъв транзит се променя напълно отношението ни към партньорите, чувстваме се неудовлетворени на подсъзнателно ниво. В такъв момент, колкото и хора да има около нас, искаме да останем сами и да осъзнаем какво се случва. При мен лично Плутоновите транзити са много тежки, защото Плутон се намира в 7 дом, но и при теб е така. След такъв транзит се чувствам направо опустошена и сякаш животът ми започва отначало, но малко по малко се появяват нови хора, запазват се истинските приятели и се появява светлина в тунела.
Пожелавам ти животът ти да тръгне само напред, имаш прекрасен син до себе си, той ще ти дава нужната вяра, любов и оптимизъм. Изпращам ти много положителна енергия :wub:

Сънили, дано да нямаш предвид мен, когато пишеш на Таня да не се подвежда по чужди съвети, защото аз я посъветвах да си вярва и да не губи присъствие на духа, защото виждам/а и не само аз/ доста положителни перспективи в картата й, въпрос на време е те да се осъществят. Не я познавам и не бих могла да й давам съвети в личен план, а и дори на дъщеря си не си позволявам да дава акъл в тази област, защото това е нещо прекалено лично дори между майка  и дъщеря, а какво остава между непознати. Но си мисля, че когато една млада жена напише, че е отвратена от мъжете, най-вероятно си има причина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #15 -: Юни 09, 2013, 07:31:00 pm »
Не бързай Танш...Това е Сатурн. :wub:
Дишай дълбоко.Два пъти мери преди да режеш... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #16 -: Юни 09, 2013, 10:16:44 pm »
Ето я синастрията ни - на пръв поглед перфектна. Негова Луна съвпад с мои Слънце / Венера, негов Юпитер съвпад с Нептун, който ми е управител на АСЦ, огледален съвпад на АСЦ / ДСЦ. Той има Плутон в 1-ви, аз Плутон в 7-ми, той е със съвпад Венера / Сатурн, аз - с опозиция.
Ако Плутон опозиция Слънце не го промени, не вярвам нещо друго да успее. На мен ми е необходима, обаче промяна - направо се задушавам в сегашната ситуация.
« Последна редакция: Юни 10, 2013, 10:15:43 pm от tania »
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх