Здравей Гост

Подарък прогноза за MayFlower

• 5 Отговора
  • 1138 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Подарък прогноза за MayFlower
« -: Май 11, 2013, 10:29:57 am »
MayFlower ,
От теб картата ...от нас малко прогностика! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Подарък прогноза за MayFlower
« Отговор #1 -: Май 11, 2013, 03:45:34 pm »
Ооо, Марая, искрено съм трогната от жеста и уважението!

Наистина, никак не очаквах подобно позитивно отношение, особено имайки предвид, че спрях да пиша тук по собствено усмотрение, базирано върху грубите обноски във форума за дадения период.

Поставям двата солара, съответно съм благодарна на всеки който се включи с коментар. Текущите теми които ме вълнуват отново са почти и само по 9-ти дом, дано се вижда някаква промяна по съответната сигнификация на дома. Бих се радвала на конкретно тълкуване на позицията соларен ИЦ в натален 9-ти дом и  куспида на соларен 3-ти дом в съвпад с натален Юпитер в 9-ти.

Марая, БЛАГОДАРЯ за жеста още веднъж!
« Последна редакция: Май 13, 2013, 03:47:16 pm от MayFlower »
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Май 11, 2013, 04:10:31 pm »
MayFlower бъди жива и здрава!!! Честит Рожден Ден! :blink:

*

Константин

« Отговор #3 -: Май 11, 2013, 04:18:49 pm »
Не претендирам, че разбирам, но според мен има изгледи за един по-дългосрочен престой в чужбина, тъй като натaлен У9 е в соларен 12-ти дом, който съм чел, че се свързва с емиграцията и вероятно всичко ще се осъществи по партньорска линия. Това като допълнение на очевидната връзка между 3-ти и 9-ти дом :) На втори прочит видях, че и натален У4 е в 12-ти дом, което ми дава още един повод да мисля, че домът ще се измести в чужбина :)
« Последна редакция: Май 11, 2013, 04:45:30 pm от Константин »

« Отговор #4 -: Май 11, 2013, 04:42:59 pm »
Milkyway: : Искрено благодаря за пожеланията!

Константин: Благодаря за интерпретацията! Всъщност точно това ми се искаше да чуя като събитийност по вече текущият солар ;) В действителност, изключително много помага страничният и съответно по-обективен поглед върху соларната ми карта, защото моят фокус винаги търси определена конкретна тема, но по този начин се пропускат други важни аспекти.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Константин

« Отговор #5 -: Май 11, 2013, 04:47:51 pm »
Няма за какво, ще се радвам, ако нещата се получат :) А за това, че търсиш конкретна тема - всички го правим, но няма лошо, все пак мислите се материализират, затова не спирай да го правиш :P :)