Този е такъв гьонсурат.
Цитат на: Uran в Май 11, 2013, 06:23:03 pmТози е такъв гьонсурат.гьон=гума... има един жаргонен израз за един медицински атрибут, правен уж от гума... за предпазване от забременяване
И изгря нова звезда на медийния небосклон.
Цитат на: Калоян Иванов в Май 11, 2013, 06:28:42 pmЦитат на: Uran в Май 11, 2013, 06:23:03 pmТози е такъв гьонсурат.гьон=гума... има един жаргонен израз за един медицински атрибут, правен уж от гума... за предпазване от забременяванеАми точно това, което изразява жаргонният израз за презерватив.
Такъв или онакъв, той все пак той направи новина.
Евала на Бареков!Иска се смелост и гражданска позиция..дори да произведеш новина....
Има подходящо за жанра съвпадче Слънце/Уран, но като не знам часа му на раждане, не знам дали попада в близост до МС, за да му даде медийната слава.
БЪЛГАРИЯ ВЪЗСТАВА!САТУРН РЕТРО...ПЛУТОН РЕТРО....и ЮПИТЕР В ЗАТОЧЕНИЕ.... :blink:
Цитат на: Марая в Май 11, 2013, 07:12:28 pmБЪЛГАРИЯ ВЪЗСТАВА!САТУРН РЕТРО...ПЛУТОН РЕТРО....и ЮПИТЕР В ЗАТОЧЕНИЕ.... :blink:Охлади малко страстите. Революцията е още далече. Няма да е днес! Има още доста време...... за съжаление.
Възстава...и възстана....Много искам да се изкажеш астрологично...
Цитат на: Марая в Май 11, 2013, 07:47:37 pm Възстава...и възстана....Много искам да се изкажеш астрологично... И исторически (политически), и граматически не е правилно просто. Какво да се изказвам?! Днес цял ден охлаждам ентусиазма на хората. Явно ми е ден!Една девойка даже се засегна. Сега и теб ли да разочаровам??!
Цитат на: Ropotamo в Май 11, 2013, 06:50:58 pmТакъв или онакъв, той все пак той направи новина.Цитат на: astro в Май 11, 2013, 06:53:05 pmЕвала на Бареков!Иска се смелост и гражданска позиция..дори да произведеш новина....Аз доколкото схванах сигналът е подаден от една политическа партия, прокуратурата ОЩЕ ВЧЕРА късно вечерта е атакувала печатницата, а Бареков отива днес след обяд в 15 часа и се опитва да "произведе" новината с 1 ден закъснение. Вината е на прокуратурата, която вчера не е излязла със съобщение за медиите да обясни ВЕДНАГА случая, а е замълчала (вероятно за да не навреди на друга партия). Бареков просто е пратен да налее масло в огъня и да вдигне пушилка. Май ФАКТИТЕ са такива, а не става дума за журналистическо разкритие. http://www.prb.bg/main/bg/News/3543/
И аз го помня от "Чака-рака", споко.