Здравей Гост

Бареков

• 103 Отговора
  • 17039 Прегледи
Re: Нова медийна звезда -Бареков
« Отговор #20 -: Май 11, 2013, 08:19:12 pm »

Сигналът не е подаден от политическа партия. ...

Журналистическо разследване се прави, след като има сигнал. Сигналът се проверява и засича от поне два независими един от друг източника. Не може ей тъй да го изпраскаш в ефир, нали. И всичко си иска време.

Подаден е сигнал до ДАНС. Жената е юристка (името й се пази в тайна засега) и май е минал през РЗС. Поне Яне така намекна. Бареков няма нищо общо и той не е правил никакво разследване. Просто е научил пост-фактум за операцията и е отишъл да я отрази. По същото време примерно в СКАТ я коментираха и дори казаха, че имали репортерка в Костинброд, но репортажа беше минал. Канал 3 не видях да са там.. може този път Сашо Диков да не е разбрал навреме. Така че пак казвам: гледайте ФАКТИТЕ. Неслучайно дадох линк към сайта на Прокуратурата. Заслугата на Бареков е, че прекали със шума и двигна врява. Що се отнася до проверяването на източници - Бареков 5 пъти каза, че са арестувани Йордан Бончев и Росен Желязков, а се оказа, че това не е вярно.
« Последна редакция: Май 11, 2013, 08:25:46 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #21 -: Май 11, 2013, 08:20:59 pm »
Защо описваш нещата така, все едно си присъствал лично?

« Отговор #22 -: Май 11, 2013, 08:21:46 pm »
Защо описваш нещата така, все едно си присъствал лично?

Щото работя в ДАНС ... (Егати въпроса!) 
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #23 -: Май 11, 2013, 08:23:53 pm »
Ее, най-сетне да разбулиш малко от мистериозността, която витае около теб.  ;D
Бъзикам се, не че на някой му дреме за това, но ми прилича като в някой криминален роман, накрая ще се окаже, че този, който е подменил бюлетините е всъщност, който вдига най-много шум около събитието.

« Отговор #24 -: Май 11, 2013, 08:24:26 pm »
 :72:(цитат) ББ: "...А оня капут Бареков..."
[/quote]Един път да е прав Боко.

*

Uran

• 6041
« Отговор #25 -: Май 11, 2013, 09:38:30 pm »
Ее, най-сетне да разбулиш малко от мистериозността, която витае около теб.  ;D
Бъзикам се, не че на някой му дреме за това, но ми прилича като в някой криминален роман, накрая ще се окаже, че този, който е подменил бюлетините е всъщност, който вдига най-много шум около събитието.

Eто, че можело и да се мисли.

Както сам каза собственикът на печатницата: "Как ги преброиха?" :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #26 -: Май 11, 2013, 09:45:36 pm »
Нали.  :blink:

« Отговор #27 -: Май 11, 2013, 09:52:45 pm »
На палетите не пише ли колко трябва да има вътре?

*

Uran

• 6041
« Отговор #28 -: Май 11, 2013, 09:58:31 pm »
Какво да пише? Фалшиви бюлетини? :blink:
Собственикът ми се стори доста спокоен. Каза, че има намачкани хартии, неправилно отрязани бюлетини и всякакъв друг хартиен брак. :blink:
Мерят се на тонове.

« Отговор #29 -: Май 11, 2013, 10:27:40 pm »
Не, имах предвид бройката. Нали се съмнявате, че не са броени. Информацията, която излезе, е че са 10 палета по 35 хил. броя бюлетини във всеки. Затова предположих, че на палетите пише колко бюлетини се предполага да има вътре.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #30 -: Май 11, 2013, 10:33:23 pm »
Няма такава практика...да се броят на ръка.
Печатницата е супер модерна и се знае на кой е...и коя банка има участие.
Всичко се брои автоматично.
На всеки палет се пише бройката , бруто и нето тегло.
Хартията-вида и теглото...Има и други неща..
Брак в палет не стои...
Ех избори...,ех младост... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #31 -: Май 12, 2013, 09:26:44 am »
Прокуратурата все ще е имала време преди да пусне съобщението да отвори някой палет и да види за брак ли става дума или за валидни бюлетини. Защо търсите под вола теле. Ако нещо изглежда като патица и ходи като патица, то е патица. Герб бяха хванати по бели гащи, това е истината. Аз също не харесвам много Бареков, нито искам БСП да намаже от цялата работа, но истината е над всичко.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #32 -: Май 12, 2013, 10:45:48 am »
Има подходящо за жанра съвпадче Слънце/Уран, но като не знам часа му на раждане, не знам дали попада в близост до МС, за да му даде медийната слава.

ац везни с марс на ац.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #33 -: Май 12, 2013, 11:00:46 am »
Благодаря ти, Прия! Значи около 5:30. Засича се по дашите. Знам, че се е оженил през 2006-та, а синът му е роден по-рано. Рахувската даша би могла да му донесе брак и дете, защото Раху е свързан с Юпитер - У7 и сигнификатор на децата. Прекалено голямо внимание му обърнах вече. Не съм аз направила темата, да знаете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #34 -: Май 12, 2013, 11:02:48 am »
Ропотамо, прокуратурата мълчи, мин.председателят мълчи, президентът- също. Драстично бе нарушен изборния кодекс и то от една политическа сила.
Лафовете за патката ги остави. Може и да е мюре и най-вероятно е такова.
Лично на мен, герб са ми противни- сбирщина тъпаци, но по-голямата опасност са отганизаторите на мероприятието- дс и хора от кръговете на бсп.
Повечето хора са изключително предвидими в реакциите. Надскочете малко втора сигнална система.

« Отговор #35 -: Май 12, 2013, 11:20:02 am »
Всичко си е добре обмислен ход, защото...
БАРЕКОВ ЩЕ ПРАВИ ПАРТИЯ С МИЛИОНИТЕ НА КОРПОРАТИВНА БАНКА (Най-богатият ТВ водещ и най-богатият българин ще правят партия на бедните :-X) -
http://www.bulgaria-news.bg/category/bulgaria/politics/article/post79244.html

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Май 12, 2013, 11:26:11 am »
Цитат
Бареков се държеше като лакей с всички “силни на деня” и в БТВ, и в ТВ7, но след като започнаха вълненията на улицата през февруари – моментално “обърна палачинката” и започна разгорещено да бичува всички политици

Ето това най-много ме отвращава при журналята, обръщат палачинката според интереса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Re: Бареков
« Отговор #37 -: Май 12, 2013, 11:27:44 am »
Определено е такъв, умее да е със силните на деня. И за жалост много от журналистите са продажни.
Смених заглавието на темата. Когато написах в първия си пост за него в друга тема, че е изгряла звезда, го имах предвид шеговито.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Май 12, 2013, 11:30:29 am »
Разликата е, че едни си продават принципите за по-малко, други за повече. Въпрос на амбиции.  ;D

Малкото, които не го умеят, не се задържат за дълго в бранша.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #39 -: Май 12, 2013, 11:33:21 am »
То зависи и каква сделка ще им предложат. Не на всеки предлагат тлъста патица сигурно. ;D Малко са "богопомазаните".

Добре, едно нещо не мога да разбера. И аз имам силен везнишки акцент и още въздух в картата си. Защо аз не мога да лавирам? ;D