Здравей Гост

Бареков

• 103 Отговора
  • 17098 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Бареков
« Отговор #40 -: Май 12, 2013, 11:37:31 am »
Тлъсти патици за мазници, курешко за нас. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #41 -: Май 12, 2013, 11:43:03 am »
 :-X ;D Като във вица с циганите и каймата.

*

Papy

• 4343
« Отговор #42 -: Май 12, 2013, 11:52:04 am »

Добре, едно нещо не мога да разбера. И аз имам силен везнишки акцент и още въздух в картата си. Защо аз не мога да лавирам? ;D

Вероятно венерата ти е някоя студена и дистанцирана :)

« Отговор #43 -: Май 12, 2013, 11:52:59 am »
Такава е. Козирожка с квадрат от Сатурн. ;D Благодаря ти, Папи!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Май 12, 2013, 11:53:15 am »
А имайки предвид, че журналистиката се управлява от Меркурий, за какви принципи говорим?

В античната митология Меркурий (Хермес) е божество с много лица и изпълняващо разнообразни роли.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Май 12, 2013, 02:12:08 pm »
Забелязала съм, че въздушните така сменят мнението си, а аз нямам въздух в хороскопа си и ми е трудно с тях, колкото и да ги харесвам.

Не само въздушните, забелязвала съм го и при акцентиран Меркурий, но неговата изява е малко по-специфична - там едно мнение може да се обръща като палачинка според интереса, а интересите също бързо се менят при меркуриевите чеда.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Re: Нова медийна звезда -Бареков
« Отговор #46 -: Май 12, 2013, 02:17:19 pm »

...прокуратурата мълчи, мин.председателят мълчи, президентът- също. 

Тука пише друго:
http://dnes.dir.bg/news/buletini-glavna-prokuratura-pechatnitza-multiprint-13871962?nt=4

Прокуратурата обаче потвърди формулировката на съобщението си от вчера - намерените вчера палети са били опаковани в найлони и готови за изнасяне.
Държавното обвинение е открило в печатницата и 4 палети брак - намачкани и отделени бюлетини, но не опаковани за изнасяне. Записите от видеокамерите в печатницата са иззети и предстои разпит на всички работещи там.
Образуваното досъдебно производство е за престъпление по служба, но името на отговорното лице няма да бъде споменато до приключване на детайлния оглед, който ще започне утре. Експертизата на бюлетините е поверена на печатницата на Българската народна банка (БНБ). Иззети са всички видеозаписи от печатницата.
Според българското законодателство, ако клаузите на договора за отпечатването на бюлетините не са спазени, отговорност носи министър-председателят. Тази отговорност не свършва на 8 май, когато е приключило отпечатването на бюлетините, допълниха още от прокуратурата, опровергавайки твърденията на Марин Райков.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Май 12, 2013, 02:25:15 pm »
Няма да се учудя, ако това се окажат едни най-фалшифицираните избори в историята на българската демокрация - Луна в съвпад със заточен Юпитер + изгорен Меркурий в изборния ден. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #48 -: Май 12, 2013, 02:32:46 pm »
Калоян, виждам, че следиш изкъсо събитията, аз- не, но от това, което е минало покрай ушите ми през последните седмици, мога да свържа определени логически вериги.
Станишев проглуши ушите ни, че се готви гигантска манипулация и купуване на вот и хоп, ден преди изборите това беше "осуетено". Следваш ли ми мисълта?
ББ ,в интервю пред оня з....к кеворкян, наблегна, че се готви нещо голямо, което ще се случи малко преди вота.
Та мисля, че бавно са подгрявали водата, иначе жабетата ще скочат веднага ако е вряла. ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #49 -: Май 12, 2013, 02:35:55 pm »
Девойки, ако само единият въздух помагаше, да съм се изстреляла в стратосферата. Поврътливост си требе- мутабелна и ако е пък и земна, знаеш ли как ще те остави да ти висне мандибулата от проявена човешка наглост.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Май 12, 2013, 02:38:21 pm »
Ето затова никога няма да стана журналист, нито политик. Но неподкупен прокурор мога ;D

Навремето една астроложка ме прати в журналистиката - твърде далечен свят за мен, с гъвкави и недотам прозрачни правила. :)

Иначе се оказа права - по Меркурий ми е работата, но в друга сфера, без обръщане на палачинки според конюнктурата. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #51 -: Май 12, 2013, 02:41:37 pm »
Най-неадаптивни сме фиксовете. Тази "чест" ни изиграва лоши номера. Така здраво усещам липсата на мутабелност.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Май 12, 2013, 02:44:29 pm »
И аз си заменям кардиналния акцент за мутабелен.  ;D

Ще мажа палачинки с масЪ, сами ще се обръщат.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Re: Нова медийна звезда -Бареков
« Отговор #53 -: Май 12, 2013, 02:54:02 pm »

...прокуратурата мълчи, мин.председателят мълчи, президентът- също. 

Тука пише друго:
http://dnes.dir.bg/news/buletini-glavna-prokuratura-pechatnitza-multiprint-13871962?nt=4

Прокуратурата обаче потвърди формулировката на съобщението си от вчера - намерените вчера палети са били опаковани в найлони и готови за изнасяне.
Държавното обвинение е открило в печатницата и 4 палети брак - намачкани и отделени бюлетини, но не опаковани за изнасяне. Записите от видеокамерите в печатницата са иззети и предстои разпит на всички работещи там.
Образуваното досъдебно производство е за престъпление по служба, но името на отговорното лице няма да бъде споменато до приключване на детайлния оглед, който ще започне утре. Експертизата на бюлетините е поверена на печатницата на Българската народна банка (БНБ). Иззети са всички видеозаписи от печатницата.
Според българското законодателство, ако клаузите на договора за отпечатването на бюлетините не са спазени, отговорност носи министър-председателят. Тази отговорност не свършва на 8 май, когато е приключило отпечатването на бюлетините, допълниха още от прокуратурата, опровергавайки твърденията на Марин Райков.

Е, аз, първосигналната, нещо да казах?

Хайде пък сега Станишев, БСП и малките червени човечета ги бил сложили в печатницата на гербаджията. Пък той хич не се усетил завалията. Абе какво трябва да се случи, за да видите нещо дето е под носа ви.  Цял свят я обяви и потвърди новината, ама вие не вярвате. И що не вярвате? Щото дашла от Бареков  .... и щото това не може да бъде.

Много сте се начели с конспиративни теории. Пак повтарям, не съм за Станишев. Аз гласувах за една от новите партии.

*

Uran

• 6041
« Отговор #54 -: Май 12, 2013, 03:00:25 pm »
Няма конспиративни теории. Има бутони, които се натискат в определено време, за да се задействат определени реакции у масите.
Такъв бутон бе и преди 4 г изказването на Доган. Сега, бутонът е този скандал в деня за размисъл. Е, имаше и други, но не ми се влиза в спорове, които до нищо няма да доведат. 

« Отговор #55 -: Май 12, 2013, 03:05:54 pm »
Калоян, виждам, че следиш изкъсо събитията...

Следя ги... Даже гледам класирането. )))
Пуснах в моята тема ОСТРОВЪТ една снимка по въпроса!

« Отговор #56 -: Май 12, 2013, 03:14:08 pm »
Няма конспиративни теории. Има бутони, които се натискат в определено време, за да се задействат определени реакции у масите.
Такъв бутон бе и преди 4 г изказването на Доган. Сега, бутонът е този скандал в деня за размисъл. Е, имаше и други, но не ми се влиза в спорове, които до нищо няма да доведат.

Ами да не бяха печатали бюлетините като не са искали Станишев да натиска бутона. Аз лично предпочитам да знам фактите в деня за размисъл отколкото да размишлявам без да имам фактите, пък като гласувам тогава да ми ги съобщят. А фактите са: 350 000 нелегални бюлетини готови за пускане в обръщение в печатница на човек на Герб. Толкоз по въпроса.

Лично на мен този ден за размисъл ми е смешен.

*

Uran

• 6041
« Отговор #57 -: Май 12, 2013, 03:20:07 pm »
А да ти минава през ум, че привидно имаме "факт"- 350К приготвени за експорт фалшиви бюлетини? Тези 350К няма как да се стоварят в една избирателна секция, нали? В по- малките секции- по 40-50 бюлетини. В по-големите- и до 1000. Как така не са били вече разпръснати, а са си стояли и чакали ДАНС? Това изискава сериозна логистика, а не дремане в склад.

« Отговор #58 -: Май 12, 2013, 03:26:59 pm »
А да ти минава през ум, че привидно имаме "факт"- 350К приготвени за експорт фалшиви бюлетини? Тези 350К няма как да се стоварят в една избирателна секция, нали? В по- малките секции- по 40-50 бюлетини. В по-големите- и до 1000. Как така не са били вече разпръснати, а са си стояли и чакали ДАНС? Това изискава сериозна логистика, а не дремане в склад.

Разбира се, че това е балон. Казах го още вчера. Бареков вдигна голям шум, но това беше само "сензация" - пропагандна акция срещу Герб, за да се вдигне резултатът на БСП и да бъдат те първи. Ако червените спечелят, турците автоматично се връщат на власт. Нали ТВ7 е на Пеевски.

« Отговор #59 -: Май 12, 2013, 03:28:28 pm »

А на теб да ти минава през ум, че подмяната може да стане впоследствие, а на по време на гласуването?