Здравей Гост

България избра политическите трупове

• 134 Отговора
  • 16496 Прегледи
*

Константин

Re: България избра политическите трупове
« Отговор #40 -: Май 12, 2013, 08:53:48 pm »
Истината обаче е, че българите сме събрали много лоша карма през вековете и трябва да минат много години и действия, за да я изчистим :)

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #41 -: Май 12, 2013, 08:59:27 pm »
Оф, Костов няма само висше, той е ѝ доцент, доктор към УНСС.

Явявах се на един изпит и случайно разбрах, че същия ден е гост лектор и има свободна лекция в университета, където уча. Отидох да го видя отблизо и да чуя какво ще каже за КРИЗАТА, такава беше и темата. Останах за малко щото едва го изтърпях - постоянно беше ухилен и огромно лицемерие лъхаше от него. И всичко се въртеше около това, колко сме зле, как нямаме производство, как публичната администрация е супер зле, сравняваше я с тази на Франция?!!! :-X Хвалеше икономиката на Турция и цитираше Доган :-X Едва в средата на кризата сме били...  :-X :-X :-X
[/quote ;D
АМИ ЧЕ ВСИЧКО, КОЕТО Е КАЗАЛ Е 100% ВЯРНО?!

*

Uran

• 6041
« Отговор #42 -: Май 12, 2013, 09:01:09 pm »
Оф, Костов няма само висше, той е ѝ доцент, доктор към УНСС.

Явявах се на един изпит и случайно разбрах, че същия ден е гост лектор и има свободна лекция в университета, където уча. Отидох да го видя отблизо и да чуя какво ще каже за КРИЗАТА, такава беше и темата. Останах за малко щото едва го изтърпях - постоянно беше ухилен и огромно лицемерие лъхаше от него. И всичко се въртеше около това, колко сме зле, как нямаме производство, как публичната администрация е супер зле, сравняваше я с тази на Франция?!!! :-X Хвалеше икономиката на Турция и цитираше Доган :-X Едва в средата на кризата сме били...  :-X :-X :-X
[/quote ;D
АМИ ЧЕ ВСИЧКО, КОЕТО Е КАЗАЛ Е 100% ВЯРНО?!

Разбира се, че е вярно.  ;D

« Отговор #43 -: Май 12, 2013, 09:02:58 pm »
Кога на хоризонта ще ИЗГРЕЕ читав политик-ОБЕДИНИТЕЛ на нацията???
Слава Севрюкова ... ВЯРВАТЕ ли на нейните предсказания...Според нея ЛОШАТА КАРМА,която тегне над нашият народ вече сме я изкупили и от 2014-2015г България ще тръгне напред.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #44 -: Май 12, 2013, 09:03:22 pm »
Романтика, кое не е вярно от тезите му? А това, че е ухилен....ами типаж...Защо мин.предс.трябва да е мистър свят?! И САМО АЗ ЛИ НЕ СИ ПАДАМ ИСТЕРИЧНО ПО ПРЕДХОДНИЯ?! :P

*

Константин

« Отговор #45 -: Май 12, 2013, 09:05:55 pm »
Романтика, кое не е вярно от тезите му? А това, че е ухилен....ами типаж...Защо мин.пледс.трябва да е мистър свят?! И САМО АЗ ЛИ НЕ СИ ПАДАМ ИСТЕРИЧНО ПО ПРЕДХОДНИЯ?! :P
Естествено, че всичко е вярно, но това могат да го кажат 90 % от българския народ (другите 10 не говорят български) :) Да предложи алтернативи... оххх забравих, той имаше възможността, но нещо не стана толкова лесно май :) Все пак е по-лесно да се говори и критикува :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #46 -: Май 12, 2013, 09:06:14 pm »
Романтика, кое не е вярно от тезите му? А това, че е ухилен....ами типаж...Защо мин.пледс.трябва да е мистър свят?! И САМО АЗ ЛИ НЕ СИ ПАДАМ ИСТЕРИЧНО ПО ПРЕДХОДНИЯ?! :P

На мен ББ не ми въздейства. Имунизирана съм с/у чара му, но съм била свидетел на истерично женско обожание когато беше още главен секретар или както е там длъжността. Направо бях изумена. ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #47 -: Май 12, 2013, 09:06:30 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=n7QwMkE-sws

ГОРДА ЛИ СИ ОТ ИЗБОРА МИЛА РОДИНО?
Знам, че страдаш..,знам , че си разкъсвана....
Знам, че по пътеките на Ботев и Левски стъпват безмилостни и цинични нозе...
Знам, че те разкъват като мърша апетите на чужди фирми...
Знам, че в недрата ти ровят алчни интереси,
Знам, че те продават на части за жълти стотинки...
Знам, че Балкана е ограбен и осъкатен...
Знам, че Черно море е завзето от чужденци....
Знам, че всеки метър земя - пустееща ти тежи....
Знам МИЛА РОДИНО, ЧЕ СТРАДАШ....
Но все още не са преродени БОТЕВ И ЛЕВСКИ...,КАРАДЖАТА И РАКОВСКИ...
Знам обаче МИЛА РОДИНО...ЧЕ Е НАЙ-ТЪМНО НА РАЗСЪМВАНЕ....
и...ЩЕ СЪМНЕ...ОЩЕ МАЛКО ОСТАНА....
ДЪРЖАВАТА ИЛИ РОДИНАТА- ТОВА Е ДИЛЕМАТА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #48 -: Май 12, 2013, 09:08:46 pm »
Е, да, вярно се е изказал Костов. И какво от това? Той за себе си е чудесен, оправи си живота, че и този на внуците.
Само че, точно той, а след него и всички останали заложиха барутния погреб на който стоим всички. Безогледна приватизация и началото на края на държавата - това е Костов. 

« Отговор #49 -: Май 12, 2013, 09:09:13 pm »
Е, по вашата логика трябваше да стана да му стисна ръката ли?!!!

Благодарение на неговото управление се разпродадоха доста предприятия и голям процент от това да сме в това положение дължим именно на него и начина му на управление.
Вместо да е в затвора, той чете лекции и говори като най-непорочния човек на света, все едно никога не е бил в политиката.

*

Grace

• 2257
« Отговор #50 -: Май 12, 2013, 09:11:44 pm »
На това му казват - Цинизъм ! Един Козирог го умее много добре  :P

*

Константин

« Отговор #51 -: Май 12, 2013, 09:12:19 pm »
А аз му викам циганин... с циганските си номера :)

« Отговор #52 -: Май 12, 2013, 09:14:46 pm »

Благодарение на неговото управление се разпродадоха доста предприятия и голям процент от това да сме в това положение дължим именно на него и начина му на управление.
Вместо да е в затвора, той чете лекции и говори като най-непорочния човек на света, все едно никога не е бил в политиката.

Излишен спор. Необолшевиките си вярват в Костов, както болшевиките вярват в Ленин, Сталин или Мао. Те винаги са прави, дори когато грешат. Това е бедата на българския народ. ВМЕСТО ДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ПОЛИТИЦИТЕ-КРАДЦИ, ние се караме помежду си заради тях, защото едни защитават сините, други - червените. Не разбрахте, ли че всички са една МАФИЯ?!? А ние сме жертвите им!!!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Май 12, 2013, 09:14:49 pm »
На мен ББ не ми въздейства. Имунизирана съм с/у чара му, но съм била свидетел на истерично женско обожание когато беше още главен секретар или както е там длъжността. Направо бях изумена. ;D ;D ;D

Абе има някакъв първичен чар, но доста недодялан ми изглежда.
Като млад може да е бил парче, ма сега... нали пИдал му се става. :))

Като главен секретар на МВР добре се беше слял с образа на национален герой, подмокрящ климактерични бабички. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Май 12, 2013, 09:16:35 pm »

Че де да беше само той така - повечето бг политици са за същата дестинация. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #55 -: Май 12, 2013, 09:19:37 pm »

Излишен спор. Необолшевиките си вярват в Костов, както болшевиките вярват в Ленин, Сталин или Мао. Те винаги са прави, дори когато грешат. Това е бедата на българския народ. ВМЕСТО ДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ПОЛИТИЦИТЕ-КРАДЦИ, ние се караме помежду си заради тях, защото едни защитават сините, други - червените. Не разбрахте, ли че всички са една МАФИЯ?!? А ние сме жертвите им!!!

Ааа.. аз вярвам в себе си. Отдавна не чакам някой да дойде " да ни оправи "  :P

« Отговор #56 -: Май 12, 2013, 09:34:12 pm »

Ааа.. аз вярвам в себе си. Отдавна не чакам някой да дойде " да ни оправи "  :P

Лошото е, че като дойде някой такъв,ТОЙ оправя себе си и така създава реалност, в която ние сами не можем да се оправим вече.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #57 -: Май 12, 2013, 09:36:39 pm »
Аз знам, че няма ли дясно се връща КОМУНИЗМА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #58 -: Май 12, 2013, 09:38:09 pm »
Аз знам, че няма ли дясно се връща КОМУНИЗМА!

Така е.
Затова честитих на санкюлотите.

« Отговор #59 -: Май 12, 2013, 09:38:28 pm »
Волен току-що отряза Герб от коалиция. Бойко остава без мнозинство.

В интерес на истината, Волен никого не отряза. Изказа се като политик.  :blink:

"Атака" няма да подкрепи ГЕРБ:
"Не може да има подкрепа за някой, който те е измамил и ударил подло, и най-вече заявява антибългарска и антидържавна политика", мотивира се лидерът на националистите Волен Сидеров.

Чакам да видя как ще се обърне след 2 седмици.