Здравей Гост

транзитен У5 през 7ми дом

• 31 Отговора
  • 4549 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: транзитен У5 през 7ми дом
« Отговор #20 -: Май 17, 2013, 12:31:07 pm »
При мен не донесе  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #21 -: Май 17, 2013, 12:32:12 pm »
Значи да не се плаша. Макар че при мен Уран ще транзитира през 7-ия ми дом чак когато съм вече остарял (но едва ли пенсиониран предвид пенсионната възраст  ;D).

« Отговор #22 -: Август 15, 2013, 12:44:34 am »
Tемата не е нова ама и аз да се включа.

Tранзитен У5 уран през 7ми дом , при мен имаше доста събития. Tочния съвпад беше към края на 2011 когато имах 4 годишна връзка и бяхме взели дата за граждански брак ама внезапно се разделихме 2 дни преди подписването.

Tранзитен уран все още ми е в 7ми дом. точно преди нова година ( края на 2012 ) внезапно се събрахме със стар приятел когото познавам от доста години и бях тайно влубена  в него ( сатурн ми е в 12и дом ) и още първия месец решихме да се оженим и го направихме след 7 месеца.

Tози уран ми преобърна живота в бразилски сериал :)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #23 -: Август 15, 2013, 06:40:43 am »
А аз със управител сатурн бая ще има да си почакам да мине от там сега едвам се влачи в пети дом ама ако има нещо ще пиша  ;D ;D

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #24 -: Август 15, 2013, 07:44:58 am »
тъкмо щях да влизам да пиша, че и аз чакам такова събитие и видях, че аз съм я пуснала темата  ;D

уран ми е на 1,49 град от ДЦ, все още в 6ти дом. за сега няма събития, като че ли очаквам по сатурн такива.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #25 -: Август 15, 2013, 07:46:06 am »
тъкмо щях да влизам да пиша, че и аз чакам такова събитие и видях, че аз съм я пуснала темата  ;D

уран ми е на 1,49 град от ДЦ, все още в 6ти дом. за сега няма събития, като че ли очаквам по сатурн такива.
какво очакваш по сатурн

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #26 -: Август 15, 2013, 07:54:00 am »
не знам, събития някакви..може би връщане към стара връзка или поне преразглеждане на такава. и в другата тема писах, че новият ми солар започва на 20,09, а знаковият съвпад на сатурн е на 19,09, когато прави и съвпад с венерата ми.
като съуправител на 5ти дом /макар че имам дете вече/ и този съвпад с лунен възел...дано не донесе забременяване или раждане. че имам и други индикации в солара  :-\ по-натакък ще сложа картата в солари който иска да я нищи. сега се въздържам, че знам ли, до месец може да съм с друг статут  ;D

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #27 -: Август 15, 2013, 07:58:58 am »
хаха почвам вече аз а се чудя какво да очаквам от сатурн предвит че освен управител на седми е и управител на слънчевия ми знак ще да е интересно но до тогава има много време за сега ми мъчи стелума в скорпион  и в пети дом и толква макар че то и туй стига

*

Нова

• 3491
« Отговор #28 -: Август 15, 2013, 08:31:02 am »
Tемата не е нова ама и аз да се включа.

Tранзитен У5 уран през 7ми дом , при мен имаше доста събития. Tочния съвпад беше към края на 2011 когато имах 4 годишна връзка и бяхме взели дата за граждански брак ама внезапно се разделихме 2 дни преди подписването.

Tранзитен уран все още ми е в 7ми дом. точно преди нова година ( края на 2012 ) внезапно се събрахме със стар приятел когото познавам от доста години и бях тайно влубена  в него ( сатурн ми е в 12и дом ) и още първия месец решихме да се оженим и го направихме след 7 месеца.

Tози уран ми преобърна живота в бразилски сериал :)

)))))))))))) Само уран може да ги надроби такива ))))

« Отговор #29 -: Август 15, 2013, 11:39:53 am »
И при мен е Уран. Любов и драми имаше..
А нали нямаше раздяла след това? Питам, понеже най-тиражирането мнение е, че транзитен Уран в 7 дом може да донесе раздяла, ако човек е бил обвързан преди това.

Искам да ти кажа, че когато Уран ми минаваше през 7-ми дом се влюбих толкова пъти и се разделих също още толкова пъти, че дори не можеш да си представиш :blink: .

*

Нова

• 3491
« Отговор #30 -: Август 15, 2013, 11:45:22 am »
Някои натали няма да изпитаме това преживяване в житейския си път ))))) Уран през 7 )))

*

ivola

• 41
« Отговор #31 -: Август 15, 2013, 12:08:25 pm »
При мене У5 е Уран,транзитира през 7 дом,преживях Уранова опозиция сега в следващите години,ме очаква куинконс към стелиума ми в Дева.Случиха се внезапни,непредсказуеми неща,основно по 5 дом,но все пак да не забравяме,че Уран е необуздан,свободолюбив.Не само руши и взима,но той е и щедър,към онези -дръзнали да достигнат висините.