Здравей Гост

Най-силният период в годината

• 17 Отговора
  • 4145 Прегледи
Най-силният период в годината
« -: Май 25, 2013, 09:16:56 am »
http://astrobg.net/astroArticles.php?article=4

"НАЙ-СИЛНИЯТ ПЕРИОД В ЕДИН ХОРОСКОП

Може би всеки от Вас е забелязал, че всяка година има прериоди на успехи и периоди на спадове. Но ние сега ще изчислим кога е най-силният период в един Хороскоп, когато мечтите и желанията ни могат да се изпълнят.Кога имаме достъп до най-мощните енергии на вселената. Затова е необходимо да разполагате с рождената си карта. За изготвянето и е необходимо местораждане, дата ,месец , година и час на раждане. След като бъде изготвена звездната карта се изчислява кога Слънцето транзитира или преминава презв вашия 11-ти дом. Домът на желаниета и мечтите. Това обикновено трае около месец, месец и половина в зависимост от големината на домът. За изготвянето на звездната карта за България е хубаво да се използва домовата стистема на Плацидус. Изчислява се звездната карта. Отчитат се градусите за начало и край на 11-ти дом, след което се изчислява времевия транзит на Слънцето през тези градуси. За всеки индивид това време е различно – строго индивидуално. През това време на лист хартия във формата на квадрат се написват до 30 броя желания, които искате да осъществите до следващия силен период. Всички желания да бъдат написани с пожелателен, а не с отричащ елемент. Например трябва да напришете „ Искам да мога да се издигна над негативните емоции” вместо „ искам да не се ядосвам и да не изпадам в депресии” .
           Този списък от желания е желателно да поставите в плик и да го носите със себе си, да го поставите в стаята където спите, или където работите. През мощният период е желателно да го прочитате веднъж седмично, а след това веднъж месечно и то ако е възможно когато имаме новолуние, но може и на всяко 1-во или 10 –то число от месеца – както Вие си изберете. Не е фатално, ако пропуснете някоя от датите. Но обезателно е да направите списъка през първите дни на силният си период. Когато свърши периода, списъка се изгаря и изхвърля / издухва / през прозореца. Ще забележите, че много от желанаията Ви ще се изпълнят, а други ще са в развитие. Тези, които нямат развите – трябва да проверите дали правилно сте ги формулирали. Много от пожеланията, които изискват по-дълъг период на реализация се записват отново през следващата година в новия списък.
           На самия плик написвате трите си имена, дата, месец,година на раждане. Отдолу слънчевият си знак и под него датата когато сте направили списъка и датата, когато свършва силният ви период – за да не забравите кога трябва го изгорите. Пробвайте и щe установите, че минималните усилия ,които ще положите стократно ще ви се отплатят. Желая Ви много, много успех."

:blink:  споделете има ли подобни наблюдения,при мен дори и тр.на сатурн през 11 дом сбъдва желания,може би защото е водолейски и да най- вървежен ми е периода ,когато Слънцето транзитира през 11 дом или през 9 дом ,защото там е наталният Юпитер,диспозитор на Слънцето,т,е м.юли и началото на август,както и м.май съм забелязала,че са ми късметлийски,а и през май и август са родени децата ми :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

Re: Най-силният период в годината
« Отговор #1 -: Май 25, 2013, 10:45:36 am »
А транзита на Юпитер през 11-ти дом дали пак изпълнява желания? :P Особено ако е Водолейски Юпитер  :blink:
« Последна редакция: Май 25, 2013, 11:05:43 am от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Май 25, 2013, 02:37:35 pm »
Страхотна тема. :blink:

При мен периодите на силни възходи и реализации започват от септември и приключват до рожденния ми ден.
Много преди 11 - ти дом. :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Май 25, 2013, 06:42:13 pm »

При мен периодите на силни възходи и реализации започват от септември и приключват до рожденния ми ден.

и как си го обясняваш това,имаш ли планети там в тези знаци

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4 -: Май 25, 2013, 06:44:42 pm »
При мен Слънцето транзитира през 11-ия ми дом малко преди Коледа до един месец след това.  :blink:

« Отговор #5 -: Май 26, 2013, 07:11:01 am »
при мен предстой да транзитира от 6 юли до 8 август , ще проверя написаното дали действа :mellow:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6 -: Май 26, 2013, 07:31:11 am »
На мен определено не ми е силен период транзита на Слънцето през 11 дом- Водолей.Там ми е Луната.Отдавам го на това, че квадратира Телец, а и другите неподвижни където се намира по някоя планета.

Най-силна се чувствам през пролетта от март нататък.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #7 -: Май 26, 2013, 10:16:03 am »
При мен този период е от средата на юли до средата на август, точно преди рожденният ми ден ,много интересно ще го проверим.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #8 -: Май 26, 2013, 10:24:38 am »
Страхотна тема! Най-силният ми период се оказва, че започва след седмица ще пиша какво е положението.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #9 -: Май 26, 2013, 12:06:12 pm »

и как си го обясняваш това,имаш ли планети там в тези знаци

Да..Имам Плутон и Уран на МЦ.
Мисля, че сидерала работи...при мен. :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #10 -: Май 26, 2013, 12:06:54 pm »
При мен е когато транзитното слънце ми осветлява асцендента, макар че управителят му няма грам хубав аспект, просто тогава ме забелязват откъм хубавите ми страни и без големи усилия от моя страна. Това е лъвското време.
Иначе от май до август  ми е силен период, но там са ми струпванията от 9 до 11 дом в радикса и са есенциално добре поставени планети. Сега и юпитер снове там... ;D
Най-кофти са ми месеците декември и март всяка година-пак по транзитния слънчев квадрат към рожд. ми слънце.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #11 -: Май 26, 2013, 06:52:01 pm »
Тъкмо ми е приключил късметлийският период,въпреки че тр. Слънце е квадратирало наталното,беше си хубав месец с доста дребни шансове и не малко дози късмет.
Забелязала съм,че по- добрата половина от годината за мен е транзита на Слънцето в лявата половина на хороскопа,които случайно или не ,съвпадат с пролетта,лятото и ранната есен.
През останалото време все едно животът спира за мен,особено при тр. Слънце в 5 натален. ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #12 -: Май 27, 2013, 11:17:34 am »
При мен значи е юни, до средата на юли. Честно казано не отчитам нещо значимо като събития при транзит на слънцето, пък и то прави квадратура с рожденното по това време на годината.
Сега Юпитер транзитира 11 дом -сбъдна ми се една отдавнашна мечта, даже бях се отказала и забравила за нея.

Силен период за мен, но не всяка година е транзита на слънцето през МЦ и 10-ти дом. Края на април най-вече.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #13 -: Май 27, 2013, 12:43:25 pm »
за 11ти не знам но за мен февруари и март е най-голямата активност - още от тинейджърските ми години любови свалки раздели после катастрофи проблеми смърт на близки пожари скандали - абе шарено е при слънце във водолей, риби и овен - което е 4ти 5ти и 6ти дом - в натала имам слънце на трон
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #14 -: Май 27, 2013, 06:30:41 pm »
моля пишете какви натални планети и аспекти имате там ,за съответният ви силен период в годината

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #15 -: Май 27, 2013, 06:35:40 pm »
Аз нямам нищо в 11ти дом.
в 10-ти имам юпитер - диспозитор на слънцето и У5

« Отговор #16 -: Май 28, 2013, 07:03:59 pm »
Аз нямам нищо в 11ти дом.
в 10-ти имам юпитер - диспозитор на слънцето и У5
и при мен май месец когато тр.слънце минава през юпитер,и негов диспозитор, също ми е късметлийски

« Отговор #17 -: Май 29, 2013, 05:19:05 am »
Да разбирам ли че щом Юпитера ми е Водолейски,значи Уран ще ми носи късмет през домовете,през които транзитира?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд