Здравей Гост

Пълно Слънчево Затъмнение на 3ти ноември - Какво се променя за Скорпионите?

• 180 Отговора
  • 29550 Прегледи
Изневярата е по 12 дом.  ;D

и на кого му пука!? .. аз не правя астро-прогноза!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

Ха, при синът ми за поредна лунация, аспектът е върху ИЦ под една или друга форма. В случай, сега е в съвпад с натален ИЦ.

При мен е в точна опозиция на натална Венера в 7ми.
С теб нали сме с натални венери на 13 гр телец ;D Та освен затъмнението,ще ядем попарата и на транзитния сатурн :-[

Слънцето ми е в 13-ти градус на Телец  ;)

Затъмнението ще бъде в съвпад  с натален Уран в 1-ви дом опозирайки натално Слънце в 7-ми. Както Милки споменава по-горе, транзитен Сатурн също ще е в опозиция със Слънце по същото време. Вече и не опитвам да прогонозирам какво евентуално би могло да се случи, защото сметките ми все криви излизат.

You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Lillie

• 30532
Изневярата е по 12 дом.  ;D

и на кого му пука!? .. аз не правя астро-прогноза!

Боб ли хвърляш? :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
Ха, при синът ми за поредна лунация, аспектът е върху ИЦ под една или друга форма. В случай, сега е в съвпад с натален ИЦ.

С теб нали сме с натални венери на 13 гр телец ;D Та освен затъмнението,ще ядем попарата и на транзитния сатурн :-[

Затъмнението ще бъде в съвпад  с натален Уран в 1-ви дом опозирайки натално Слънце в 7-ми. Както Милки споменава по-горе, транзитен Сатурн също ще е в опозиция със Слънце по същото време. Вече и не опитвам да прогонозирам какво евентуално би могло да се случи, защото сметките ми все криви излизат.

Божке, Мей, само не се поддавай на Уранят  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Божке, Мей, само не се поддавай на Уранят  ;D

;D

Уж очаквам транзитен Сатурн да усмири поривите на Уран при съвпада, при това и в 1-ви дом:) В допълнение и опозето му към Слънце...ще съм много тиха и кротка в този период явно :blink:
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
При мен ще е в съвпад с Плутон (У3),а при моя приятел в опозиция с Меркурий (У5) И Слънце (У7).Ще се разделяме ли? :rolf:
А плутон в кой дом ти е ситуиран? И -орбисът е до 02 градуса за събития.
Ако СЗ е нещо като рестарт, както са го сравнявали, значи изчисти старото, обнови мисленето, с плутон в 3 силата на волята и мисълта зад думите, както и убежденията е изключителна.
За приятеля ти не мисля ,че ще даде еднократна забежка, не е бърза планета. Скорпион е същностно дълбок и цялостен знак.
Който те плаши явно му куцат тези интимни области в битието... ;D То и низшата сила на знака е в това да плаши другите, такава форма на власт им се харесва.
Обикновено връзките по плутон са съдбовни, може да разбере той колко е вътре вече в нещата, виж ако имате сериозни проблеми около власт и агресия, тогава може на някой от вас да му светне да си ходи, но си трябва и бърз транзит и др. прогнози.

*

Grace

• 2257
При мен ще е в съвпад с Плутон (У3),а при моя приятел в опозиция с Меркурий (У5) И Слънце (У7).Ще се разделяме ли? :rolf:

Ще се жените  :blink: За теб - кардинална промяна по Плутон, за него - обвързване по У7. Надявам се, че транзитите са подкрепящи в тази посока, разбира се  :blink: Иначе прогнози без пълен анализ на картите си е чисто астрологично самоубийство  :blink:

Интересно.Не знаех,че опозициите могат да действат добре.Според мен или ще се уплаши от дълбочината до която сме стигнали ,както каза Енигма или ще затъне по-дълбоко,както каза Грейс.Изневяра-не,не го усещам! Ще поживеем ще видим! Важното е да сме живи,здрави и щастливи :)
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

Иначе на мен Плутон ми е У3,разположен е във втори дом :)

*

Grace

• 2257
Надявах се да ти е в 10-и.  ;D
Предполагам разбираш, че всяка прогноза направена въз основа само на затъмнението си е изстрел в тъмното ..

То всяка прогноза направена въз основа на който и да е метод,ако не е подкрепена от още няколко метода си е изстрел в тъмното. :) А да не говорим,че има безброй тълкувания,може да проработи в каква ли не насока :) Иначе затъмнението ми ще бъде в тригон с Прогресивна Венера (У2 и У9),широк тригон с Дирекционен Хирон и в съвпад със Соларен Сатурн (У10).Нищо интересно :)
« Последна редакция: Май 26, 2013, 10:44:27 pm от Just_a_Dream »

При моя приятел другото,което забелязах е точен съвпад със Соларния му Плутон,който му е управител на Соларния Асцендент.Соларния му АЦ активира 9-ти радикален дом.Интересното е че Соларния му Плутон е в точен тригон с Радикалното Слънце (У7) :) При мен пък Затъмнението ще бъде в секстил със Соларен Плутон,ситуиран в 10ти-соларен,управител на 8-ми соларен,активиращ 4-ти радикален.Дълга и широка.Големи трансформации,голямо чудо :)
« Последна редакция: Май 26, 2013, 10:58:48 pm от Just_a_Dream »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Типа на затъмнението е хармоничен...
Трябва да се изчете всичко за него , за да се интерпретира...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Emma

• *
  • 321
На мен това затъмнение ще ми се възкачи точно на наталния Юпитер в 9 дом. Юпитер е у10/11. Там ще ми бъде и прогресивен Меркурий.
Разходяща квадратура към рождената Луна в 7 дом. Тригон към Слв в 5 дом.

Все още нищо не очаквам. И нямам представа какво ще се случи.

Типа на затъмнението е хармоничен...
Трябва да се изчете всичко за него , за да се интерпретира...
Какво значи това? Че на всички ни ще донесе добро ли? Трябва да гледаме и Плутон,нали? Като шеф на затъмнението...

Сега забелязах,че затъмнението ми освен съвпад с Плутон (У3),ситуиран във втори дом образува и секстил с Нептун У7,но и квадрат с Венера (У2)

Минорните аспекти броят ли се? Има едно секстилче към Сатурн-У5...

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Минорните аспекти броят ли се? Има едно секстилче към Сатурн-У5...

Този се брои стига да е точен.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

Благодаря ти,господин Санти.Значи хубави неща ме чакат в любовта....Скорпионското Слънце съвпадайки с Плутона ми отключва някакъв секстил с натала с Нептун.Дано да е за хубаво! :08:

Имах предвид полусекстил.Благодаря за корекцията,Веско! Забравила съм "полу-то" :)