Здравей Гост

Пълно Слънчево Затъмнение на 3ти ноември - Какво се променя за Скорпионите?

• 180 Отговора
  • 29526 Прегледи
Тази година на 3ти ноември в знака на Скорпион ще се случи пълно слънчево затъмнение.Заедно със Сатурн в знака това е един много възлов момент за всеки, който има акцентиран Скорпион в хороскопа.По това време и Меркурий е ретрограден.В какво според вас ще се състои тази конфигурация? Аз самата съм Скорпион, ще акцентира трети дом, заедно с Меркурий Р и Слънцето.

Затъмнението ще е на 11гр.скорпион.В радикса ми-при 3гр.орбис,образува съвпад с ИЦ,съвпад с Плутон-У4 и куинконс със сев.възел.
« Последна редакция: Май 26, 2013, 04:08:44 pm от MoonLight »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Качете карта...на затъмнението.Градуса е 11 .

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Това затъмнение ще ми е в точен съвпад с Уран в 12 дом - сигурно ще полудявам.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Това затъмнение ще ми е в точен съвпад с Уран в 12 дом - сигурно ще полудявам.  :rolleyes:

Опозиция на натална Луна. Тригон към натален  Сатурн. И двете са свързани с материята при мен... ;D
Абе, прекалено е хубаво..,за да е истина... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

irina

• **
  • 587
При мен ще е точно на к6 в съвпад Сатурн, който управлява 8 и ще е опозиция със Слънце - ще давам пари за здраве или ще взимам пари от работа??

*

satin_

Лунното затъмнение на 25 април в Скорпион ми се отрази изключително зле. Не ми се мисли това какво ще ми донесе  :blink: Всички затъмнения тази и следващата година са ми по оста Asc-Dsc, с изключение едно

*

Нова

• 3491
Така като гледам грубо по предложената карта домовата конфигурация и подялба съвпадат с моята ))))

*

Milkyway

• 3770
При мен ще се случи в 4ти дом.Най-точния аспект е опозиция с венера У4 и 11./2гр орбис/

Ето карта на затъмнението:

*

Нова

• 3491
Благодарим за по-конкретната карта, нещата вече се размиват при мен.

*

gogo07

• *
  • 244
тези затьмнения много разбутват положението поне при мен се активират след около 5 месеца съм забелязал .... тази година са редуват 5 и 6 ти дом  :(

*

gogo07

• *
  • 244
Акуркс , в кой дом беше затьмението от 25 април при дьщеря ти? Слънце и Луна управители кои домове са?

*

Марая

• 28287
тези затьмнения много разбутват положението поне при мен се активират след около 5 месеца съм забелязал .... тази година са редуват 5 и 6 ти дом  :(
ами да, нали пише, че до 2г оказва влияние СЗ, когато сключва точен аспект в натала и транзит в същия градус го активира
Мдаа...
При мен отключва точен секстил на Сатурн/Луна. Прави тригон с наталния Сатурн - управител на 2-ри. Опозира Луната , управител на 8-ми. И...и наред с това отключва големия земен тригон... ;D...
Транзита на Плутон е във 2-ри дом...Активира с тригон Луната , а със секстил Сатурн.
Въобще края на огромните загуби  се вижда... ;)

п.п. колко време ще продължи това затъмнение? :rolleyes:
« Последна редакция: Май 26, 2013, 05:50:41 pm от Марая »

*

Asya

• *
  • 98
При мен е в съвпад със Слънце, Нептун и Асц откъм 12-и дом, едва ли ще скучая. А на рождения ми ден /1.11./ е и точната квадратура на Уран и Плутон, като Плутон е в секстил със Слънцето.

*

Yaya

• 2265
Ха, при синът ми за поредна лунация, аспектът е върху ИЦ под една или друга форма. В случай, сега е в съвпад с натален ИЦ.

При мен е в точна опозиция на натална Венера в 7ми.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

При мен ще е в съвпад с Плутон (У3),а при моя приятел в опозиция с Меркурий (У5) И Слънце (У7).Ще се разделяме ли? :rolf:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Milkyway

• 3770
Ха, при синът ми за поредна лунация, аспектът е върху ИЦ под една или друга форма. В случай, сега е в съвпад с натален ИЦ.

При мен е в точна опозиция на натална Венера в 7ми.
С теб нали сме с натални венери на 13 гр телец ;D Та освен затъмнението,ще ядем попарата и на транзитния сатурн :-[

... Ще се разделяме ли? :rolf:

Ще има изневяра!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

tania

• **
  • 743
При мен затъмнението е в съвпад със Сатурн в 8-ми, в опозиция към наталната Венера, като по същото време имам и Сатурнов възврат в 8-ми - да не взема да си ходя от този свят  :rolleyes:.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх