Здравей Гост

Пълно Слънчево Затъмнение на 3ти ноември - Какво се променя за Скорпионите?

• 180 Отговора
  • 29631 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
СЗ в опозиция със слънцето казват, че води до загуба на положение, здравословни проблеми също.

На мен ще ми е в 5Д съвпад Сатурн (У7) опозиция слънце... пак ли нещо гадно да очаквам?..

Galiusha, ти опозицията Слънце-Сатурн си я имаш и по натал, би трябвало да си свикнала някак с тази енергия на противопоставяне на двете планети. Може би ще бъдеш поставена в някаква ситуация без право на избор. Същевременно имаш и възврат на Сатурн, със сигурност ще има събитийност при теб.

Между другото, моето Слънце също е на 13-ти градус в Телец, само че съм родена на 4-ти май ;) При мен Слънце и Сатурн нямат касателство към здраве, но засягат пряко 10-ти дом, дано Сладурка не излезе права и да загубя позиции в работата :( В натала образуват и широк квадрат, сега и с тази опозиция... направо не ми се мисли!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Имате 2 градуса орбис на аспекта със слънцата ви ако са на 13 телец. Вярно, че казват 3 градуса орбис на лунация, но от 0-1 градус нататък отслабва влиянието.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Чудя се това затъмнение каква внзапност може да ми докара - пада се в точен съвпад с Уран и, което е по-интересно, по същото време ще имам прогресивна Луна в съвпад с нат. Уран, т.е. би трябвало да има изява, да не мине съвсем незабелязно. Мен внезапно само някой грип може да ме тръшне (и натам е тръгнало), за друго не знам...

Лили, наталния Уран кой дом ти управлява?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
Имам интерсептиран Водолей в 3 дом, Уран е в 12ти (на 8 гр. от АС), прави тригони с Марс и Луна.
Сигурно ще се чална съвсем - досега ако е било тиха лудост, очаквайте буйна. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
Е, не така де.
При мен това Слънчево затъмнение е в съвпад с натална Луна, 3 градуса орбис май може, и като за капак -Сатурн върху натална Луна.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
В кой дом ти е луната? Да не те оженим? :blink:

*

samoella

• **
  • 639
В 3 дом е Луната...знам ли..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Milkyway

• 3770
СЗ в опозиция със слънцето казват, че води до загуба на положение, здравословни проблеми също.
А в опозиция с венерата ,какво казват?
Загуба на какво?

*

Lillie

• 30532
Загуба на какво?

Може да е загуба на партньорски/съпружески статус в твоя случай, нали в крайна сметка това искаш?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
Загуба на какво?

Може да е загуба на партньорски/съпружески статус в твоя случай, нали в крайна сметка това искаш?  :blink:
Да,искам го.Дано стане безболезнено,като например,той да си намери друга,да се влюби в нея и да си излезе.Или например това,че аз ще започна да излизам много ,да го вбеси и да се махне.Или например аз да си намеря някой и понеже той не може да ми прави забележки,защото няма да е в правото си/защото нямаме никакъв контакт вече трета година,а да не кажа пета/ просто да си тръгне.Но надали ще се случи в рамките на 6 месеца :-\Кратко ми се вижда.Или например да си намери работа в чужбина за дълго....аз така си ги представям нещата.....но май съм голяма мечтателка ;)

*

Lillie

• 30532
Как го търпиш тоя съквартирант, не знам... Аз отдавна щях да съм си потрошила нервите.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
Как го търпиш тоя съквартирант, не знам... Аз отдавна щях да съм си потрошила нервите.  :-X
Че нямам нерви....нямам.
Вчера нали писахме едни работи за търпението.......оказва се ,че съм мега търпелива.

Съквартиранта в момента има съвпад на прогресивна венера със слънцето.Даже вече един градус разходящ :-\
Ама не усещам да е срещнал някоя :-\
« Последна редакция: Октомври 16, 2013, 07:35:13 pm от Milkyway »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Прогресиите са най-силни при апликиращ аспект. Тъй че ако е срещнал някоя може да е било и преди 2-3 години. Но ти щеше да го усетиш, си мисля, рибите ги надушваме тези неща :rolleyes:
От друга страна прогресията на слънцето и венера в мъжка карта не е толкова значима за среща с жена, колкото в женска карта.

*

Milkyway

• 3770
Прогресиите са най-силни при апликиращ аспект. Тъй че ако е срещнал някоя може да е било и преди 2-3 години. Но ти щеше да го усетиш, си мисля, рибите ги надушваме тези неща :rolleyes:
От друга страна прогресията на слънцето и венера в мъжка карта не е толкова значима за среща с жена, колкото в женска карта.
Хм...жалко :lol:Че не е срещнал ;D
От друга страна,не е и забогатял....

*

Lillie

• 30532
Да вземе да срещне и да ти се маха от главата  ;D

Ама него май така го устройва - формално съжителство с теб в твоя дом  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kler

• **
  • 576
явно много оставяш да ти прекрачват границите, Милки. в някой момент ще ти писне окончателно и ще му ритнеш канчето.

Имате ли информация коя серия сорос е затъмнението и каква енергия носи?Прерових нета ,но не успях да намеря таблиците и тълкиването.Моля,ако някой ги има да ги качи

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Имате ли информация коя серия сорос е затъмнението и каква енергия носи?Прерових нета ,но не успях да намеря таблиците и тълкиването.Моля,ако някой ги има да ги качи

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,1238.0.html

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,1226.0.html

Серия Capoca 16S
Начало:  21 сентября 1653 г., 16:12:13 GMT Южный полюс Конец:   20 октября 2897 г.

Аспекты:
Нептун в средней точке новолуние/узел. Марс в средней точке Уран/Нептун.

Нептун = новолуние/узел Марсав Уран/Нептун
Под влиянием этого семейства затмений человек разбира­ется с вопросами растраченной энергии или неправильно на­правленной мотивации, особенно в общении с группами. Воз­можно внезапное воодушевление, но оно потенциально невы­полнимо, так как не будет предпринято никаких реальных действий.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Да ти кажа, нямам никакво желание за писане.
По принцип ежедневната ми работа е свързана с писане - към края на деня се чувствам толкова изцедена, че вече нямам вдъхновение за нищо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.