Здравей Гост

Пълно Слънчево Затъмнение на 3ти ноември - Какво се променя за Скорпионите?

• 180 Отговора
  • 29648 Прегледи
Чудя се това затъмнение каква внзапност може да ми докара - пада се в точен съвпад с Уран и, което е по-интересно, по същото време ще имам прогресивна Луна в съвпад с нат. Уран, т.е. би трябвало да има изява, да не мине съвсем незабелязно. Мен внезапно само някой грип може да ме тръшне (и натам е тръгнало), за друго не знам...
Внимавай с тоя Уран! На Пълнолунието през септември АЦ на Пълнолунието ми беше баш върху Урана (У6) та прекъснах работа внезапно.Но имах и Пълнолуние в 7-ми дом де  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Слънчевото затъмнение попада в 4 дом в композитната ми карта, точно върху Уран, У7. Асц му съвпада с К8, а Марс по това време е на Дсц на новолунието, съотв. на К2. Дали да очаквам промяна във взаимоотношенията и преминаването им на ново ниво? Иска ми се вече някой транзит да го пренесе при мен!

На 5 градуса от Натален Уран ще е ...-този орбис брои ли се?
Попада във 2дом...промяна във финансите ? Уран ми е У5...данеби внезапно да спечеля от игри на късмета,или да си намеря богато гадже?Някой има ли идеи какво ще да е...

На мен ще ми е на 1* от К3,близо но натален Плутон,мисля че орбисата беше 4 * Та значи в сепариращ съвпад с Плутон и ЮЛВ,в сепариращ квадрат със Слънце и Венера и в секстил с Нептун. Харесва ми,че е на К3. По-добре е отколкото ако беше във 2-ри дом. Писна ми да се занимавам с темите от 2-ри дом. Много съм щяла да пътувам...Еми,супер!

При мен е в 11 дом, точен съвпад с СЛВ. Ще се разплащам, явно  ;)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
На 5 градуса от Натален Уран ще е ...-този орбис брои ли се?
Попада във 2дом...промяна във финансите ? Уран ми е У5...данеби внезапно да спечеля от игри на късмета,или да си намеря богато гадже?Някой има ли идеи какво ще да е...

Не се брои, прекалено е голям орбисът и уран не е лична планета.

:blink:Благодаря Сладурче!

Здравейте,бихте ли коментирали,дали има повод за притеснение,ако затъмнението попада на К12 -съвпад марс и меркурий?Слагам карта за по-ясно.Безпокоя се за здравословното състояние или инциденти-все пак марс е засегнат

*

Yaya

• 2265
Иху! Направх си синастрия със затъмнението - какъв съвпад с АЦто ми на К8 от затъмнението, какъв съвпад на К2 с моя ДЦ...! Ще става въпрос за пари - квадрат на юпитер и Плутона ми, квадрат на Венера и Слънцето ми, опозиция с Венерата ми.... Май Марая е права - ще се харчат пари. Лошото е, че има шанс да ми вземат пари  ;D А още по-лошото е, че ще действа до следващо затъмнение тази тенденция  ;D Следващото затъмнение пък - април 2014 е обратно - на 5гр орбиса от съвпад с Венерата ми, а тогава СЛВ е в съвпад с АЦто. Но странно защо не е в съвпад със самото затъмнение..... излиза ми на 10гр орбис.
Съзирам действия по наследствени въпроси.... работа в група, ама много работа - 6 дом на затъмнението върху МЦ.
« Последна редакция: Октомври 30, 2013, 04:39:08 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Благодаря ти, Асол! Тъкмо един ден след затъмнението може да ми се наложи да ревизирам статуквото. Много добре написано. Поздравления!

При мен ще е в съвпад с У9-ти в 8-ми дом и в точен съвпад със сол. К5.

*

Milkyway

• 3770
А брои ли се опозиция с прогресивно слънце? :-\

И съвпад соларен сатурн?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар

И съвпад соларен сатурн?

С прогресивно слънце задължително, още повече ако аспектира натална или прогресивна планета т.е. активира аспект по прогресии.
За соларния сатурн мисля, че не.

Какво мислите може да даде затъмнението в съвпад с натален уран и позиция с натален съвпад венера/марс? Т.е ако активира натална Т- квадратура?

*

Milkyway

• 3770

И съвпад соларен сатурн?

С прогресивно слънце задължително, още повече ако аспектира натална или прогресивна планета т.е. активира аспект по прогресии.
За соларния сатурн мисля, че не.

Какво мислите може да даде затъмнението в съвпад с натален уран и позиция с натален съвпад венера/марс? Т.е ако активира натална Т- квадратура?
Мерси Сладурка,
ами опозицията с прогресивното слънце също е точна/1 гр орбис/.Както и с венерата ми/2гр орбис/.
Е,до съвпад на пр.слънце с венера има 3 години ;D Надали това затъмнение ще активира този тъй желан аспект ;D
Но,както казваш може сега да даде някаква предпоставка :-\

Иначе по твоя въпрос,кажи уран кой дом управлява?
« Последна редакция: Октомври 31, 2013, 04:52:59 pm от Milkyway »

*

Kler

• **
  • 576
Веско, най-вероятно е на психическа основа. Получава се при депресивни и стресови състояния. Не се стряскай  :blink: Освен ако няма физиологична причина.

Не си купувай никакви глупости да пиеш, а се поуспокой и това ще мине.

и аз така мисля, също е възможно, ако си на протеинова диета да се получи. вземи си жен шен. помага и за либидото, и за депресии

Благодаря! Не, не съм на никаква диета, но храната, която се налага да ям (а и която се продава навсякъде) е под всякакви критика. Имам чувството вече, че каквото и да ям, все едно нищо не съм ял и няма никакъв свястен вкус.  :-X
Веско вярно е храната наистина няма същият вкус, както когато имаше развито селско стопанство в България
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

При мен е на К3...Ще засиля комуникацията уж,макар,че с тоя транзитен Сатурн,който навлиза в 3-тия ми дом не знам как ще стане.Може би ще пътувам повече (звучи добре) Може би ще поставя ново начало в комуникацията с роднини (не ги уважавам много).За друго не се сещам  :blink: А може и да започна някакъв курс  :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
Веско,прав си за храната,а за мъжете в България е направо противопоказно да ядат пилешко,защото ги помпят с женски хормони и освен другите злини причиняват липса на либидо,спада тестостерона.Отделно,ако имаш важен сатурнов транзит,може да ти изпари желанието.Бях чела,че си със Сатурн в 8 д,при мен е там натално и често при по-ключови  транзити ставам физ. и псих. фригидна.Направо си преобразувам секс.енергия в кундалини по естествен път :blink:

При мен ще е в 1 дом-Меркурий съвпад Асцедента,транзитно Слънце в квадратура с Меркурий.