Здравей Гост

Пълно Слънчево Затъмнение на 3ти ноември - Какво се променя за Скорпионите?

• 180 Отговора
  • 29676 Прегледи
Веско,прав си за храната,а за мъжете в България е направо противопоказно да ядат пилешко,защото ги помпят с женски хормони и освен другите злини причиняват липса на либидо,спада тестостерона.Отделно,ако имаш важен сатурнов транзит,може да ти изпари желанието.Бях чела,че си със Сатурн в 8 д,при мен е там натално и често при по-ключови  транзити ставам физ. и псих. фригидна.Направо си преобразувам секс.енергия в кундалини по естествен път :blink:
На моя приятел е в 8-ми дом по натал  :cry3:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
Споко бе,говоря за себе си,а аз съм и с квадрат венера/сатурн ;Dне рева ,че съм фригидна,просто периоди,но кой пък ги няма по време на стрес :blink:Сатурн не е Уран ,Марс-жребче,дърт комбайнер е все пак..

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
дишайте:) миналата година СЛЗ ми беше върху слънцето и плутон в 12ти:) но ми донесе хубави възможности, пътуване до Англия, завърших бакалавър, слънцето е У9:) ново начало в партньорските отношения:) Малко по-изолирана ми беше годината, занимавах се активно с астрология:) появиха се стари болежки, и врагове.. но всичко беше за добро:)

сегашното СЛЗ ми попада в края на 11ти дом, почти на к12, най-точния аспект е секстил с нептун, квадрат с юпитер, полусекстил с мерк

Искам да споделя, че полусекстила си действа / мои наблюдения /. До този момент, когато съм имала лунация в полусекстил с натална планета се е проявявал като възможност, попадам на точното място, точното време, чувам точната информация, НО от мен зависи дали ще грабна тази възможност, дали ще проявя интерес да се възползвам:)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

Моя СЛВ таман ми подмина Плутона и ЮЛВ...Марая предрече пари.Май ще има нещо такова...Ама си трая засега да не урочасам нещата  :blink: Иначе съм подготвила цял списък с неща,които искам да купя като вземя кинтите.Епилатор,машинка за подстригване,МП3,ножица :) Ще взема най-яките.Дано!!! И ще черпя!

Моя СЛВ таман ми подмина Плутона и ЮЛВ...Марая предрече пари.Май ще има нещо такова...Ама си трая засега да не урочасам нещата  :blink: Иначе съм подготвила цял списък с неща,които искам да купя като вземя кинтите.Епилатор,машинка за подстригване,МП3,ножица :) Ще взема най-яките.Дано!!! И ще черпя!
Идеално искренно ти желая да се случат тези кинти и да ги похарчиш с най най голям кеф за нещата които си писала...В крайна сметка трябва да се контиме, нали Джъст, нема се запускаме яяя...:)))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

Ми трябва да си подновя фризъорските консумативи :) Ножицата ми издава багажа,машинката също.Пък не са ефтини! Машинките (хубавите) са от 80 нагоре,ножиците от 50 нагоре.Може да не работя като фризъорка ама всеки месец имам поне по 2 подстригвания и ми трябват хубави инструменти.А кой знае пък? Като излезна в майчинство някой ден може и с това да се занимавам  :blink: Ще имам 2 години да се усъвършенствам и да събера бъдещи клиенти  :blink:

Ми трябва да си подновя фризъорските консумативи :) Ножицата ми издава багажа,машинката също.Пък не са ефтини! Машинките (хубавите) са от 80 нагоре,ножиците от 50 нагоре.Може да не работя като фризъорка ама всеки месец имам поне по 2 подстригвания и ми трябват хубави инструменти.А кой знае пък? Като излезна в майчинство някой ден може и с това да се занимавам  :blink: Ще имам 2 години да се усъвършенствам и да събера бъдещи клиенти  :blink:
Опс, май както градският ти Бареков казваше Имаме новина..:)))
Действаи смело аз се кефя на фешън работи...
И парфюм си вземи за теб и гаджето - Джон Варватос мнооого е добър тоя парфюм...Айде успеххх..:)))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

храната, която се налага да ям (а и която се продава навсякъде) е под всякакви критика. Имам чувството вече, че каквото и да ям, все едно нищо не съм ял и няма никакъв свястен вкус.

С тези мисли, каквато и храна да хапнеш ще е все тая. Ако имаш желание и време си готви сам за себе си, някакви обикновени неща (имам предвид дори и зелева салата да си направиш и т.н.), като слушаш вътрешния си глас. Яж бавно, с любов, с желание, сервирай си в красива чиния, наслади се на всяха хапка, на спокойствие в тишина, а не просто да си напълниш стомаха, докато гледаш ТВ. Благодари на Бог, че има какво да сложиш на масата си. 

А и не случайно Хипократ е казал "нека храната бъде вашето лекарство".

Моето лично мнение за яйцата е, че са вредни дори повече и от месото.

Преди един проблем да има физиологична изява има психологическа такава. И обикновено е в период 3/6 месеца. Помисли над това, защото нищо не се случва просто ей така... :blink:

*

Emma

• *
  • 321
Весо, това пилешко месо закупено ли е или от домашни птици?
Аз като цяло не намирам за нужно да се яде месо. Заради негативната енергия от него, това е било живо същество, което е убито. И това влиза в теб по един или друг начин... :lol: Не агитирам никой към отказване от местото, защото сме различни хора, но все пак... Пък и пилешкото, ако е закупено...  :lol:

За да не съм в спам - на мен затъмнението ще ми е в 9 дом, съвпад натален Юпитер, прогресивен Меркурий и дирекционна Венера. Юпитер ми е у11 и съу10. Има и малко широчко каре към наталната Луна.

*

Lillie

• 30532
Преди един проблем да има физиологична изява има психологическа такава. И обикновено е в период 3/6 месеца. Помисли над това, защото нищо не се случва просто ей така... :blink:

И за съжаление трябва много повече време, за да бъде изчистен проблемът, след като вече се е материализирал.

Преди си купувах само пилешко месо, но вече и него не си вземам, започна да ме отвращава. За последен път си взех пилешко през зимата, вече от доста време не го поглеждам и не усещам да ми липсва.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
На мен пък либидото ми се повишава,само по време на цикъла ;D ;D ;D

Няма нищо на хоризонта ,което да ме възбужда ;D ;D ;D.....за жалост ;D

Весо,извинявай ще те питам нещо в прав текст,което не е лошо и не е срамно.
Не се сърди!
Ти хомосексуалист ли си?

Нямам нищо против тях....напротив-уважавам ги!

Знам ,че може и да не ми отговориш,но аз да попитам/интуицията ми казва ,че може да си такъв/ :-[

*

Emma

• *
  • 321
Аз без месо не мога да се наям  ;D

Това от опит ли е?  ;D Ама по-продължителен опит?  ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Аз без месо не мога да се наям  ;D

Това от опит ли е?  ;D Ама по-продължителен опит?  ;D

ахахах:))) не съм по постите:)))
венерата ми е в скорпион, предполагам от там идва любовта ми към мръвката  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Milkyway

• 3770
На мен пък либидото ми се повишава,само по време на цикъла ;D ;D ;D

Няма нищо на хоризонта ,което да ме възбужда ;D ;D ;D.....за жалост ;D

Весо,извинявай ще те питам нещо в прав текст,което не е лошо и не е срамно.
Не се сърди!
Ти хомосексуалист ли си?

Нямам нищо против тях....напротив-уважавам ги!

Знам ,че може и да не ми отговориш,но аз да попитам/интуицията ми казва ,че може да си такъв/ :-[
Не! Но и да бях, не съм длъжен да казвам каквото и да е, на когото и да било!
За подобни неща не се пита директно по форумите.
Окс,мерси! :blink:

При мен затъмнението ще е в съвпад с Плутон У9 в 9, Слънцето ми е съуправител на 2 дом. Имам някакво обсебващо чувство да се махна от България, и преди съм искала да замина в чужбина,но сега просто е ужасно чувството,което ме е налегнало и смятам,че се дължи на това.
При майка ми СЗ ще е в съвпад с Луната -У11 орбис 6 гр, съвпад с Нептун У7-8 с орбис 2,18 и точен секстил с Плутон У4,като той се намира в 1 дом Дева.Плюс това има Юпитер съуправител на 4 и риби на к7-8. Според вас дали ще засегне здравословното и състояние? Много съм притеснена от това затъмнение,хич не ги харесвам  :(
« Последна редакция: Ноември 01, 2013, 03:29:04 pm от valiastankova »
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

gogo07

• *
  • 244
извиняваите , искам да ви попитам понеже затьмнението ми попада в 5 ти натален дом , но което е по-интересно и на вьрха на 5 ти прогресивен дом , според вас това двойно подчертаване на 5 ти дом дали ще доведе до сьбитие?

Няма нищо на хоризонта ;D

Весо,извинявай ще те питам нещо в прав текст

то затова е суша,мъжете бягат от прав текст като дявол още преди да подуши тамяна,защо ти е да бъдеш тамян :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

gogo07

• *
  • 244
извиняваите , искам да ви попитам понеже затьмнението ми попада в 5 ти натален дом , но което е по-интересно и на вьрха на 5 ти прогресивен дом , според вас това двойно подчертаване на 5 ти дом дали ще доведе до сьбитие?

Izvinqvaite,  a po tozi vapros nqkoi ima li ideq .... :'(

*

remedeos

• **
  • 1038
Гого,интимни новости ли се надяваш да те споходят?Може и да може,ама Бог знае..И Сатурн ти  е значи в пети,не е от най-романтичните периоди..Трудно е някой да ти каже  само по тези аспекти кво ще стане,скоро ще видиш.

*

remedeos

• **
  • 1038
Съни,ами радвам се,че съм те разсмяла,но аз споделям за себе си,а не ползвам клишета от астро книжки.И аз имам и чета и ще ти призная от личен опит ,че преживях сл.затъмнение в/у Юпитер без проявление.Жалко,че не бях чула съвета на опитен астролог като тебе и не си пожелах нищо ;DБлажена е простотата ми и астрологичната девственост.Тъй ме е срам..