Здравей Гост

Пълно Слънчево Затъмнение на 3ти ноември - Какво се променя за Скорпионите?

• 180 Отговора
  • 29546 Прегледи
*

Lillie

• 30532
А какво казва Ръшман за затъмнение върху Уран - ще се изтрещява ли?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
Поздравления!Изключителен психолог си-минаваш през мен!

*

Asol

• 4140
Ръшман обсъжда слз общо.

*

gogo07

• *
  • 244
kolko gradusa se svqta za syvpad pri Slynchevo zatymnenie?

Дава ли събитийност Слънчевото затъмнение, ако е съвпад с определени мидпойнти? Каква е орбисата, която се допуска в случая?

Гого,интимни новости ли се надяваш да те споходят?Може и да може,ама Бог знае..И Сатурн ти  е значи в пети,не е от най-романтичните периоди..Трудно е някой да ти каже  само по тези аспекти кво ще стане,скоро ще видиш.
че и възел и ретро мерк, става още по-по-най-,да не кажа карма,за романтичните трепети по 5 дом
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

че той-Уран ти гази като окупатор Слънцето от доста време,енергията за изтрещяване си я  поп-режи-вяла,без да се изпогубиш,пък и съвпад СЗ с уран имате всички набори,ако изтрещите вкупом,липсват налични толкова много усмирителни ризи :P СЗ ти активира нат.каре уран-сатурн,най- много да се освободиш от някакви отговорности,да не кажа бреме по темите свързани с 3 дом,тр.уран е в тригон към нат.Сатурн,промените дай боже да са за добро, трябва да си малко луд за да се опитваш да прогнозираш бъдещи събития свързани с уран,аз вече го направих признавам си -че съм ,но не малко ,а много :mellow: нещо затъмнено ще излезе наяве предвид активираните домове 9-12,там дето е уран винаги е вълнуващо преживяване, помни се дълго и напоително на фона на скучното ежедневие, може да учудиш самата себе си, уран ни наелектризира до нужната смелост да предизвикаме/посрещнем промените...

*

Lillie

• 30532
Благодаря, Стреличке, дано да е нещо интересно, нямам нищо против да е разтърсващо, след толкова време стагнация.  :blink:

А съвпада на Уран с нат. Слънце преживях почти без да го усетя. Малко преди него квадратът към Луната беше по-изнервящ, ако се сещате, тогава се оплаквах от постоянно свирещо радио и лаладжийство в офиса. Е, оттогава нещата се промениха - преместихме се на друго място (от началото на юли) - по-малко се свири, повече се работи, макар че празните приказки пак си ги има, неизбежно е. На като цяло по-делова и по-работна стана атмосферата в офиса, набираме скорост. :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265

Аналогична ситуация - вчера един приятел ме пита. При него е Уран в съвпад със Слънце и върху тях се пада затъмнението. Всичко във втори дом.
Според мен, ще бъде принуден да се съобрази с обстоятелства, които ще му налагат ограничения. Следващото СЗ се пада в опозиция.
Вие как мислите - какво да очаква човек, когато СЗ е върху натално Слънце?
При участие на Сатурн, Уран, Слънце и Меркурий във втори дом, дали възникналите обстоятелства ще действат ограничаващо и ще принудят човек да види под различен ъгъл ценностите си и важното в живота или ще действат стимулиращо и подтикващо към нестандартно поведение? Сатурн е и законното обвързване.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

remedeos

• **
  • 1038
Скорпионското затъмнение миналата година беше в съвпад със Слънцата на баща ми и брат ми.На брат ми Слънцето е неаспектирано натално и бих казала до сега не се е проявило затъмнението.При баща ми Слънце е в квадрат с Луна и Плутон,малко след затъмнението загуби майка си/баба ми/.Но при нея вече влезлия в Скорпион Сатурн правеше съвпад слънце.Утрешното Затъмнение е в съвпад Слънце/Венера при майка ми.За сега няма индикации какви ще се случват,опитвам се да не гледам много картите на близките,за да не се сугестирам с някой страх.Още повече,че е и в/у моята Венера в квадрат с осмодомният ми Сатурн.

*

Emma

• *
  • 321

Може и да носи летене.  ;D Ново начало в общуването със същества от друг вид.  ;D  :mellow:
Вариациите са много.  ;D

Предните затъмнения при мен бяха близо до Уран и оста иц/мц. Не изтрещях. Но имам и новости. Заради развитието им по иц/мц новостите бяха по тези две линии - дом/жилище и работа. Но са за добро, Лили. И аз очаквах изтрещяване, но нямаше такова(само ел. таблото се подпали на едно от затъмненията ;D Гръмна с прекрасна огромна искра, от което и няколко крушки сдадоха багажа. Аз го подпалих, сякаш мина ураническата енергия, докато натисках ключа на осветлението в една от стаите.  ;D).

Съни, ще си пожелая нещо. Наистина не отчетох, че все пак Юпитер е упр на 11 дом и може да даде нова идея, мечта. Аз не съм го усетила толкова силно Юпитера си, може би заради това малко неглижирам затъмнението в съвпад с него. По-скоро свързвам Юпитер с баща си(като съупр на 10 дом), който е слънчев Стрелец с асц Скорпион. Много добре му приляга Юпитер от картата ми. При него затъмнението ще е в 1 дом. Ако това дава някакво ново начало при него, което е показано в моята карта чрез съвпада, ще е добре. Но ми се иска новото начало да е по-добро. Той наистина има нужда от ревизия на себе си, навиците си... Особено след инфаркта. Сякаш съм звероукротител, за елементарни неща не мога да постигна съгласие с него относно малко по-здравословен начин на живот. Той прелива от енергия, сякаш има шило в задника си, не може 5 минути да стои седнал. За хранителните му навици да не говорим, че ме потриса. Вярно е, че аз съм малко крайна относно хранителни навици, но ми се искаше това затъмнение да му донесе осъзнатост кое е вредно и полезно, особено за здравословното му състояние. За себе си по-скоро не очаквам нищо, макар да бих се зарадвала по движение в 10/11 дом. Но става дума за движение към нещо хубаво, не искам повече драми и стрес.  :-[ Малко почивка от изпитания си пожелавам. И хубави събития.  :-[

*

Lillie

• 30532
Може и да носи летене.  ;D Ново начало в общуването със същества от друг вид.  ;D  :mellow:

Тъкмо си изтръсках летящото килимче.  ;D

Същества от друг вид - това навярно са мъжете, с тях живеем в различни галактики.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Тъкмо си изтръсках летящото килимче.  ;D

Същества от друг вид - това навярно са мъжете, с тях живеем в различни галактики.  :blink:

докато ви четях си помислих за момент да го "отработиш" Урана с прозоични неща,като среща със съученици,или приятели от детството,прекалено много сатурн веднъж от съвпадъка със СЗ,и втори път от карето с нат.Сатурн/игнорираме го/ и понеже е 12 дом да се напиете и да качите ниво на съзнанието близко до животинското,ама пък без граници и норми на поведение,е  :P има и алтернативни начини освен алкохолните,важното е нивото и преживяването да е откачено и шантаво.... и избягвай близки срещи с авторитети ,началници ,в близките 6 месеца, за обсъждане на възнаграждение и нови отговорности,че периода е на недоволство и революции,заради мундо карето Плуто-Уран,първият упр.на затъмнението :mellow:

*

Lillie

• 30532
С бившите си съученици и да искам, не мога да се срещна, освен в някоя тамошна социална мрежа. Но и не държа да контактувам с тях, няма какво да си кажем. От онези години остана само една близка приятелка, с която поддържаме контакт на разстояние. И евентуално още една-две бивши съученички, с които може да разменим няколко изречения във виртуала, нищо повече.

Да водя сериозни разговори с шефове и авторитети засега не планирам, нито да се обсъждат възнаграждения. Има възможност за актуализация, но само ако мина на пълно работно време, а това ще го прецени шефът. Революции и бунтове също не планирам, то не остана срещу кого.  ;D Може би сега, ако имах половинка, щеше да го отнесе, тъй че добре че няма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
Ами почерпи котките с малко валериан,удари няколко бейлиса и чакай факс от извънземен  разум ,да обсъдите междувидова революция ;D

а ти що не си казваш,че и прогресивна Луна ти е върху нат.Уран-каре към нат.Сатурн,и се активира от СЗ
и другите две планети във водни знаци -
нат.Луна Рак /8 дом е квадратирана от прог.Марс/5 дом
нат.Марс Риби/4 дом  е квадратиран от прогр.Юпитер/7 дом

егати скуката- тр.Сатурн и прогр.Луна в 12 дом,кофти, предполагат изолация,осамотяване ,а каретата по-бурен социално активен и емоцианално наситен период и сега активираният от СЗ-Уран ще каже стига затвори,изолации и медитации -да го ударим на живот и понеже и възел участва да срещнеш подх.човек да ти срути високите зидове,без възможност за бягства да се отпуши приливна вълна и при теб  ;D

*

Lillie

• 30532
Квадратът на прогр. Луна със Сатурн се разпадна - тогава сякаш нещо се пречупи в мен. И сега отчасти отчитам положителна промяна в мисленето - не е кой знае каква крачка напред, но поне спрях да се фиксирам толкова силно върху неприятните опитности от последните няколко години. В един момент усетих как тези мисли буквално ме разболяват. Сега прогресивната Луна съвпада с нат. Уран в 12 дом - засега факсове не получавам, но си давам сметка, че съм станала по-нетолерантна, макар че за това в голяма степен допринася и ефектът на натрупване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

първо се пречупва,после се счупва и това е ново начало  ;D не  пропускай възможностите на  секстила прогр.Юпитер /7 към  нат.Слънце  в 5

*

Lillie

• 30532
не  пропускай възможностите на  секстила прогр.Юпитер /7 към  нат.Слънце  в 5

След година трябва да стане точен, от миналата година още съм под влияние на квадрата на прогр. Юпитер с нат. Марс. Донесе ми и професионални промени, и в дома. Всъщност до края на 2014 този квадрат ще е действащ, да му се не види.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

от миналата година още съм под влияние на квадрата на прогр. Юпитер с нат. Марс. Донесе ми и професионални промени, и в дома. Всъщност до края на 2014 този квадрат ще е действащ, да му се не види.

промени за добро :rolleyes: