А какво казва Ръшман за затъмнение върху Уран - ще се изтрещява ли? :blink:
Може и да носи летене.

Ново начало в общуването със същества от друг вид.

:mellow:
Вариациите са много.

Предните затъмнения при мен бяха близо до Уран и оста иц/мц. Не изтрещях. Но имам и новости. Заради развитието им по иц/мц новостите бяха по тези две линии - дом/жилище и работа. Но са за добро, Лили. И аз очаквах изтрещяване, но нямаше такова(само ел. таблото се подпали на едно от затъмненията

Гръмна с прекрасна огромна искра, от което и няколко крушки сдадоха багажа. Аз го подпалих, сякаш мина ураническата енергия, докато натисках ключа на осветлението в една от стаите.

).
Съни, ще си пожелая нещо. Наистина не отчетох, че все пак Юпитер е упр на 11 дом и може да даде нова идея, мечта. Аз не съм го усетила толкова силно Юпитера си, може би заради това малко неглижирам затъмнението в съвпад с него. По-скоро свързвам Юпитер с баща си(като съупр на 10 дом), който е слънчев Стрелец с асц Скорпион. Много добре му приляга Юпитер от картата ми. При него затъмнението ще е в 1 дом. Ако това дава някакво ново начало при него, което е показано в моята карта чрез съвпада, ще е добре. Но ми се иска новото начало да е по-добро. Той наистина има нужда от ревизия на себе си, навиците си... Особено след инфаркта. Сякаш съм звероукротител, за елементарни неща не мога да постигна съгласие с него относно малко по-здравословен начин на живот. Той прелива от енергия, сякаш има шило в задника си, не може 5 минути да стои седнал. За хранителните му навици да не говорим, че ме потриса. Вярно е, че аз съм малко крайна относно хранителни навици, но ми се искаше това затъмнение да му донесе осъзнатост кое е вредно и полезно, особено за здравословното му състояние. За себе си по-скоро не очаквам нищо, макар да бих се зарадвала по движение в 10/11 дом. Но става дума за движение към нещо хубаво, не искам повече драми и стрес.

Малко почивка от изпитания си пожелавам. И хубави събития.