Здравей Гост

Пълно Слънчево Затъмнение на 3ти ноември - Какво се променя за Скорпионите?

• 180 Отговора
  • 29604 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Надявам се  :blink:, а и предстоят по-добри дирекции, най-трудните минаха. Изплаках си сълзите, както се казва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
Purple rain, не се коси толкова. Затъмненията не са чак толкова апокалиптични, а и това е СЗ, ново начало.  :wub:
Едва ли е първото затъмнение, което преживяваш. Просто не си знаела какво засягат преди да проявиш интерес към астрологията.  ;D И си оцеляла, както е видно.  ;D

remedeos, предложението ти за почерпка на котките на Лили с валериан е убийствено.  ;D ;D ;D
Трябва да се пробва.  ;D Макар да знам какво следва.

*

Mia21

• 2502
Някой имал ли е съвпад на затъмнение върху СЛВ? При мен ще съвпадне с него в 5- ти и ще опозиционира неаспектирания ми Юпитер в 11- ти дом Телец. Юпитер ми е съуправител на интерсептирания в 5-ти дом Стрелец, Скорпион също управлява 5-ти. Имате ли представа какво събитие би могло да ми сервира?

*

Lillie

• 30532
remedeos, предложението ти за почерпка на котките на Лили с валериан е убийствено.  ;D ;D ;D
Трябва да се пробва.  ;D Макар да знам какво следва.

Моите си имат друг афродизиак - маслини.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zora

• *
  • 169
Някой имал ли е съвпад на затъмнение върху СЛВ? При мен ще съвпадне с него в 5- ти и ще опозиционира неаспектирания ми Юпитер в 11- ти дом Телец. Юпитер ми е съуправител на интерсептирания в 5-ти дом Стрелец, Скорпион също управлява 5-ти. Имате ли представа какво събитие би могло да ми сервира?

Da,az sam imala predi godini -v 11 dom -to4no varhu SLV-omajih se sled 5 meseca.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Лунациите винаги дават събития ако аспектират лична планета или ъгъл със съвпад или опозиция. Събитието може да не е веднага, а в следващите 3-6 месеца, явно сте забравили, че лунациите се "активират" допълнително при транзит на меркурий и марс през съответния знак и градус

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Ама не ти е аспектирало със съвпад или опозиция лична планета или ъгъл.

*

Milkyway

• 3770
Лично аз,не мога да не очаквам събитие,при положение,че горката ми венера е на прицел ;D И то двойно.

Първо- от днешното затъмнение, второ -от опозицията със сатурн.....

Но какво....времето ще покаже.

Лунациите винаги дават събития ако аспектират лична планета или ъгъл със съвпад или опозиция. Събитието може да не е веднага, а в следващите 3-6 месеца, явно сте забравили, че лунациите се "активират" допълнително при транзит на меркурий и марс през съответния знак и градус

Много точно казано!

Обикновено очакваме проявление на дадено затъмение няколко дни преди или след лунацията, но забравяме че има доста широк времеви диапазон на действие! С Луна в Овен и аз искам винаги и всичко да се случва сега и веднага! Често търся и само физическа събитийност и рядко такава на вътрешно ниво, това не е правилно!

Отминалото лунно затъмнение беше точно върху ДЦ и опозе АЦ, няма събития засега. Днешното слънчево е двойно подчертано в картата ми- в съвпад с Уран и опозе Слънце, засега и по него няма индикации, но ще чакам (търпеливо) ;)
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Lillie

• 30532
Има затъмнения, които дават събития, други пък не действат, дори ако активират важни радикални точки.

В края на миналата година имаше две последователни затъмнения (слънчево и лунно) - събития имаше след броени седмици.

Тазгодишното слънчево затъменние в 19 гр. Телец ми беше в точен съвпад с ДС - не отчитам никакви събития, абсолютно нищо не се случи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Най-силни са съвпада и опозицията ли според теб? Според Ръшман и квадратите и секстилите и тригоните си действат...Какво имаш предвид под допълнително активиране при транзит на Меркурий и Марс? Защо точно тези двете планети? :thinking:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Не е нужно да има проявление. И друг път съм го казвал - прекалено големи надежди се възлагат на лунациите, а повечето събития, които дават, са малки и незначителни (с малки изключения).

Лунациите са тригер. Не е правилно това,което пишеш ...Малки и незначителни събития има всеки ден.Основните събития в човешкия живот също са няколко..,но без лунация не съм забелязала събития нито от втория тип..нито от първия.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Bella

• *
  • 105
При мен затъмнението беше върху МС, в съвпад със СЛВ и опозиция ЮЛВ, Юпитер и Слънце. Ще следя с интерес за събития, които могат да се свържат със затъмнението. Имаче наскоро реших да направя ретроспекция и прегледах затъмненията от последните 10-тина години, които са били в съвпад с планета от натала и при абсолютно всички имаше реално проявление, но не свързано със същността на аспектираната планета, а с характеристиката на самото затъмнение, така както е описано в Орелът и чучулигата.

*

Yaya

• 2265
Транзитен Сатурн опозиция Венерата ми даде резултат - отидох на фризьор и не се харесвам.
10 години се подстригвам при една фризьорка, винаги е улучвала 10-ката. Но сега такъв къс бретон ми направи, че не мога да се възприема никак. Ама никак, а я преследвах за този час от 2 седмици....  :angry:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

При мен вчерашното новолуние и СЗ беше в мой 3дом,опонираше моя Сатурн и се отработи съвсем директно ....активира се една дългогодишна "вражда" между мен и съседите над мен и дори бях заплашена с жалба срещу мен до Полицията, и че ако продължа ,синът им щял да се разбере веднъж завинаги с мен.. а очаквах да имам проблем по Сатурн ,като мой У5/не,че се е разминало и това,всъщност/....много силно усетих всичко това....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Нова

• 3491
Марсин, моля те разкажи в какво се изразява междуличностната ви драма с комшиите, че имам слабост към този вид човешки взаимоотношения. Ще те заплашват? Мамицата им мръсничка.

При мен вчерашното новолуние и СЗ беше в мой 3дом,опонираше моя Сатурн и се отработи съвсем директно ....активира се една дългогодишна "вражда" между мен и съседите над мен и дори бях заплашена с жалба срещу мен до Полицията, и че ако продължа ,синът им щял да се разбере веднъж завинаги с мен.. а очаквах да имам проблем по Сатурн ,като мой У5/не,че се е разминало и това,всъщност/....много силно усетих всичко това....
Отиди в полицията,а след това и в прокуратурата.Особено ефективно е ако отидеш в прокуратурата.Напиши в жалбата си,че те заплашват,че се страхуваш за живота си! Колкото по-страшно е написаното от теб толкова по-голям ефект ще има жалбата.Ако 3 пъти подред се оплачеш от тях ще бъдат глобени! Така действах с бившия...Пуснах жалба в полицията и прокуратурата.Изрично беше предупреден да не се занимава повече с мен,но той не си удържа на думата.Затова отидох и пак писах жалба и пак....Накрая го глобиха с много тлъста сума  :blink: Щях да пускам и дело срещу него за домашно насилие и да си издам ограничителна заповед,но Слава Богу нещастника се вразуми и не се стигна до там  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

Кое не харесват в поведението ти? За какво ти се заканват?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Някакви събития? Аз не мога да свържа нщо конкретно :-\

*

remedeos

• **
  • 1038
Ами на мен върху Венера ми бе,а при другите ми роднини около Слънцата.Не бих казала,че има събитийност за сега,но започвам да усещам едно бълбукане като пред изригване на вулкан,нещо е на път да се промени,надявам се всички да са живи и здрави.