Той гръмна по друг параграф. Заподозря ме в отношения с негов приятел.

Цар е на логиките.
Той е стелиумен Овен, Асц Скорпион, има три планети в 8 дом, едната е в опозиция към Нептун.
Но той наистина има отчайващо мнителни решения. За него са много логични. (Почти непознат мъж ме пита за точен час на автобусна спирка. За мен е почти непознат мъж, за него малко познат. Той бил от Смолян, аз имам родопска кръв=>ще си допаднем=>ще се влюбя=>има по-голям нос от неговия=>ще го харесам повече=>забавила съм се във вдигането на телефона=>изневерявам му точно с този мъж, който съм виждала 5 пъти в живота си.)
Та и сега логиката му беше подобна - не съм разговаряла много с неговия приятел=>има нещо гнило. Че какво друго да е, освен да имаме тайни отношения.
Не може да му се отрече, че така ги казва и прави нещата, че ти е по-скоро смешно, дори не може да му се разсърдиш за странната мнителност. И сам се иронизира пред другите. Мнителността му не води до скандали.
Иначе той не разбра за предложенията, а и не считам за нещо кой знае какво събитие, че да му споделям лудостите на другите.
Той има тригон на Нептун към Меркурий и опозиция към Сатурн. Меркурий е у8/11 в 5 дом, Сатурн у3.
Аз също съм мнителна за подбудите на околните, ако са ни в клин, ни в ръкав, и мъжкото внимание по-скоро ме кара да мисля какво ги подтиква. (Има нещо гнило

)