Здравей Гост

Яворов

• 7 Отговора
  • 3653 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Яворов
« -: Юни 08, 2013, 07:23:14 am »
Тази нощ по съвет на  приятелка, направих ритуал , според нея съм щяла сънувам сън, който ще ми даде изясняване на ситуацията при мен. И аз сънувах :blink:
....Яворов, беше ме прегърнал нежно и , говореше нежности касаещи само мен, питаше ме и как хората коментират неговите любови.След това гладехме чаршафи много хубави бели , от красив плат  с огромни бели дантели. Гладехме на една поляна, а тя беше двор на ресторант , в които имахме среща на випуска, всички ни разглеждаха завистливо... :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Freya

• **
  • 1178
Re: Яворов
« Отговор #1 -: Юни 09, 2013, 10:11:01 am »
сподели и с нас този ритуал :)

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2 -: Юни 16, 2013, 03:19:00 pm »
сподели и с нас този ритуал :)

+ веднъж сънувах Шон Пен  ;D снимах се с него, дори не го харесвам нито като мъж, нито като актьор, съвсем спонтанно го сънувах без да използвам ритуали , но ми е любопитно за какъв ритуал става дума.  ;D

« Отговор #3 -: Юни 19, 2013, 08:56:42 am »
И аз имам молба да споделиш ритуала - от чисто любопитство.

Относно сънят - първият въпрос, на който трябва да си отговориш, е какво е отношението ти към Яворов и неговото творчество, кои качества изважда то у теб. Това са качествата на "сянката" ти, на подсъзнателното ти Аз, които ще ти помогнат да се справиш със ситуацията. Идеята, че това сенчесто Аз е с добро отношение към теб, говори за една добра степен на интегрираност на неговите нужди, затова не ти е враг, а помощник. Гладенето също е символ на "изглаждане" наа пречките един вид. Сънят ти е много хубав, предвещава, че ще се справиш успешно със ситуацията.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #4 -: Юни 21, 2013, 09:04:08 pm »
За ритуала-в петък се купуват 3м. червена панделка, 2 бели свещи. Към 24ч  в двата края на панделката , написваш в единият край твоето име  , в другия името на човека с , които не са ти ясни отношенията.Капваш капка мед в/у двете имена и прилепваш двата края един към друг. След това запалваш двете  бели свещи/ аз си купих чаени/ защото трябва да се изчака да изгорят.Докато горят се чете молитва към един архангел-по -късно ще я изровя, за да я пейстна
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #5 -: Юни 22, 2013, 06:29:18 am »
Архангел Камаел, моля те ела и с твоята Божествена Светлина облей и изпълни тялото и Душата ми с нея! Аз загубих себе си в моя път, загубих любовта, която радваше сърцето ми, загубих състраданието към себе си и близките ми, към приятелите и любимия ми човек (можете да назовете конкретни имена). Знам, че е невъзможно това да се загуби, защото Бог ме обича и знае, как да открия отново себе си и Любовта. Моля те, води ме, за да открия това, което загубих. Моля те изпълни живота ми с Любов, за да мога да обичам себе си и другите!
Благодаря ти, Архангел Камаел!
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #6 -: Юни 24, 2013, 10:20:06 pm »
Една вечер/ скоро беше/ казах една молитва преди сън към един архангел, за съжаление, не помня кой  беше, същата вечер сънувах как се моля в голяма църква, а на стената й беше изобразен с внушителен размер един светец.  :blink: :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Юни 24, 2013, 10:25:16 pm »
Имаш необходимост от вяра.