Здравей Гост

Рекет - от уличен в политически.Протестирайте

• 85 Отговора
  • 12944 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Борисов се връща в НС, ако Станишев се извини!
От 20 години Ахмед Доган управлява страната, разкри експремиерът

ГЕРБ ще се върне в парламента, ако лидерът на БСП Сергей Станишев се извини, че е допуснал непристойното поведението на „Атака“.

Това заяви Бойко Борисов след среща с председателя на Европейския парламент Мартин Шулц.

По-рано днес по време на форума на ПЕС председателят на Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент Ханес Свобода заяви, че е много лесно правителството да се отърве от зависимостта от "Атака", ако ГЕРБ се превърнат в конструктивна опозиция и подкрепят реформи, важни за държавата.

„Господин Шулц прекрасно знае, че аз предлагах един глас да им дадем от ГЕРБ, за да не се хващат с тези хулигани от „Атака”. Как ще си го обясни поведението им при президента Плевнелиев? Мислите, че не знаят какво са правили на консултативния съвет? Аз съм готов веднага да се върна в парламента, стига Станишев да дойде, да се извини, да каже: „Вижте, това, което допуснахме, да подскачат по банките и ние да си мълчим, това няма да се допуска вече”.

Борисов беше категоричен, че от 20 години Ахмед Доган  управлява България.

„По време на нашето управление е единственото време, в което той не беше на власт, затова беше ни дал срок, че след една година ще паднем. Успяхме да удържим и паднахме два месеца предсрочно”, каза той.

Борисов заяви, че не се е виждал с Доган от много години. „Той има други приоритети, други партньори и аз не мога да съм в унисон с това, което той иска да се случва в България”, каза лидерът на ГЕРБ.

„Като всеки един гражданин съм разтревожен, че всеки ден десетки хиляди излизат по площадите в България, за безумните назначения, които се правят, но не е нужно, както вчера г-н Орешарски ходи до Брюксел - да му кажат там, че има проблем. Проблемът се вижда всяка вечер”,  допълни той.

Борисов изрази надежда,  че Станишев е прозрял, че тези протести не ги организират политически сили.

„Всеки, който си помисли  или се опита да яхва подобен протест, ще бъде все едно яхва тигър – ще го свалят и ще го изядат. Никой да не си го помисля дори. И те, ако не го оценяват, това е груба тяхна грешка”, коментира Борисов.

На въпрос докога ще издържи кабинетът Орешарски, Борисов каза: Най-малко аз мога да кажа. На тяхно място отдавна да съм дал оставка, много отдавна.

Според Борисов правителството на Орешарски няма антикризисни програми. „Това  да дадеш еднократно, да похарчиш някакви пари, които все още има в бюджета, без никаква пенсионна реформа, да спреш по-точно пенсионната реформа, да говориш месеци наред за енергетика, а всъщност ти да си източил парите чрез „Белене“ и Цанков камък – това са глупости, които говори. Виждате, че той няма никаква антикризисна мярка, разкритикува Борисов.

Относно срещата си с Мартин Шулц Борисов заяви, че тя е било по покана на шефа на ЕП.

ГЕРБ може да отърве кабинета от „Атака“, рече Свобода
22 юни 2013 14:33185 Видяхме се по покана на г-н Шулц, от много години сме познати, приятели, работили сме заедно и това беше действително една демонстрация как в Европа различните политически семейства общуват помежду си, каза Борисов след срещата.
Дали са социалисти, либерали, десни, консерватори, те си говорят, поставят проблемите, търсят консенсус и рано или късно го намират, затова Европа върви напред, каза Борисов. Ние в България не се научихме да правим това, а напротив - само анкетни комисии, само компромати, само колко по-лоши са другите, и затова сме и на този хал, хората са на улицата, анализира той.

Той беше категоричен, че с Мартин Шулц не е обсъждана възможността Сергей Станишев да напусне предсрочно поста на президент на Партията на европейските социалисти заради кризата в страната.

„Дори и дума не е ставала. Аз имам доброто възпитание и за толкова години вече в политиката никога пред чужденци не коментирам това, което се случва, или отношенията ми с лидерите в България”, завърши Борисов.

http://www.dnes.bg/politika/2013/06/22/borisov-se-vryshta-v-ns-ako-stanishev-se-izvini.191581

Ако Ботев беше с каска...и Левски с ботуши... :-X

И..,ако можем да четем,ще разберем ,че и по времето на ББ..пак ДОГАН Е УПРАВЛЯВАЛ...

« Последна редакция: Юни 23, 2013, 04:02:05 pm от astro »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

astro

• 475
Опровергайте и Бойко за Доган... ;D
Викайте, крещете..плюйте..псувайте...управление..опозиция...и всички политици...всичко е разрешено с изключение на обиди към тук пишещите.

*

Grace

• 2257
Re: Рекет - от уличен в политически.Протестирайте
« Отговор #2 -: Юни 23, 2013, 04:06:06 pm »
Веднага те опровергавам, даже не се затруднявам  ;D

Борисов беше категоричен, че от 20 години Ахмед Доган  управлява България.

„По време на нашето управление е единственото време, в което той не беше на власт, затова беше ни дал срок, че след една година ще паднем. Успяхме да удържим и паднахме два месеца предсрочно”, каза той.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3 -: Юни 23, 2013, 04:08:09 pm »
И при "нашите" беше наврян ......То и по тази причина и червените, и фесовете се изприщват като чуят Костов. ;D

*

astro

• 475
« Отговор #4 -: Юни 23, 2013, 04:12:08 pm »
И при "нашите" беше наврян ......То и по тази причина и червените, и фесовете се изприщват като чуят Костов. ;D

За това съм съгласна..,че само при Костов беше опозиция.

Но за Бойко..шЪ мЪ простите...-управляваше си и още как. ;D

« Отговор #5 -: Юни 23, 2013, 04:17:34 pm »
За мене Доган е най-хитрия ни политик , винаги е на власт , ами се чудя на сините- що не спрат да си ги мерят и не се обединят , да направят едно здраво дясно и тогава нито червени , нито герб ще си развяват байрака..
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.

*

astro

• 475
« Отговор #6 -: Юни 23, 2013, 04:23:27 pm »
Така е. Доган е истински политик - висш пилотаж. Такива за жалост сред новите лица няма.
Бойко Борисов е един от последните редове на БКП и това е видно. Добре изпълняваше поръчките на генералите, но някъде сбърка-той си знае къде. ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #7 -: Юни 23, 2013, 04:40:16 pm »
Така е. Доган е истински политик - висш пилотаж. Такива за жалост сред новите лица няма.
Бойко Борисов е един от последните редове на БКП и това е видно. Добре изпълняваше поръчките на генералите, но някъде сбърка-той си знае къде. ;D

Като си го харесвате толкова, гласувайте за него и чакайте да оправи държавата, нали е умен, хитър и висш пилотаж. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Юни 23, 2013, 04:47:51 pm »

Като си го харесвате толкова, гласувайте за него и чакайте да оправи държавата, нали е умен, хитър и висш пилотаж.

Дa не признаваш нечии качества, да ги подминаваш и да ги игнорираш е не просто наивно,а по-скоро признак на малоумие.
Не отричам ничии качества..и не ги подценявам.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #9 -: Юни 23, 2013, 04:54:30 pm »
Признавам, умен е. Хитър е. И какво от това? Тези качества не работят за България, а прокарват само етнически и определени икономически интереси. Що касае електората му, не се изисква особено усилие да управляваш неуки, неграмотни или строго етнически послушни хора.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Юни 23, 2013, 05:04:41 pm »
Признавам, умен е. Хитър е. И какво от това? Тези качества не работят за България, а прокарват само етнически и определени икономически интереси. Що касае електората му, не се изисква особено усилие да управляваш неуки, неграмотни или строго етнически послушни хора.

Грейс,
С цялото ми уважение към теб ..не мога да се съглася с написаното и да не ти кажа..,че това е толкова заучена и елементарна фраза на Бойко. НЕ ОЧАКВАХ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНО ИЗКАЗВАНЕ ОТ ТЕБ...
Баба ти или дядо ти да не са завършили СОРБОНАТА или КЕМБРИЧ? :rolleyes:
Етнически интереси няма..и няма етнически конфликт...,за да се инспирира подобен дори и тук.

*

Uran

• 6041
« Отговор #11 -: Юни 23, 2013, 05:15:29 pm »
Трябват хора със съзидателен код, а не тарикати. Боже, как го мразя този типаж. :-X

*

Uran

• 6041
« Отговор #12 -: Юни 23, 2013, 05:19:48 pm »
Юзър се интересува защо му е деактивиран акаунта. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Юни 23, 2013, 05:20:48 pm »
Трябват хора със съзидателен код, а не тарикати. Боже, как го мразя този типаж. :-X

Липсата на дясно в парламента е сигнал за ЛИПСА НА ДЕМОКРАТИ И ДЕМОКРАЦИЯ.
Но за това не е виновен типажа Доган..,а целокупния български народ!

Права си за съзидателния код,но той започва от нас..Както се наблюдава дори и тук- много вожд-малко индианец ;D.
Въобще много съвети ,а малцина изпълнители...

« Отговор #14 -: Юни 23, 2013, 05:21:03 pm »

Цитат на: astro в Днес в 16:39:39

Цитат
Това е астрологичен сайт , а не сайт на фенове на ГЕРБ.
Добра идея е обаче да направя един сайт за фенове на ББ.
Няма червени и зелени в астрологията..има факти.............

"Рекет - от уличен в политически.Протестирайте" - това ли е поредната АСТРОЛОГИЧНА ТЕМА?  хахахаха ;D

поне да го беше сложила в последния раздел Свободни дискусии, а не в АСТРОЛОГИЯ.
Призовавам astro да санкционира Марая заради политическа агитация!~  ;D)))))))))))))))
Или поне да й смени ника на "Станишев" - много взеха да си приличат по начин на действие - гаф след гаф! Уж покаяние, уж туй-онуй... и пак същото!
« Последна редакция: Юни 23, 2013, 05:25:50 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Юни 23, 2013, 05:23:59 pm »

Цитат на: astro в Днес в 16:39:39

Цитат
Това е астрологичен сайт , а не сайт на фенове на ГЕРБ.
Добра идея е обаче да направя един сайт за фенове на ББ.
Няма червени и зелени в астрологията..има факти.............

"Рекет - от уличен в политически.Протестирайте" - това ли е поредната АСТРОЛОГИЧНА ТЕМА?  хахахаха ;D

поне да го беше сложила в последния раздел, а не в АСТРОЛОГИЯ.

Каквото искам и преценя това правя!
Нали се разбрахме, че обяснения не ти дължа, м? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Юни 23, 2013, 05:26:35 pm »

Да бе... :P И ти му се върза..,а? ;D

Елементарно..Пише ми на лични с деактивиран профил... ;D ;DАбе думи нямам от "тарикати"...
Добре, че си ги слагам 15 см.под пъпа... ;D

« Отговор #17 -: Юни 23, 2013, 05:26:56 pm »

и серГЕЙ така каза: Взех си бележка за грешката, но ще си правя каквото си искам.  ;D

Не лъжа: слязох и първите 5 минути нищо не ми беше активно - нито цитат, нито премахни, нито промени.
Сега се появиха. Първо само цитат, сега и останалите.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Юни 23, 2013, 05:29:00 pm »

и серГЕЙ така каза: Взех си бележка за грешката, но ще си правя каквото си искам. ;D

У Вас да..Тук- не! По-скоро тона към пишещите..,както и към управляващите ФОРУМА ;D - го направи по-мек. Иначе ти казах, ще те върна на работа в БАН.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Юни 23, 2013, 05:29:53 pm »

и серГЕЙ така каза: Взех си бележка за грешката, но ще си правя каквото си искам.  ;D

Не лъжа: слязох и първите 5 минути нищо не ми беше активно - нито цитат, нито премахни, нито промени.
Сега се появиха. Първо само цитат, сега и останалите.

ПРОБЛЕМА Е В ТВОЯ ТЕЛЕВИЗОР.