Здравей Гост

Рекет - от уличен в политически.Протестирайте

• 85 Отговора
  • 12951 Прегледи
Re: Рекет - от уличен в политически.Протестирайте
« Отговор #20 -: Юни 23, 2013, 05:32:55 pm »
ПРОБЛЕМА Е В ТВОЯ ТЕЛЕВИЗОР.

да, вероятно. Но аз реших че си ме върнала на старата ми работа ! )))
Uran, извинявай, че те подведох!

А иначе въпросът дали тази тема е АСТРОЛОГИЧНА, никак не е тъп!
Който друг мисли, че е тъп - да вдигне ръка!

А иначе, и аз не искам да се връща Бойко, но темата и начинът да се пуска тук е чисто политическа агитация!
И то в защита на националния предател и кариерист сергГЕЙ!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Юни 23, 2013, 05:36:04 pm »
ПРОБЛЕМА Е В ТВОЯ ТЕЛЕВИЗОР.

да, вероятно. Но аз реших че си ме върнала на старата ми работа ! )))
Uran, извинявай, че те подведох!

Започваш да използваш вълшебните думички...-браво! :clap:

Дължиш и на мен извинение! При това незабавно!
Набеждаваш в неща, които не съм извършила...и с това създаваш напрежение във форума.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Юни 23, 2013, 05:38:19 pm »

Набеждаваш в неща, които не съм извършила...и с това създаваш напрежение във форума.

Може и да ти го дължа, но на теб ще ти се извиня, когато го заслужиш.
Защото ти ми дължиш много повече неща вече... цял списък... но не виждам ВОЛЯ да ги признаеш.

Освен това ти публично ме заплаши, че ще ми премахваш постовете и т.н. Така че веднага си помислих, че си ме лишила от възможността да цитирам и пиша. Логично е!
« Последна редакция: Юни 23, 2013, 05:45:08 pm от Калоян Иванов »

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Юни 23, 2013, 05:48:34 pm »

Може и да ти го дължа, но на теб ще ти се извиня, когато го заслужиш.
Защото ти ми дължиш много повече неща вече... цял списък... но не виждам ВОЛЯ да ги признаеш.

Много си елементарен..С това приключи вниманието ми към теб....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #24 -: Юни 23, 2013, 05:49:32 pm »
Признавам, умен е. Хитър е. И какво от това? Тези качества не работят за България, а прокарват само етнически и определени икономически интереси. Що касае електората му, не се изисква особено усилие да управляваш неуки, неграмотни или строго етнически послушни хора.

Грейс,
С цялото ми уважение към теб ..не мога да се съглася с написаното и да не ти кажа..,че това е толкова заучена и елементарна фраза на Бойко. НЕ ОЧАКВАХ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНО ИЗКАЗВАНЕ ОТ ТЕБ...
Баба ти или дядо ти да не са завършили СОРБОНАТА или КЕМБРИЧ? :rolleyes:
Етнически интереси няма..и няма етнически конфликт...,за да се инспирира подобен дори и тук.

Ей това ви е най-любимото, веднага да разиграете етническата карта ! Само някой да се осмели да се изкаже против Доган, ДПС или нещо около тях и се надава вой ! Както казва Калоян, едно е да живееш във виртуална действителност, съвсем друго е реалността.   

« Отговор #25 -: Юни 23, 2013, 05:55:12 pm »

Ей това ви е най-любимото, веднага да разиграете етническата карта ! Само някой да се осмели да се изкаже против Доган, ДПС или нещо около тях и се надава вой ! Както казва Калоян, едно е да живееш във виртуална действителност, съвсем друго е реалността.

точно заради това аз наричам вече серГЕЙ национален предател и кариерист.
Защото заради властта е готов да отстъпи на турските интереси всичко, дори националната сигурност (ДАНС), тайните на тайните служби, стратегически постове в неслучайни области, образованието (тоест идеологическото патриотично образование на децата) и други такива важни за нацията неща.
И тук не става дума за "етническа карта". Турците са си турци, да си живеят мирно и тихо и никой не иска да ги закача. Тук става дума за отстъпване пред агресивните стремежи на петата колона ДПС да командва всичко в държавата... или ако не всичко, то най-важните сектори. А те са само едни 10% от населението. Така не може!!!!!!!!!!!!!   

*

Grace

• 2257
« Отговор #26 -: Юни 23, 2013, 06:04:30 pm »

точно заради това аз наричам вече серГЕЙ национален предател и кариерист.
Защото заради властта е готов да отстъпи на турските интереси всичко, дори националната сигурност (ДАНС), тайните на тайните служби, стратегически постове в неслучайни области, образованието (тоест идеологическото патриотично образование на децата) и други такива важни за нацията неща.
И тук не става дума за "етническа карта". Турците са си турци, да си живеят мирно и тихо и никой не иска да ги закача. Тук става дума за отстъпване пред агресивните стремежи на петата колона ДПС да командва всичко в държавата... или ако не всичко, то най-важните сектори. А те са само едни 10% от населението. Така не може!!!!!!!!!!!!!

Нямам какво да добавя !

*

Mia21

• 2502
« Отговор #27 -: Юни 23, 2013, 06:20:23 pm »
Тук явно коментират хора, които са много далече от политиката и не могат да гледат по-далеч от носа си. Какъв национален предател е Станишев? Вие не разбрахте ли, че ако не са БСП и ДПС, ще са ГЕРБ и ДПС. Само, че вторите /ГЕРБ/ никой не ги иска. Чудя се някои на Луната ли живеете или на Марс/ за да прозвучи малко по-астрологично/.

Запазете си елементарните коментари за някъде другаде. Марая е права! Не ги разбирате някои работи.

« Отговор #28 -: Юни 23, 2013, 06:22:02 pm »
Вчера направих прогноза, че в деня на днешната суперлуна ще стане някаква ексцесия у нас.
Днес виждам, че Волен е направил митинг... Пред президентството има някаква група със странно поведение. Полицията май си трае странно.
Ако атакистите се придвижат към площада с двата митинга (пред МС и пред Президентството) - може да стане страшен сблъсък.
Утре червените ще изкарат протеста виновен.. а всъщност ще има провокация. Просто може би се чака да се стъмни!

"СКЪПА" Mia21 ... за мен всички са една мафия: и БСП и ДПС, и ГЕРБ, и АТАКА, и НДСВ и Кунева. АЗ не прав разлика между добри и лоши мутри, добри и лоши олигарси. Ти като голям разбирач на политиката, трябва да знаеш, че всеки има право на възгледи. Така че говори/служи си с доводи (факти), а не с пожелания (напътствия) и авторитети (Марая).

« Последна редакция: Юни 23, 2013, 06:26:27 pm от Калоян Иванов »

*

Grace

• 2257
« Отговор #29 -: Юни 23, 2013, 06:23:20 pm »
Тук явно коментират хора, които са много далече от политиката и не могат да гледат по-далеч от носа си. Какъв национален предател е Станишев? Вие не разбрахте ли, че ако не са БСП и ДПС, ще са ГЕРБ и ДПС. Само, че вторите /ГЕРБ/ никой не ги иска. Чудя се някои на Луната ли живеете или на Марс/ за да прозвучи малко по-астрологично/.

Запазете си елементарните коментари за някъде другаде. Марая е права! Не ги разбирате някои работи.

Добре, че се включи ти да ни ги разясниш. Ако искаш да ви оставим двете с Марая да си прехвърляте топката, може някой и да ви се присъедини.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Юни 23, 2013, 06:25:05 pm »
Вие не разбрахте ли, че ако не са БСП и ДПС, ще са ГЕРБ и ДПС.

Или ще са едните, или другите - алтернатива няма. И все някой ще е недоволен, няма начин да се угоди на всички.

Аз лично много позитиви не съм видяла нито по време на гербаджийско управление, нито по време на бспарско. Затова ми е трудно да преценя кои са "по-малкото зло" - народът може от такива съображения да е воден, но не е наясно с техните политически игри. И основания да съм пристрастна нямам - нито съм спечелила, нито съм загубила нещо по време на някое от двете управления. И коя е по-добрата алтернатива в тоя батак, не ми е много ясно... Колелото се върти.

« Последна редакция: Юни 23, 2013, 06:30:45 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Юни 23, 2013, 06:26:21 pm »

Добре, че се включи ти да ни ги разясниш. Ако искаш да ви оставим двете с Марая да си прехвърляте топката, може някой и да ви се присъедини.

При Вас с Калоян така ли е? :haha:
Прехвърляте си топката... ;D , дори нямате какво да допълвате...

Смешно, да не кажа жалко!
Познавам турци-по-големи българи от българите...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #32 -: Юни 23, 2013, 06:28:11 pm »

Ако имате нужда от повече разяснения, а явно е така, ще ви ги разясня още по-подробно. Няма проблем. Ще отделя от скъпоценното си време.

« Отговор #33 -: Юни 23, 2013, 06:28:29 pm »

Познавам турци-по-големи българи от българите...

кажи едно име, ... поне едно.. ама да е от ръководството на ДПС!
Щото аз говоря за политическата партия(мафия)фирма ДПС, а не за турците като етнос!

Ако имате нужда от повече разяснения, а явно е така, ще ви ги разясня още по-подробно. Няма проблем. Ще отделя от скъпоценното си време.

не се хаби.... не ми се четат и опровергават глупости.
имам по-важна работа... чао

*

satin_

« Отговор #34 -: Юни 23, 2013, 06:34:07 pm »
Хората рядко са обективни! Обикновено се опитват да изкарат истината такава, каквато им се иска да е, а това се засилва още повече, ако имат и интерес!

"Приятели мои, спътници мои, горко на народ, който е пълен с вярвания и празен откъм вяра.

Горко на народ, който се облича с дреха, неизтъкана от него, яде хляб, непожънат от него, и пие вино, неизцедено от неговата собствена преса.

Горко на народ, който приветства побойника като герои и смята блестящия завоевател за щедър.

Горко на народ, който насън презира някоя страст, а наяве и робува.

Горко на народ, който издига глас само когато крачи в погребална процесия, гордее се само с руините си и се съпротивява само когато вратът му е поставен между меча и дръвника.

Горко на народ, чиито държавници са лисици, философите му са фокусници, а изкуството му е изкуство на кърпежа и подражанието.

Горко на народ, който посреща своя нов водач с фанфари, а го изпраща с пищялки, само за да посрещне друг отново с фанфари.

Горко на народ, чиито мъдреци са онемели с годините, а силните му мъже са още в люлката.

Горко на народ, разделен на части, всяка от които си въобразява, че е народ."

*

Mia21

• 2502
« Отговор #35 -: Юни 23, 2013, 06:34:45 pm »
Вчера направих прогноза, че в деня на днешната суперлуна ще стане някаква ексцесия у нас.
Днес виждам, че Волен е направил митинг... Пред президентството има някаква група със странно поведение. Полицията май си трае странно.
Ако атакистите се придвижат към площада с двата митинга (пред МС и пред Президентството) - може да стане страшен сблъсък.
Утре червените ще изкарат протеста виновен.. а всъщност ще има провокация. Просто може би се чака да се стъмни!

"СКЪПА" Mia21 ... за мен всички са една мафия: и БСП и ДПС, и ГЕРБ, и АТАКА, и НДСВ и Кунева. АЗ не прав разлика между добри и лоши мутри, добри и лоши олигарси. Ти като голям разбирач на политиката, трябва да знаеш, че всеки има право на възгледи. Така че говори/служи си с доводи (факти), а не с пожелания (напътствия) и авторитети (Марая).

Калояне, в такъв случай не те разбирам какво точно искаш? В какво се опитваш да ни убедиш? Аз не следвам богове /както някои хора тук  Буда/ изразявам собственото си мнение.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Юни 23, 2013, 06:36:36 pm »
Има контрапротест на протеста!
Правителството няма и месец ..ние излизаме, щото ББ така иска.
Провокацията започна ББ и той е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.
Друг е въпроса за Моника и Сергей...и за Пеевски!
Срам ме е за това..,но не и за идеята с която започна кабинета Орешарски!

*

Grace

• 2257
« Отговор #37 -: Юни 23, 2013, 06:41:03 pm »

Някъде да съм писала, че се нуждая от разясненията ти? Тъй че, запази скъпоценното си време за себе си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Юни 23, 2013, 06:45:04 pm »
НЕ СМЕ НАРОД

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...

Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.

*

Grace

• 2257
« Отговор #39 -: Юни 23, 2013, 06:54:29 pm »
 ;D Ами той и Бойко каза същото като Славейков, ама на него му се сърдят, пък Славейков го учим в училище.  ;D