Здравей Гост

Рекет - от уличен в политически.Протестирайте

• 85 Отговора
  • 12959 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re: Рекет - от уличен в политически.Протестирайте
« Отговор #40 -: Юни 23, 2013, 06:56:42 pm »
Ако имате нужда от повече разяснения, а явно е така, ще ви ги разясня още по-подробно. Няма проблем. Ще отделя от скъпоценното си време.

Някъде да съм писала, че се нуждая от разясненията ти? Тъй че, запази скъпоценното си време за себе си.

Понеже написа, че е добре това, че съм се включила.  Като цяло не ми се спори с хора, на които вождът им е прочел една единствена книга наречена "Винету".

« Отговор #41 -: Юни 23, 2013, 07:00:39 pm »
Ако срещнеш гладен комунист - нахрани го. Ако срещнеш жаден комунист - дай му вода. Ако срещнеш гол и бос комунист - облечи го и го обуй. Но никога, никога, никога не давай на комуниста власт, защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси. Народна мъдрост от периода след 1917 г.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Юни 23, 2013, 07:04:59 pm »
;D Ами той и Бойко каза същото като Славейков, ама на него му се сърдят, пък Славейков го учим в училище.  ;D

Грейс,
Подозирам,че си в някаква връзка с ББ или с хора от ГЕРБ. Уважавам това качество да защитаваш приятелите...
Аз обаче по стечение на обстоятелствата съм много близка с човека..,назначил ББ на работа в МВР и същия този човек е имал за служебен шофьор бащата на ЦЦ...Разбираш ли как имам толкова инфо колкото всички събрани в купом нямате.
Нищо не е такова каквото се вижда.
Има едни посолства, едни интереси едни големи рушвети ...едни други неща..които няма как да бъдат казани.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Юни 23, 2013, 07:08:00 pm »
Ако срещнеш гладен комунист - нахрани го. Ако срещнеш жаден комунист - дай му вода. Ако срещнеш гол и бос комунист - облечи го и го обуй. Но никога, никога, никога не давай на комуниста власт, защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси. Народна мъдрост от периода след 1917 г.

Тъжно е само едно...Измряха комунистите и В Б-я комунисти няма.
Идеята е една..,но хората са други. Отдавна няма комунисти-това от мен да знаеш!
И ,ако стане дядо Благоев три пъти ще се обърне в гроба си! :blink:

А нов ник..заради този пост е страх или по-скоро матрица... :blink: -робска психика.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #44 -: Юни 23, 2013, 08:17:11 pm »

Аз обаче по стечение на обстоятелствата съм много близка с човека..,назначил ББ на работа в МВР и същия този човек е имал за служебен шофьор бащата на ЦЦ...Разбираш ли как имам толкова инфо колкото всички събрани в купом нямате.

тоест признаваш, че:
1. герб са бивши комунисти или техни хора
2. бсп и герб не се различават като партийни мафии
3. няма значение дали ни управляват бсп или герб - все тая!
4. бпс и герб служат на една и съща олигархия
5...
6...

Щом имаш толкова инфо, значи знаеш, че ръководството на БСП е свързано с групировките, олигархията и чужди интереси.
В Изпълнителното бюро има само 2 (двама) читави от 24 - Янаки и Кадиев. Останалите са кариеристи, номенклатура или далавераджии. Кой дошъл от СИК, кой от СДС, кой от другаде, или по наследство... и прочие... като почнеш от Евгений Узунов, през Пирински и Корнелия, та до Вигенин!
За да не бъда обвинен в пристрастност, ще цитирам вашата ЧЕРВЕНА ДЕПУТАТКА Дончева: "Не може да избираме в ръководството на партията двама души от СИК. Единият от тях е банкер на Маджо*!" ... това е от 2008 г.!!! Днес последният е вече шеф на комисията за контрол над СРС-тата в НС, тоест ще може да докладва на бившите си работодатели дали ги следят и подслушват! Говоря за Дъбов.   
Във Висшия съвет (национален де) е същото - от 180 души трудно ще намериш повече от 7-8 читави.
Изберете си Янаки Стоилов за шеф и тогава може да станете нормална партия. Иначе сте си мафия, начело със серГЕЙ.

Последно, към Mia21 - затова за мен е без значение дали е коалицията БСП-ДПС или е ГЕРБ. Няма разлика.
Пак да цитирам Дончева: "Сменихме едно правителство на СИК с друго правителство на СИК" (2013 г.)
---------
*Mia21, ако не знаеш кой е Маджо - питай чичко гугъл!
« Последна редакция: Юни 23, 2013, 08:28:53 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Юни 23, 2013, 08:32:57 pm »

тоест признаваш, че:
1. герб са бивши комунисти или техни хора
2. бсп и герб не се различават като партийни мафии
3. няма значение дали ни управляват бсп или герб - все тая!
4. бпс и герб служат на една и съща олигархия

5...
6...

Щом имаш толкова инфо, значи знаеш, че ръководството на БСП е свързано с групировките, олигархията и чужди интереси.
В Изпълнителното бюро има само 2 (двама) читави от 24 - Янаки и Кадиев. Останалите са кариеристи, номенклатура или далавераджии. Кой дошъл от СИК, кой от СДС, кой от другаде, или по наследство... и прочие... като почнеш от Евгений Узунов, през Пирински и Корнелия, та до Вигенин!
За да не бъда обвинен в пристрастност, ще цитирам вашата ЧЕРВЕНА ДЕПУТАТКА Дончева: "Не може да избираме в ръководството на партията двама души от СИК. Единият от тях е банкер на Маджо!" ... това е от 2005 г.!!! Днес последният е вече шеф на комисията за контрол над СРС-тата в НС, тоест ще може да докладва на бившите си работодатели дали ги следят и подслушват! Говоря за Дъбов.   
Във Висшия съвет (национален де) е същото - от 180 души трудно ще намериш повече от 7-8 читави.
Изберете си Янаки Стоилов за шеф и тогава може да станете нормална партия. Иначе сте си мафия, начело със серГЕЙ.

Последно, към Mia21 - затова за мен е без значение дали е коалицията БСП-ДПС или е ГЕРБ. Няма разлика.
Пак да цитирам Дончева: "Сменихме едно правителство на САК с друго правителство на СИК" (2013 г.)

Точно така...отдавна го говоря , но никой не чува!
ГЕРБ=Генералско движение..
Истина е , че няма читави в структурите..нито в ГЕРБ..нито в БСП.
И нито Кадиев,нито Янаки Стоилов са сред тях.
Бизнеса на Жоро Кадиев се движи от Соня Кадиева ,която се занимава с енергетика...и продава ток на поразия. Жоро е умен..и е играч...,като зам.министър обаче беше добър. А от скоро се говори, че е направил бизнес в Ангола...в Булгаргеомин./едно от най-богатите външнотърговски дружества....
Читавите ги гонят навсякъде! Никой не търси можещи и знаещи в централите на партийните структури.Страха от знаещия е повсеместен.
Таня Дончева има доста остър и точен език..,но Балкана раждал хора, а полето-тикви.
И какво от това?!-Една птица пролет не прави!
За жалост различните течения в БСП съсипват не само имиджа на столетницата,а и бъдещето на народа..,за държава не говорим-нея отдавна я няма.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Юни 23, 2013, 08:39:19 pm »
;D Ами той и Бойко каза същото като Славейков, ама на него му се сърдят, пък Славейков го учим в училище.  ;D

Грейс,
Подозирам,че си в някаква връзка с ББ или с хора от ГЕРБ. Уважавам това качество да защитаваш приятелите...
Нищо не е такова каквото се вижда.
Има едни посолства, едни интереси едни големи рушвети ...едни други неща..които няма как да бъдат казани.

Марая,
Мнението ми тук не е базирано на лични приятелства и интереси. Не е важно кого познавам и каква информация имам. Моят начин на живот не зависи пряко от това кой ни управлява. Но зависи косвено, зависи от това как живеят ВСИЧКИ, а аз искам хората да имат достоен начин на живот. Затова ми писна от корупцията и беззаконията, от наглостта и безхаберието на политиците, а като гледам протестите явно не само на мен.
Против сегашните управляващи съм, защото те не са промяната и новото, а добре познатото старо. Под различни форми и коалиции тези същите хора ни управляваха повече от 10 години .. и ни докараха дотук. Нагли, корумпирани и некадърни, и го доказват всеки ден. И да, докато не дойдат нови избори и не навлязат нови лица в политиката, смятам ГЕРБ за по-добрия вариант за страната, а не за мен лично  :blink:     

И как да стане Грейс?! :-\- Нали имаше избори преди по-малко от месец и половина? :rolleyes:
Имаш ли идея колко струват изборите? :rolleyes: И знаеш ли, че се плащат от всички нас?
Резултатите няма да бъдат по-различни...Дори нещо повече..ББ се страхува от управлението..ИМА ДРУГИ ЗАДАЧИ...Всичко е една голяма игра..ГОЛЯМА!
« Последна редакция: Юни 23, 2013, 09:10:27 pm от Марая »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #47 -: Юни 23, 2013, 08:48:39 pm »
Абе вие герберите на луди ли се правите бе? Три години и половина ни управлява и беше министър-председател човек от ръководството на СИК, седнали да споменават дори човек, който беше назначен за няколко часа от същата тази групировка. Верно сте ми меко казано непоносими вече заради това си говорене.

*

Grace

• 2257
« Отговор #48 -: Юни 23, 2013, 08:52:53 pm »
Абе вие герберите на луде ли се правите бе? Три години и половина ни управлява и беше министър-председател човек от ръководството на СИК, седнали да споменават дори човек, който беше назначен за няколко часа от същата тази групировка. Верно сте ми меко казано непоносими вече заради това си говорене.

По - леко с определенията и тона. Сдържай си нервите или върви другаде да се разтоварваш. Че нещо много по комунистически почваш да ми звучиш - всяко мнение различно от нашето ни е непоносимо. 

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #49 -: Юни 23, 2013, 08:59:27 pm »
Бащицата пък кога е бил в структурите на СИК ?  :rolleyes:

Дайте поне като говорим нещо да е истина или да се заключи и тази тема.
Мисля, че ако целта е лъжовна анти-герб кампания повечето хора тук сме интелигенти и не ядем доматите с колците, тъй че няма смисъл  ;) .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Uran

• 6041
« Отговор #50 -: Юни 23, 2013, 09:05:55 pm »
Аз също не съм член на партия, нито завися от която и да е. Интересува ме средата, а тя е отровна и все по-малко предполага автономност. Не искам да съм апокалиптик, но предстои да пострадат и други гилдии- свободните професии. Пазарът тук е  нищожен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Юни 23, 2013, 09:11:20 pm »
Бащицата пък кога е бил в структурите на СИК ?  :rolleyes:

Дайте поне като говорим нещо да е истина или да се заключи и тази тема.
Мисля, че ако целта е лъжовна анти-герб кампания повечето хора тук сме интелигенти и не ядем доматите с колците, тъй че няма смисъл  ;) .

Кога не е бил е по-скоро въпроса? ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Юни 23, 2013, 09:12:20 pm »
Аз също не съм член на партия, нито завися от която и да е. Интересува ме средата, а тя е отровна и все по-малко предполага автономност. Не искам да съм апокалиптик, но предстои да пострадат и други гилдии- свободните професии. Пазарът тук е  нищожен.

Няма пазар! Къде съзираш покупателна способност? ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #53 -: Юни 23, 2013, 09:15:56 pm »
Борисов е имал охранителна форма, запознат е с голяма част от подземния свят. Но, чак пък да го определите като част от структурите на СИК, хайде по-полека, моля.   

*

Mia21

• 2502
« Отговор #54 -: Юни 23, 2013, 09:18:13 pm »
Абе вие герберите на луде ли се правите бе? Три години и половина ни управлява и беше министър-председател човек от ръководството на СИК, седнали да споменават дори човек, който беше назначен за няколко часа от същата тази групировка. Верно сте ми меко казано непоносими вече заради това си говорене.

По - леко с определенията и тона. Сдържай си нервите или върви другаде да се разтоварваш. Че нещо много по комунистически почваш да ми звучиш - всяко мнение различно от нашето ни е непоносимо.

Само не ми казвай къде да ходя! Ти се държиш като слон в стъкларски магазин. Не съм го очаквала от теб изобщо. Явно взехте , много да се изнервяте, че не сте на власт калинките. Ми не ставате- това е. Народът ясно ви го показа още през февруари.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #55 -: Юни 23, 2013, 09:27:14 pm »
Това питам за някакви неопровержими факти  :P, какъвто например е този че в ДПС има най-много агенти  :mellow:, които заемат ключови позиции във власта в момента, около ДПС се въртят обръчи от фирми, които изкупуват предприятия, медии, печелят конкурси по различни благоустройствени проекти, сега докопаха паричките по оперативните програми и ще опропастят добрата работа, която свърши там Томислав Дончев/по мое мнение качествен кадър на Герб/ .

Колкото е близък бащицата с тези структури, толкова е и Сергей и останалата клоака, тъй че е безсмислено да се спори по този въпрос.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Grace

• 2257
« Отговор #56 -: Юни 23, 2013, 09:28:38 pm »
 ;D Мия, кои сме ние и коя си ти, не знам  ;D Изобщо не ме интересува дали оправдавам твоите или нечии други очаквания. А това кой е изнервен си личи отдалеч, съжалявам за личните ти проблеми.

Мия и аз не го очаквах от Грейс, но явно живее в някое забутано село, където няма нито телевизор, нито вестници и е сляпа за истината. Нещата са доказани и документирани много отдавна и всеки, който ги оспорва меко казано става смешен или буди съмнения за проблемна психика.

Явно досега сте имали що-годе добро мнение за мен. Поласкана съм.  :blink: Но тук на село живота е труден и липсва информация, тъй че ще ви следя във форума, да ме просветлявате.

*

astro

• 475
« Отговор #57 -: Юни 23, 2013, 09:29:52 pm »
Мия и аз не го очаквах от Грейс, но явно живее в някое забутано село, където няма нито телевизор, нито вестници и е сляпа за истината. Нещата са доказани и документирани много отдавна и всеки, който ги оспорва меко казано става смешен или буди съмнения за проблемна психика.

На какъв език да кажа, че е мутра не знам..Казах Ви, че мой близък -ДЯДО НА ЕДНА ОТ ДЪЩЕРИТЕ МИ го е назначил на работа..,а шофьор му е бил на *ЦЕЦКО ТАТКО МУ*- Цитирам...
И побеснявам...

*

astro

• 475
« Отговор #58 -: Юни 23, 2013, 09:38:31 pm »
Марая, не се нерви и не се занимавай повече, явно гербаджиите са някаква фанатична секта, на която не й отърва ИСТИНАТА!
Нали помниш Бойко какво говореше, че мразел комунягите, защото убили дядо му, а защо никъде не се споменава, че същият дядо е изнасилил момиче и е бил арестуван?

ми кажи как ще се оправи тая държава... :o..Как като народа е толкова заблуден... :rolleyes:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #59 -: Юни 23, 2013, 09:42:15 pm »
Не знам от село ли сте, от град ли сте, но когато хора като Богомил Бонев днес публикуваха това, няма какво да се обясняваме излишно. Ако не знаете кой е и Богомил Бонев влезте в търсачката на гугъл и прочетете какъв е бил и с  какво се е занимавал. Никой в нищо не искаме да убеждаваме имате си глави на раменете да мислите.

Bogomil Bonev
Протестите искат оставка на това правителство веднага, без значение кой ще дойде на власт. Когато това е мисленето на привърженици на ГЕРБ нещата са ясни. Когато е искане на хора с десни убеждения, които нямат за цел връщането на герберите на власт, нещата опират до къса памет или тотално объркване на приоритетите. В много случаи протестиращи са хора, които са се родили, когато съучастници на Борисов са натрупвали първоначален капитал. Там липсват изобщо знания.
Защо е важно ГЕРБ никога повече да не се върне на власт.
Смятам ГЕРБ за партия на организираната престъпност. Много свестни хора вътре ще се обидят, но това не се отнася за тях. Борисов е един от рекетьорите на 90-те години, срещу които успяхме да отървем държавата през 1997 г. Той не е просто един от СИК, като този, който беше назначен наскоро за зам.министър. Борисов е от ръководството на СИК. Нека не се лъжем. Групировките на прехода назначиха в легалните си бизнеси много специалисти, които в по-голямата си част вършеха техническа работа, различаваща се от престъпната територия на парите. Тук говорим за тези с бухалките, които пребиваха хората по офиси и магазини и събираха рекета. Говорим за чисто криминални типове, а не за бели якички.
През 97-ма махнахме примката от врата на бизнеса. Изчезнаха лепенките за охрана и застраховане, които всъщност маркираха на кой си длъжен да плащаш 30% данък-мутри. Спряхме "бизнеса" на такива като Борисов в тази сфера. Останаха многото други престъпни бизнеси, но обществото беше отървано от метастазите на рекета. Ще кажат, добре, това е минало, няма честно спечелен първи милион, сега е друго време. Точно тук е грешката. Борисов начело на държавата не можа да измисли нищо по-добро от рекета. Всеки се издига до нивото си на компетентност. Той възроди рекета от 90-те, но вече като държавна политика. Рекетиран беше всеки бизнес, включително най-едрия, както и да е формиран. Борисов ги атакуваше със средствата на държавната принуда, не за да направи мафията бедна, каквато беше нашата стратегия срещу мафията, а за да им вземе бизнеса. И в много случаи това стана. Равносметката за малките и средните фирми е печална. Десетки хиляди фалирали. И те са сред протестиращите сега, но с много повече гняв бяха на протестите през февруари срещу Борисов.
Не одобрявам искането за незабавна оставка на протестите, защото това не би могло да е искане на друг, освен на герберите. Истинското дясно отсъства и протестиращите имат своето "ПРОТИВ", но нямат своето "ЗА". Много хора, търсещи своя представител в парламента, са на улицата. Но без формирана автентична силна десница (защото ГЕРБ не са такива) тези хора служат само за параван за да се върнат рекетьорите на власт. Много от десните са на улицата с убеждението, че само ГЕРБ може да маргинализира БСП и затова го подкрепят. Дълбока заблуда! Горките, забравиха, че ГЕРБ първо маргинализира десницата. Само БСП беше способна да отстрани Борисов от властта и да освободи място за автентичното дясно, което беше изместено от ГЕРБ и задушено от многобройните политически грешки на лидерите си. Необходимо е малко време, през което бизнесът да вземе глътка въздух от рекета. Кукловодите си дават сметка, че десницата се нуждае от време, за да се организира. И предизвикаха протестите. Абсурдните назначения на Доган са онзи ход на кукловодите, който трябва да разчетете. Ход, чрез който с помощта на протестиращата десница се отнема нейния шанс да се възроди. Отнема се шанса да се появи конкуренция на ГЕРБ. Това той го прави редовно в последните години на всички избори. Спомнете си репликата от с. Кочан, с която качи Борисов на власт. След това му предостави чрез Пеевски пълен медиен комфорт. Нали не сте забравили? Борисов и Доган са истинската задкулисна власт и работят заедно. Жалко, че доста хора се заблуждават и не виждат очевидното. Протестите са полезни, за да не си мисли никой повече, че ще управлява безконтролно. Но самите протести, излезли от контрол, водят до безизходица за десницата. Защото разделението вече не е между десни и леви, а между граждани и мафия.
И гербаджиите не са на страната на гражданите.