Здравей Гост

Махни се, Калояне!

• 26 Отговора
  • 6219 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Махни се, Калояне!
« Отговор #20 -: Юни 23, 2013, 10:58:55 pm »
Ами цитирай ме, да прочетат и другите. Форума е виждал доста по-страшни неща от моите "обиди ".

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #21 -: Юни 23, 2013, 11:34:04 pm »
.... искам само да Ви кажа, че всички сте тук за да си помагате и да намирате отговори на въпроси, които Ви интересуват.

А не за да се карате и обиждате...

Грейс, бъде по учтив/а към хората около теб, казвам го от собствен опит с теб, не за да се заяждам, но ти си единственият човек в този форум, който ме критикува с негативизма си, при условие, че се опитвам да съм полезна.

Според мен, първо трябва да се опитате да посрещате новодошлите във форума с малко повече оптимизъм,  и да се опитвате да бъдете приятелски настроени към тях, а после да се опитвате да чистите форума от зли езици  ;)

ПП: Бъдете позитивни хора!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #22 -: Юни 23, 2013, 11:59:14 pm »
Грейс, е една от малкото потребителки тук във форума, които харесвам :blink:

Crabby, много добре те приемат хората. Когато аз се регистрирах преди може би повече от 3г., първоначално с друг ник никой не ме отразяваше. Тъй че, споко ;D
Човек не може да живее позитивен живот с негативен ум ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #23 -: Юни 24, 2013, 12:05:15 am »
 О да определено, аз говорех за частен случай ;)  всички иначе бяха стршно отворени и позитивни:)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

satin_

« Отговор #24 -: Юни 24, 2013, 06:55:20 am »
Ами цитирай ме, да прочетат и другите. Форума е виждал доста по-страшни неща от моите "обиди ".

Да и аз искам да прочета, кой и как е бил обиден от Грейс!
Защото Грейс не е обиждала никой, както и Калоян не е обидил никой!!! Получава се точно обратното!

*

Нова

• 3491
« Отговор #25 -: Юни 24, 2013, 08:13:30 am »
Аз пък много харесвам Калоян и много се забавлявам с него /но не чета политическите му постове, както и на другите/. Искам да си остане при нас и много да разведрява работния ми ден.

*

astro

• 475
« Отговор #26 -: Юни 24, 2013, 10:17:57 am »
.... искам само да Ви кажа, че всички сте тук за да си помагате и да намирате отговори на въпроси, които Ви интересуват.

А не за да се карате и обиждате...

Грейс, бъде по учтив/а към хората около теб, казвам го от собствен опит с теб, не за да се заяждам, но ти си единственият човек в този форум, който ме критикува с негативизма си, при условие, че се опитвам да съм полезна.

Според мен, първо трябва да се опитате да посрещате новодошлите във форума с малко повече оптимизъм,  и да се опитвате да бъдете приятелски настроени към тях, а после да се опитвате да чистите форума от зли езици  ;)

ПП: Бъдете позитивни хора!

Последното ти изречение е важно!