Здравей Гост

Идеалната Натална карта за мъж

• 326 Отговора
  • 41146 Прегледи
Идеалната Натална карта за мъж
« -: Юни 27, 2013, 05:46:07 pm »
Краби,вдъхнови ме да създам нова тема. И така...Каква би била според вас картата на Господин Идеален?  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
Re: Идеалната Натална карта за мъж
« Отговор #1 -: Юни 27, 2013, 05:55:39 pm »
Първо - няма г-н Идеален.

Второ - няма и идеална карта.

Пууу, да му се не види, колко съм гадна, развалям ви романтиката в темата!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Юни 27, 2013, 06:04:07 pm »
Първо - няма г-н Идеален.

Второ - няма и идеална карта.

Пууу, да му се не види, колко съм гадна, развалям ви романтиката в темата!  ;D
Ех,Лили уби цялата романтика на Рибешкия ми ДЦ  :blink:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #3 -: Юни 27, 2013, 06:16:53 pm »
Всеки мъж знаете ли какво ще отговори ? "Моята"  ;D ..

Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4 -: Юни 27, 2013, 06:47:22 pm »
Моята карта е идеална, ако заменя обаче Марса ми с Марс в Лъв до 16 градуса (за да не е в 7 дом).  ;D

« Отговор #5 -: Юни 28, 2013, 08:28:16 am »
Слънце в аспект със Сатурн. Покрай тази тема забелязах нещо. Никое от гаджетата ми няма такъв аспект в натала. А всички известни мъже, които харесвам, го имат. Любимият ми спортист има квадратура, другият ми любим спортист - опозиция, любимият ми певец - тригон, любимият ми актьор - съвпад (и то точен). Явно само по телевизията ги избирам подходящи, а в живота никак. Аз имам тригон в натала.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #6 -: Юни 28, 2013, 08:34:13 am »
Йееей!!! Вдъхновила съм някого!!!

С удоволствие ще се включа скоро  :wub: :wub: :wub:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7 -: Юни 28, 2013, 08:40:13 am »
Mirabella, а какво дава аспект на Слънце със Сатурн?

*

Нова

• 3491
« Отговор #8 -: Юни 28, 2013, 08:50:37 am »
Не мога да разбера с кой акъл искате мъж с огнена луна.
Те и без това по определение са си егоцентрици и самонадеяни мамини сладки, та само такава луна им трябва да станат изпилени връткачи, себелюбци, самонядеяни, единствени и неповторими.

Я, бегай. Един мъж трябва да има една стабилна земна луна, да хваща място, да е практичен и солиден, да съзидава. Да, такъв екземпляр би бил един вид опериран от чувства обаче гарантирано и тези с огнените са си такива. А и това много приятно се компенсира, ако младежът е нептунов например.
Понеже женската глупост, бидейки наша отличителна характеристика, може да се преживее, то, виж, глупав мъж не мога да толерирам и миг дори. Затова считам, че една яка водолейска или близнашка е също много добър вариант. Жив ум, интелект, способност да инициира в теб поток и катализира идеи и изразяване мисля, е много добра предпоставка за дългосрочна сполука.

И понеже имам безконечен опит с мъжки рибешки луни, то една част от мен леееекинко чувства, че бих ви направила лоша услуга, ако я препоръчам като панацея.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #9 -: Юни 28, 2013, 08:54:03 am »
Рибешка Луна или рибешки Марс у мъж не предполага ли, че по-скоро жената би била шефа в една връзка?

« Отговор #10 -: Юни 28, 2013, 08:56:31 am »
Скромност, отговорност, сериозност, трудолюбие, издържливост, трезвост, перфекционизъм. Всъщност не знам, само така си мисля. Трима от четиримата, които споменах, са такива. Но не може да е само от този аспект, сигурно цялата карта трябва да се съгласува с това. Единият от четиримата е доста свенлив, срамежлив, поне пред чужди хора. А актьорът не се интересува особено от похвали и "Оскари", а иска да си свърши добре работата, да изпипа детайлите. Единият от спортистите е известен точно с това. Има и силно плутоново влияние при трима от тях.

Нова, с този акъл, че моята Луна е огнена. Трябва да има огън, за да се съгласува с нея. ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #11 -: Юни 28, 2013, 09:05:13 am »
Мирабела, Слънце-Сатурн освен това, дава и несигурност, оттам идва манията за изпипване на детайлите, защото Слънцето му идва зор да си блести, все се чуди дали е както трябва всичко. Иначе ти отговарям на условията имам си и Слънце опозиция Сатурн, имам си и Плутоново влияние, имам си и огнена Луна  ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #12 -: Юни 28, 2013, 09:06:54 am »
Рибешка Луна или рибешки Марс у мъж не предполага ли, че по-скоро жената би била шефа в една връзка?

Не съм съгласна, че е в сила в нито един от посочените варианти. Дори обратното.

*

Нова

• 3491
« Отговор #13 -: Юни 28, 2013, 09:09:25 am »

Нова, с този акъл, че моята Луна е огнена. Трябва да има огън, за да се съгласува с нея. ;D

Абе тя и моята е такава, ама съм склонна да пренебрегна съгласуването, ако ми носи други дивиденти. Плюс това въздушната ти върши идеална работа. Чудни секстилчета.

« Отговор #14 -: Юни 28, 2013, 09:21:57 am »
Ех, Ирина, да беше мъж. ;D Права си за това, което написа за Слънце/Сатурн.

*

Нова

• 3491
« Отговор #15 -: Юни 28, 2013, 09:29:00 am »
**си, аз ли съм крива, луната ли ми е крива, ама що така не ми се отдава да се разбера с оня с огнената луна, опозицията слънце-сатър, венера+нептун в скорпи...(((

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #16 -: Юни 28, 2013, 09:35:33 am »
Не си ти крива, той е крив! И аз така се мъчих сума ти време с едно земноводно (земя и вода ;D) и все си мислех, че аз съм кривата, ама той е крив. Тази опозиция слънце сатурн в неговия натал ли е?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #17 -: Юни 28, 2013, 09:37:01 am »
И аз подкрепям - земноводните са криви!! Особено Слънце дева с рибешка Луна!

« Отговор #18 -: Юни 28, 2013, 09:41:28 am »
Ще ви опонирам! Мойто мъж е земноводно с Телешки Стелиум и Рибешка Луна и съм много доволна от него  :P

*

Нова

• 3491
« Отговор #19 -: Юни 28, 2013, 09:41:41 am »
Не си ти крива, той е крив! И аз така се мъчих сума ти време с едно земноводно (земя и вода ;D) и все си мислех, че аз съм кривата, ама той е крив. Тази опозиция слънце сатурн в неговия натал ли е?
Да, всичко е в неговия натал, ама аз земноводни не съм споменавала. И опозицията е огнено-въздушна.