Здравей Гост

Идеалната Натална карта за мъж

• 326 Отговора
  • 41308 Прегледи
*

irina

• **
  • 587
Re: Идеалната Натална карта за мъж
« Отговор #20 -: Юни 28, 2013, 09:46:15 am »
Ретро Меркурий си работи  ;D
То и тая опозиция огън-въздух не е цвете, въобще трудна работа се оказва как би изглеждала идеална мъжка карта  :blink:

« Отговор #21 -: Юни 28, 2013, 09:47:57 am »
Ще ви споделя нещо за мъж с Луна в Дева  :blink: Правят мноооого подаръци  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #22 -: Юни 28, 2013, 09:49:17 am »
Има ли напрегнат аспект на сатурн към слънцето (при мъж) не ми го хвали. А моето земноводно имаше и към марс, красота!

Всъщност и напрегнат аспект луна сатурн при мъж е кофти защото не е щедър на чувства и подтиска по всякакъв начин жената до себе си.

« Отговор #23 -: Юни 28, 2013, 09:53:43 am »
Мъжа трябва да е верен!Залагам на неподвижен знак на ДЦ. И моля,без Близнаци,Риби,Водолей,Стрелци и Скорпиони! Тях съм ги набедила за класически кръшкачи!  ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #24 -: Юни 28, 2013, 09:58:44 am »
Ако ще има опозиция Слънце-Сатурн, може един Марс в скорпион - хем да има страст в леглото, хем да иска да се доказва  ;D
Ако ще е неподвижен на ДС, май лъв най-добре - хем ще те гледа по царски, хем няма да е телешки туткав, водолейски инат или скорпионски параноик?

*

Нова

• 3491
« Отговор #25 -: Юни 28, 2013, 09:59:20 am »
При скорпиона кръшкане няма. Има много бройки. А преди да отбие, той прави свирепи драми вкъщи.

Впрочем скорпионът е верен. Тенденциозен. Много последователен.

*

Нова

• 3491
« Отговор #26 -: Юни 28, 2013, 10:02:02 am »
Ако ще има опозиция Слънце-Сатурн, може един Марс в скорпион - хем да има страст в леглото, хем да иска да се доказва  ;D
Ако ще е неподвижен на ДС, май лъв най-добре - хем ще те гледа по царски, хем няма да е телешки туткав, водолейски инат или скорпионски параноик?

Ах, Ирина, изуми ме. Може и без опозиции, едно слънце в скорпион ти стига да получиш всичко, което искаш в леглото, ако обаче си мразиш живота. Ще има и страст, и доказване. Но ще има и друго.
Лъв на Дс няма да те гледа по царски, а ще гледа царски. )))))))

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #27 -: Юни 28, 2013, 10:05:59 am »
Онова земноводно точно слънце и марс скорпион квадрат сатурн беше. То не беше прикриване, то не бяха манипулации...добре, че съм риба, отплувах, ама май-късно се сетих, че трябва

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #28 -: Юни 28, 2013, 10:07:42 am »
Нова, от четирите неподвижни само с лъв съм нямала общо, затова го предложих, защото ми се струва най-симпатично  :blink:
Имам си до мен скорпионско Слънце (+ Марс) в момента, знам цялата сделка какво включва, затова предложих само Марса да остане, едно леко ненатоварващо Слънчице в стрелец примерно добре ще дойде  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #29 -: Юни 28, 2013, 10:11:23 am »
Ще ме осветлиш ли по сделката щото аз 4 години не разбрах защо беше всичкия зор?!? ;D

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #30 -: Юни 28, 2013, 10:13:40 am »
Все едно не съм в астро форум ами форум за оплакване от скорпиони  :blink:   :scorpios:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #31 -: Юни 28, 2013, 10:16:13 am »
Аз се оплаквам само от него, като се има предвид, че съм имала още 4-5 скорпиона около себе си, плюс всичките ми приятелки досега.

*

Нова

• 3491
« Отговор #32 -: Юни 28, 2013, 10:17:17 am »
Ще ме осветлиш ли по сделката щото аз 4 години не разбрах защо беше всичкия зор?!? ;D

И аз искам да знам, при все че разполагам с отговор за себе си.
Питате ли ме мене на млади години каква супа ядох при един слънчев. И то на база моя натал... Няма такава синастрия. Добре, че той се отказа, Господ ме спаси, но през какъв ад минах. Години катарзис.

*

Нова

• 3491
« Отговор #33 -: Юни 28, 2013, 10:21:15 am »

В момента до мен стои и чете един такъв огнено-въздушен-скорпи принц и вижте как го провокирахме да се изкаже. Цитирам под линия:
.........................................................
Истината е, че при жените няма угодия :) Ще искат първо стабилен, сериозен мъж, който не е подвластен на емоциите и е здраво стъпил на земята, забавен, умен и т.нт :) След това, обаче, ще се окаже, че той е безчувствен, безсърдечен, не го е грижа за жената и т.нт :) Обратната последователност също важи (говоря от личен опит) :) Така че, човек, който търси ЩАСТИЕТО извън себе си не ми го хвали, защото в крайна сметка, каквото и да му даде съдбата, все няма да му стига :)

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #34 -: Юни 28, 2013, 10:32:28 am »
Има нещо вярно в мнението на Нова огнено-въздушния скорпи принц  :blink: , но от личен опит пак с въздушно-огнен скорпи принц, мотото му е "хем сърби, хем боли, драго ми е"
А на всичкия зор цаката е да намериш начин да разбереш, че имат нужда от драма, но който иска драма да си я създава, да си я преживява, без ти да влизаш в нея.
Стигнахме вече мй до извода, че в идеалната карта скорпи май няма да има, какво ще кажете да има нещо овенско  :blink:?

*

Нова

• 3491
« Отговор #35 -: Юни 28, 2013, 10:34:33 am »
Твърдо не.

Обаче нещо далечно вътре в мен все пак си иска случка със скорпи. Но само в леглото.

« Отговор #36 -: Юни 28, 2013, 10:40:06 am »
Има нещо вярно в мнението на Нова огнено-въздушния скорпи принц  :blink: , но от личен опит пак с въздушно-огнен скорпи принц, мотото му е "хем сърби, хем боли, драго ми е"
А на всичкия зор цаката е да намериш начин да разбереш, че имат нужда от драма, но който иска драма да си я създава, да си я преживява, без ти да влизаш в нея.
Стигнахме вече мй до извода, че в идеалната карта скорпи май няма да има, какво ще кажете да има нещо овенско  :blink:?
Твърдо не за Овните! Твърде наивни са,не приемат съвет от никого,прекалено много се раздават,понякога дори в ущърб на семейството,не обмислят и не преценят добре нещата.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #37 -: Юни 28, 2013, 11:01:37 am »
Има явно нещо сбъркано в мен да ги харесвам такива трудни, дето никой не ги ще  ;D ;D Иска ми се да предложа стрелец или водолей за Слънце  :(?

*

Нова

• 3491
« Отговор #38 -: Юни 28, 2013, 11:05:12 am »
Оооо, водолей, дааааа. Много ми се лепят. Само да има каквото и да е във водолей, е мой изобщо. Всичките ми десет планети влизат в сила и го аспектират положително. Направо е изгубен.

« Отговор #39 -: Юни 28, 2013, 11:19:37 am »
Вододите са прекалено вятърничави и свободолюбиви. Стрелците не им отстъпват в това отношение. Това харесва ли ви?  :blink: