Здравей Гост

Идеалната Натална карта за мъж

• 326 Отговора
  • 41291 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Идеалната Натална карта за мъж
« Отговор #100 -: Юли 02, 2013, 07:59:02 am »
а те пей сърце на диванчето у дома,все едно са на сеанс при психоаналитик,хем жената да свърши всичко у дома,хем да ги излекува психически- мрънчовци мамини,колко суров и тежък е живота, земна луна+водно слънце за мъж - не,не и не ...

Мдааа, имам 3 месеца съжителство с такава астрологична комбинация - Слънце в Риби в т-квадрат с Юпитер и Нептун, Луна в Телец на ИЦ (в квадрат със Сатурн в 7 дом) - мамин готованко, все недоволен, все с претенции, все жените са му криви... В нас живя на моя гръб и на всичко готово и пак не можеше да му се угоди.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #101 -: Юли 02, 2013, 08:01:55 am »
а кръшкачите по какво ги разконспирирате?  :rolleyes:

*

Нова

• 3491
« Отговор #102 -: Юли 02, 2013, 08:06:16 am »
Лилиии, блазе ти, че никога не си попадала на сексуално непълноценни.

Стрела, появи ли се най-после! Ще се постарая да взема предвид съвета ти. Странно защо аз от един марсов възврат насам си падам по един такъв рибок с луна в дева. :angry: Може и да е според описанието, не знам, ще питам жена му, тя да му мисли, била "страхотна готвачка"  :-X

Никога не съм съжителствала с мъж, който не е брат ми или баща ми. Но когато съм ходила на гости не съм пипвала нищичко.

« Отговор #103 -: Юли 02, 2013, 08:08:06 am »
за влюбената жена- мъжа е идеален,докато не заживеят под един покрив,тогава става реален, след 1-2-3 и т.н години брак деволюира в животинският свят и ако се приспособи го отглеждаш като домашен любимец :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #104 -: Юли 02, 2013, 08:09:54 am »

Новичка, не бих препоръчала земна Луна за мъж,имам дългогодишни наблюдения на две такива ,екзалте -телешки,защото това ,което си написала като качества първо са ги имали майките и после си намират и такива жени-активни, работливи, практични,пепеляшки,а те пей сърце на диванчето у дома,все едно са на сеанс при психоаналитик,хем жената да свърши всичко у дома,хем да ги излекува психически- мрънчовци мамини,колко суров и тежък е живота, земна луна+водно слънце за мъж - не,не и не ...

Ще съм благодарна за подробности относно водно слънце и земна луна, да се уверя, че навреме съм си била камшика ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #105 -: Юли 02, 2013, 08:14:23 am »
за влюбената жена- мъжа е идеален,докато не заживеят под един покрив,тогава става реален, след 1-2-3 и т.н години брак деволюира в животинският свят и ако се приспособи го отглеждаш като домашен любимец :mellow:

Значи правилно съм се ориентирала към самостоятелното битуване!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Юли 02, 2013, 08:22:45 am »
Лилиии, блазе ти, че никога не си попадала на сексуално непълноценни.

Моите са все потентни, това ми е по хороскоп.  ;D

Но с всякакви други хмм... отклонения - да, абонирана съм за тях!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #107 -: Юли 02, 2013, 08:23:39 am »

Новичка, не бих препоръчала земна Луна за мъж,имам дългогодишни наблюдения на две такива ,екзалте -телешки,защото това ,което си написала като качества първо са ги имали майките и после си намират и такива жени-активни, работливи, практични,пепеляшки,а те пей сърце на диванчето у дома,все едно са на сеанс при психоаналитик,хем жената да свърши всичко у дома,хем да ги излекува психически- мрънчовци мамини,колко суров и тежък е живота, земна луна+водно слънце за мъж - не,не и не ...

Ще съм благодарна за подробности относно водно слънце и земна луна, да се уверя, че навреме съм си била камшика ;D

Олеее, сега се сещам, че моят детски кошмар е скорпион с козирожка луна. Добре, че той навреме си би камшика. Амин!

*

Нова

• 3491
« Отговор #108 -: Юли 02, 2013, 08:29:04 am »
а кръшкачите по какво ги разконспирирате?  :rolleyes:

Основно ги разконспирират по каре на венера с луната. Независимо от знаците. Мен ако питаш, яко кръш има и при едни риби, например с его луна, лъвска, или комбин с лична планета в курвата. Постоянно искат да го играят галантни, ма то им се отдава вътрешно, ей така, искат да направят два пируета в зала, пълна с жени, да ги омаят и забременят всичките.
Изобщо... по-трудно се сещам за некръшкаческа комбинация. Дори хич.

Моят въпрос към аудиторията е: По какво различавате некръшкачите. И хич не ми излизайте с луна или венера в козата, моля, щото не е вярно. И не ми споменавайте девата, щото пък там хич не е вярно. Други идеи?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #109 -: Юли 02, 2013, 08:30:01 am »
Не ме плашете така де, предстои ми съжителство със скорпион с телешка луна по оста 4/10. Но моите наблюдения са други, дали заради марс-а му в 1ви дом или заради опозицията, но той е много активен, дори и вкъщи. Аз докато се наглася да действам, той вече направил салатата и ме чака за наздраве. Едвам, едвам се вреждам в кухнята....Прави много неща наведнъж и едвам го кротвам пред ТВ-то ...Хм ... :-\

*

Нова

• 3491
« Отговор #110 -: Юли 02, 2013, 08:30:29 am »

Моите са все потентни, това ми е по хороскоп.  ;D

Какъв е тоя хороскоп, джанъм, да си поръчаме и ние.

*

Нова

• 3491
« Отговор #111 -: Юли 02, 2013, 08:32:45 am »
Не ме плашете така де, предстои ми съжителство със скорпион с телешка луна по оста 4/10. Но моите наблюдения са други, дали заради марс-а му в 1ви дом или заради опозицията, но той е много активен, дори и вкъщи. Аз докато се наглася да действам, той вече направил салатата и ме чака за наздраве. Едвам, едвам се вреждам в кухнята....Прави много неща наведнъж и едвам го кротвам пред ТВ-то ...Хм ... :-\

Инииии, това ли се оказа твоят "много много ГОЛЯМ късмет", за когото спомена? ЗНачи оня рибок е безапелационно забравен. Той не те ли търси? Жив ли е още?

Уффф, пък аз си помислих, че си намерила 80 квадрата квартира с две обширни спални за 200 лв.

Оперирана съм от романтика.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #112 -: Юли 02, 2013, 08:39:30 am »
Имам приятел (най- добрият) с Телешка Луна и изгорена водолейска венера- има тоест квадрат Луна Венера (поне по знаци..по аспект- не помня)- добре поставени планети по знаци.

Искам да ви кажа, че това е най- моногамният човек на планетата, имал е рядко сериозни връзки, но са били многогодишни и той е бил ВЕРЕН- казвам го като негов много доверен човек. Иначе ги има за по една нощ като е свободен..и не са една и две.
Готви, чисти, сам се оправя в живота.

Но е много труден, не тича след жените, бързо го удря на гордост. Очаква да се съобразява с него мацката, определено.
« Последна редакция: Юли 02, 2013, 11:55:44 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #113 -: Юли 02, 2013, 08:40:42 am »
Мен ако питаш, яко кръш има и при едни риби, например с его луна, лъвска, или комбин с лична планета в курвата.

това не го разбрах  :-\
какво ще кажете за уран у7 във везни, а венера в рак 12ти дом? луната е козирожка, слънце лъвско.

а за слънце скорпион и луна козирог мога да потвърдя наблюденията. жената трябва да е отлична домакиня и въобще, ако може - сторъкия буда. на всичко отгоре човекът е и адски педантичен, та...много тягостна комбинация. ама имало пък такива жени, разбрах, да отговарят на тез критерии  :-\

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #114 -: Юли 02, 2013, 08:45:33 am »

Инииии, това ли се оказа твоят "много много ГОЛЯМ късмет", за когото спомена? ЗНачи оня рибок е безапелационно забравен. Той не те ли търси? Жив ли е още?

Уффф, пък аз си помислих, че си намерила 80 квадрата квартира с две обширни спални за 200 лв.

Оперирана съм от романтика.
;D Новичка не бе, големия късмет беше за квартирата да, правилно си помислила, но и с момченцето изкарах късмет де.   ;) Рибока за съжаление го сънувам от време на време гадината, не ме търси, но аз и не искам....там вече съм си взела урок.  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #115 -: Юли 02, 2013, 08:51:00 am »
Тежък аспект при мъжете  е това каре венера-уран. Имам си аз едно на ум.
Ако не даде хомокексуалност, може да даде някои "извращения". Може слаба полова мощ /Лили на такива не попада )))))/

Най-често обаче дава скрити и дълбоки комплекси, които по много гаден и брутален начин излизат на повърхността и се компенсират - дървен философ, който от девет кладенеца вода ще донесе, но ще се наложи; стремеж за налагане и изява на всяка цена, мачкане, интерпретиране. В комбинация с "лоша" памет си е направо подвижно зло.

--------

Да, оня "моя" скорпи+коза наистина си беше педант. Всичко си беше под ъгъл на точното място и не можеше да помръдне и на милиметър дори. Аз бях мърла и разбърквах всичко, мокрих, цапах и го вадих от релси. Случи се така, че след 7 години пак посетих дома му, той не беше там, но ме посрещна текущата му жена. Всичко беше точно така, като го помня! Нищо не беше помръднало, нищо не беше променно. Като снимка. /Има ли човече за ужас да го сложа?/ Тръпки ме побиват.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #116 -: Юли 02, 2013, 08:52:26 am »
Аз, тъй като имам натален съвпад луна- венера съм като АБОНИРАНА за мъже с квадрат или опозиция Луна- Венера.
Разбирате ли, че е като по поръчка! Дори и само на база флирт като са нещата- взимам му датата и цък- какво да видим  ;D изненадка! ;D то вече и не е изненада..

Голямата ми ученическа любов беше скорпионска луна - венера водолей, слънце риби - 100% кръшкач, ама да знаете, че така ме омагьосваше, че въобще бях над нещата!

Една доста сериозна моя връзка - Венера в Дева опозе по знак Луна в Риби (ето това е мтрънкало и мамин син, макар да имаше много хубави положителни черти момчето..но..)

Една запомяща се тръпка - Луна в Лъв- Венера в Скорпион,

Драматичната ми Либов- Луна в Скорпион- Венера в Телец.

До един извод съм стигнала- Моя идеален мъж ми требе с луна или венера в скорпион- предпочитам луна ;) Няма мъж с Луна в Скорпион, който да е минал незабелязано през живота ми.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #117 -: Юли 02, 2013, 08:55:33 am »
За Венера квадрат Уран- и с такъв имам опит.

На 30 години момчето нямаше и ЕДНА сериозна връзка, красавец, голям плейбой, 3ки-4ки и т.н, подпитвала съм го за хомо наклонности, твърдеше, че не било за него и е straight.

Категорично отказваше обвързване, деца....знам , че ще си умре сам като скот.

*

Нова

• 3491
« Отговор #118 -: Юли 02, 2013, 08:59:01 am »
На 30 години момчето нямаше и ЕДНА сериозна връзка

Категорично отказваше обвързване, деца....знам , че ще си умре сам като скот.

А дори нямам никакъв аспект между уран и венера ))) Но пък венерата е в знак на уран, от това ще е )))))))

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #119 -: Юли 02, 2013, 09:01:12 am »
мдам, и на мен шавлив ми изглежда човекът :-\
брей че полезна тема.  ;D