Здравей Гост

Идеалната Натална карта за мъж

• 326 Отговора
  • 41295 Прегледи
Re: Идеалната Натална карта за мъж
« Отговор #120 -: Юли 02, 2013, 09:04:07 am »
До един извод съм стигнала- Моя идеален мъж ми требе с луна или венера в скорпион- предпочитам луна ;) Няма мъж с Луна в Скорпион, който да е минал незабелязано през живота ми.

жалко,ама съм женско с луна-венера в скорпи,и като чейз +нептун

моят опит е с венера скорпи в 1 тригон уран/юпитер рак, до сатурнов възврат лайв,после изтегли късата клечка жена му
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #121 -: Юли 02, 2013, 09:04:57 am »
За Венера в квадрат с Уран, АС Водолей в женска карта имам наблюдения - множество повърхностни и нетрайни връзки, които бързо започват и бързо приключват, бройкаджийска нагласа, силно изразено желание да блести, да се откроява, да бъде забелязана, силно конкурентна нагласа спрямо жените. Венера е в огнен знак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #122 -: Юли 02, 2013, 09:05:12 am »
Най-шавливия ми бивш има Венера съвпад Юпитер в Козирог и Луна съвпад Уран в Стрелец- дръж се. Всичко под ножа  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #123 -: Юли 02, 2013, 09:06:24 am »

А какво добро дете всъщност изглеждаш.

*

Нова

• 3491
« Отговор #124 -: Юли 02, 2013, 09:07:17 am »
Най-шавливия ми бивш има Венера съвпад Юпитер в Козирог и Луна съвпад Уран в Стрелец- дръж се. Всичко под ножа  ;D

Венера в коза си е по-голяма курва и от курвата.

« Отговор #125 -: Юли 02, 2013, 09:08:04 am »
за влюбената жена- мъжа е идеален,докато не заживеят под един покрив,тогава става реален, след 1-2-3 и т.н години брак деволюира в животинският свят и ако се приспособи го отглеждаш като домашен любимец :mellow:

Значи правилно съм се ориентирала към самостоятелното битуване!
Стига де! Ако намериш правилния няма да мислиш така. И аз като теб все гост съм била на мъжете,но със сегашния не е баш така. Почти при него си живея,само един,два пъти седмично се прибирам в другия си дом. Но той е толкова кротък...За 2 години досега дори и един единствен път не е предизвикал скандал,нито е направил нещо,с което да ме подразни. За справка-5 планети в Телец,Рибешка Луна и Водолейски АЦ.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #126 -: Юли 02, 2013, 09:08:18 am »
За Венера в квадрат с Уран, АС Водолей в женска карта имам наблюдения - множество повърхностни и нетрайни връзки, които бързо започват и бързо приключват, бройкаджийска нагласа, силно изразено желание да блести, да се откроява, да бъде забелязана, силно конкурентна нагласа спрямо жените. Венера е в огнен знак.

Венера в квадрат с Марс, АС във Водолей  :-[ но венера е във Близнаци
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #127 -: Юли 02, 2013, 09:09:53 am »

ААааааа няма такава курва, като него, признала съм го. Да е жив и здрав, приятелчета сме, но за гадже не е за мен. :) Аз съм моногамна. :) Да добавя и водолейското му слънце да е пълна картинката.  :mellow:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #128 -: Юли 02, 2013, 09:10:09 am »
 За справка-5 планети в Телец,Рибешка Луна и Водолейски АЦ.
[/quote]

5 в ТЕЛЕЦ, ах ами ясна е работата тогава  :P
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #129 -: Юли 02, 2013, 09:11:05 am »

А какво добро дете всъщност изглеждаш.
скорпито само ако го настъпиш е  отрова
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #130 -: Юли 02, 2013, 09:11:27 am »

Зависи, тук според мен е заради съвпада с юпитер.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #131 -: Юли 02, 2013, 09:12:00 am »

Защо мислиш така?Все пак това е сатурнов знак.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #132 -: Юли 02, 2013, 09:12:03 am »

Така е!!

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #133 -: Юли 02, 2013, 09:13:15 am »
венера квадрат марс за женска карта май е по-скоро кофти аспект в любовен план. за мъжка - казват, че бил аспектът на големият любовник...за мен е голямо предизвикателство, не само в любовен план, ами и като конфликт между мъжка и женска енергия. бях пуснала тема за него преди

*

Нова

• 3491
« Отговор #134 -: Юли 02, 2013, 09:15:55 am »

И на такива без съвпади сме попадали, и юпито им е било ретро в скорпи, без аспект към венера... и луната не е била при урана, все на такова ги избива. При това тук е още по-гадничко, щото е в комбин с материалистично-прагматични избивки. Гнус. Такъв мъж може да се "влюби" в теб само ако надуши, че имаш четириетажен хотел на морето или държиш маркуча на цистерна с бензин.

*

Нова

• 3491
« Отговор #135 -: Юли 02, 2013, 09:17:58 am »

Така де, можем да те накараме да се включиш тутакси, щом настъпим твоята на трон по дом.
Нали не го приемаш лично? )))

Ми мисля така, защото житейския ми опит така ми е показал. А и сатурн не е това, което е.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #136 -: Юли 02, 2013, 09:22:30 am »

ААааааа няма такава курва, като него, признала съм го. Да е жив и здрав, приятелчета сме, но за гадже не е за мен. :) Аз съм моногамна. :) Да добавя и водолейското му слънце да е пълна картинката.  :mellow:

Не е вярно- не е от венерата в коза.  Аз съм с венера в коза и мога да ви кажа, че това е една много преданна венера. Ако има нещо курвенско..то е по- скоро ПОХОТ..козирога е похотлив знак, да, но е много принципен!

Но виж Луна съвпад Уран в Стрелец- ей тука няма гаранции за постоянство. Особено ако ако с планетите от Козирога прават съпад по антисия.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #137 -: Юли 02, 2013, 09:25:45 am »
Майка ми и баща ми са с венера в козирог, колежката плюс една приятелка ( и при двете участват в квадратура с марс, а при едната в тао и с луна), мъжленцето, дето ме измъчи също. Само за двама от тях мога да кажа - нещо курвенско, ама пак с много условности. ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #138 -: Юли 02, 2013, 09:25:55 am »

Така де, можем да те накараме да се включиш тутакси, щом настъпим твоята на трон по дом.
Нали не го приемаш лично? )))

Ми мисля така, защото житейския ми опит така ми е показал. А и сатурн не е това, което е.

Изобщо не е лично...,ако беше нямаше да питам ;D.
Не мисля,че е к-----а Венера в козирог. Във водолей по-би се съгласила... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #139 -: Юли 02, 2013, 09:31:14 am »

Не е вярно- не е от венерата в коза.  Аз съм с венера в коза и мога да ви кажа, че това е една много преданна венера. Ако има нещо курвенско..то е по- скоро ПОХОТ..козирога е похотлив знак, да, но е много принципен!

Но виж Луна съвпад Уран в Стрелец- ей тука няма гаранции за постоянство. Особено ако ако с планетите от Козирога прават съпад по антисия.
Колко принципно може да е да спиш със съседката, със съученички и мои, и негови, с приятелки, с приятелки на сестра си и нон стоп да флиртуваш двусмислено (ако мине номера) с всички приятелки на твои приятели и на приятелката си?!. :) За жалост нямам повече наблюдения върху такава Венера, но моя единствен опит е такъв. Не съдя по него за всички Венери в Козирог. :)