Здравей Гост

Идеалната Натална карта за мъж

• 326 Отговора
  • 41174 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Идеалната Натална карта за мъж
« Отговор #220 -: Юли 04, 2013, 09:38:05 am »
Офф, за каква антисия говориш? Какво е това? Постоянно го споменаваш, ама е неясно за мен понятие. На него скропи планетите му няма ли и те по антисия да попаднат другаде?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #221 -: Юли 04, 2013, 09:47:31 am »
В синастрия се гледа антисна планета към натална.

Ако личните планети от скориона отидат в антисните си точки, ще отидат във водолей и от там ще станат ПАК в сесктил със Стрелешките.

Ох..мисля, че тук някъде се беше писало за антисията- тя много се използва в синастрия, също и паралелите. Аз я използвам много и в хорарите.

Дай на търсачката- много добре беше обяснено- да не обяснвам пак :blink: ако не го намериш, ми пиши на лични.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #222 -: Юли 04, 2013, 09:49:38 am »

Ако личните планети от скориона отидат в антисните си точки, ще отидат във водолей и от там ще станат ПАК в сесктил със Стрелешките.

Ох..мисля, че тук някъде се беше писало за антисията- тя много се използва в синастрия, също и паралелите. Аз я използвам много и в хорарите.

Дай на търсачката- много добре беше обяснено- да не обяснвам пак :blink: ако не го намериш, ми пиши на лични.

Търсачката не еботи от векове. Но ще търся, благодаря за пояснението.

А на Мейл да й пожелаем много светли изживявания със скорпи младежа. Светлина ще й е нужна в тези тъмни дълбини.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #223 -: Юли 04, 2013, 09:50:46 am »

Търсачката не еботи от векове. Но ще търся, благодаря за пояснението.

А на Мейл да й пожелаем много светли изживявания със скорпи младежа. Светлина ще й е нужна в тези тъмни дълбини.

потърси от Гуглето пак в този форум ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #224 -: Юли 04, 2013, 10:36:57 am »
Търсачката работи!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #225 -: Юли 04, 2013, 11:53:20 am »
Вчера везнишката Венера пристига вкъщи и с една щастлива усмивка и демонстративен жест вади цитирам "виж какъв нов body milk ти купих, че забелязах, че старият е на свършване"  ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #226 -: Юли 04, 2013, 11:59:35 am »
Вчера везнишката Венера пристига вкъщи и с една щастлива усмивка и демонстративен жест вади цитирам "виж какъв нов body milk ти купих, че забелязах, че старият е на свършване"  ;D ;D
Мъж-мечта. Можеше да се прибере с торба зарзават и да искаше да му направиш салата.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #227 -: Юли 04, 2013, 12:04:15 pm »
Мъж-мечта. Можеше да се прибере с торба зарзават и да искаше да му направиш салата.

Аз го свърших това  ;D ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #228 -: Юли 04, 2013, 12:05:57 pm »

Не знам да се радвам или не, хаха ще ми е малко странно, но предвид, че телеца като го питам добре ли изглеждам, и той ми се кани да ми купува бижута да допълнели, а аз мразя да нося такива неща... Венерешки чеда... Иначе за него съм най-красивата, ама още стил си трябва за да достигна неговият стандарт.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #229 -: Юли 04, 2013, 12:08:20 pm »
Венерски стандарт трудно се постига, везнишката Венера ако го слушам, трябва да ходя с професионален грим и изряден маникюр навсякъде и постоянно.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #230 -: Юли 04, 2013, 12:09:11 pm »
Венерски стандарт трудно се постига, везнишката Венера ако го слушам, трябва да ходя с професионален грим и изряден маникюр навсякъде и постоянно.

Колко познато... надявам се да нямаш много водно по натала, че аз знаеш ли някой път как му се засягам  ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #231 -: Юли 04, 2013, 12:09:57 pm »
Иначе за него съм най-красивата, ама още стил си трябва за да достигна неговият стандарт.

Ай, моля ти се, кой знае къв бозав англичанин е. Де ще види той българска хубаст на Острова, не ми ги хвали, щото.. То затова нашите моми са толкова вървежни там. Де що колежки имах от туризма се изпожениха във Великобритания.

*

Нова

• 3491
« Отговор #232 -: Юли 04, 2013, 12:12:14 pm »

Познавам жени лъвици с луна във венера, дето грам грим не слагат през живота, а от мен се научиха да си лакират ноктите и то в червено. Косата се носи строго прибрано назад вързана.
Ама луната е къде? В деваааа!

« Отговор #233 -: Юли 04, 2013, 12:16:20 pm »
За Девата съм съгласна-бижута и аз не нося-освен обеци.Но се чудя моя мъж с Телешки Стелиум и Водолейски АЦ защо толкова много обича часовници. Направо се побърква като ги види...Аз съм същата,ама за чанти. Имам над 30 в гардероба за да ми отиват на всичките тоалети  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #234 -: Юли 04, 2013, 12:18:21 pm »
Хаха, той може да е от острова и да не е виждал бг красавици както викаш, ама си е телец и лъв в асц. и има стил... Преди 1 седмица ме замъкна на най-скъпият ресторант във Варна, и аз седя като гръмната, а идвам от хубаво семейство, но съм обикновен човек, не ги обичам тия стилните и богаташки места..

30 минути чета меню.... НИЩО НЕ РАЗБРАХ, поръчах на сляпо... някакви патешки неща, с телешки език с гъби от долно нанагорнище и сос от най-добрият готвач на България и бля бля..

И пиша на майка ми, понеже имам 2 телефона, единият е така доста хубав, а другият е нокия ама от тези най-старите, та и пиша:  Не ми звани на мтелският, че ако ми звънне нокията тук, тея ще ме изхвърлят  ;D ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #235 -: Юли 04, 2013, 12:24:08 pm »
Водно си имам скорпионско и огнено си имам овнешко и като ми дойде муза драматизирам на воля  ;D, като не ме ще в целия ми блясък, да не ме взима хич!
Обаче ако няма акцент на дева, лъвските и везни Венери са си сноби отвсякъде, купува се само най-скъпото и най-реномираното...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #236 -: Юли 04, 2013, 12:25:16 pm »
Водно си имам скорпионско и огнено си имам овнешко и като ми дойде муза драматизирам на воля  ;D, като не ме ще в целия ми блясък, да не ме взима хич!
Обаче ако няма акцент на дева, лъвските и везни Венери са си сноби отвсякъде, купува се само най-скъпото и най-реномираното...

Колко си права :) заобиколена съм от такива, баща ми е Везни в слънце и се купува само марково и скъпо, за качество не говорим, за имена се говори.

*

Нова

• 3491
« Отговор #237 -: Юли 04, 2013, 12:30:24 pm »
Ама то тая, дето ви я описвам е скрита лимонка, беееее. И тя ще ви извади апарат от космически кораб. Нищо, че не е гримирана, а синджирчето на врата едвааам се забелязва. Постига нещата от долу, скрито и целеустремено, на всяка цена. Гледаш я хубава, скромна и невинна и се подхлъзваш обачеееееее световни върхове постига. Омъжи се за неслучаен българин в Лондон и нали се сещате, че не живее къде да е там като повечето българи. Каре на марс и венера, тригон на венерата със сатурн.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #238 -: Юли 04, 2013, 12:38:29 pm »
Като заговорихте за Венера и стил, в офиса имаме Лъвица с Венера във Везни, при това най-вероятно в 5 дом, и... ходи с гъсти неоскубани вежди, неоскубан мустак и, както я гледам, не се престарава да си сресва косата сутрин преди работа. В допълнение към всичко това - тотална липса на вкус в облеклото, не може да съчетава цветове и цветови нюанси.

Навремето имах приятелка със Слънце и Венера в Лъв, Луна във Везни - обичаше да се кичи, да купува тоалети, но нямаше вкус в облеклото.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #239 -: Юли 04, 2013, 12:40:16 pm »
Като заговорихте за Венера и стил, в офиса имаме Лъвица с Венера във Везни, при това най-вероятно в 5 дом, и... ходи с гъсти неоскубани вежди, неоскубан мустак и, както я гледам, не се престарава да си сресва косата сутрин преди работа. В допълнение към всичко това - тотална липса на вкус в облеклото, не може да съчетава цветове и цветови нюанси.

Навремето имах приятелка със Слънце и Венера в Лъв, Луна във Везни - обичаше да се кичи, да купува тоалети, но нямаше вкус в облеклото.

До сега всички слънчеви деца на Венера, които познавам са много стилни, а лъва го определям като по-скоро някой, който се поддържа и обича подбрани марки, това не им дава стил де.