Здравей Гост

Идеалната Натална карта за мъж

• 326 Отговора
  • 41200 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Идеалната Натална карта за мъж
« Отговор #260 -: Юли 04, 2013, 02:26:13 pm »
Е много ясно, ама той ми беше гадже в детската градина, минала работа.

:haha:

Ако си руса и синеока, не се съмнявам :)

Абе аз си падам по бозави хора като цяло, така че съм малко пристрастна :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #261 -: Юли 04, 2013, 02:27:51 pm »

В столицата има по-малко, в Пловдив съм виждала добри попадения, макар че то и аз съм една стилна, мани  ;D

В София имаше много свежи и красиви момичета тази година...Дори да не са облечени  със  стил и  марка, красотата и младостта са достатъчни, за да хванат окото.  Изобщо смятам, че българските млади жени превъзхождат и по стил и по елегантност, по женственост и излъчване  в пъти немските си напр. връсници...

Съгласна съм с теб, аз не се смятам за красавица, но определено са ми го казвали не малко пъти, е вярвай ми бях в Швеция за 3 месеца в Стокхолм, такива красиви момичета не бях виждала никъде... Невероятни красавици, всички без изключение, най-интересното е че влизам в бар вечер, пълно с красиви шведки, а шведите гледат мен, и по улиците ме спират и т.н, по едно време си викам тея хора сигурно са луди... Аз се чуствах като грозната Бети във виктория сикретс...

На това се вика екзотика. Просто ти си била екзотичното момиче от ЮГА- айдее- вкараха се в сериал:)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #262 -: Юли 04, 2013, 02:31:09 pm »

подкрепям. Макар, че немкините, които са стегнати (масово не са, но ако се намерят) няма къде да ги барнеш- защото имат и избора и финансовите възможности. А в България определено ни липсва и едното, и другото, но и така се оправяме. това ни прави по- креативни.

Има ги всякакви разбира се...Както казваше една моя позната "Ние немците сме голям народ и между нас какви ли не можеш да срещнеш"...
Но поне в околността, където живея жените на средна възраст, напр. много повече се интересуват да е подстригано ливадето, да са избърсани прозорците и да са боядисани стените,... отколкото те самите да са наконтени...Почти всички ходят редовно на фризьор, на козметичка, на солариум (макар, че тази мода  лека-полека минава), но иначе се обличат доста неглиже,  непринудено и даже невзрачно...Има  истински повлекани, особено тези дето са с по няколко деца...Ясно защо..Декоративна козметика почти не  ползват, въпреки че от светлите им, даже измити физиономии може да се постигнат истински шедьоври...Повечето немкини  се грижат за красотата си "отвътре", в смисъл  занимават се със спорт, хранят се разумно, гледат си спокойствието. И  резултатите са доста добри. Можеш да срещнеш лелки на по 50 даже и 60, които изглеждат с по  15-20  години по-млади. Спортни, поддържани фигури, здрав тен на лицето, лъчезарна жизнерадостна усмивка...
Според мене Германия се намира под влияние на планетат Сатурн. Сдържаност, мярка, дисципли, еднообразие, скука,  рутинна работа... И това се отразява навсякъде, във всички сфери на живота. Та оттам и жените нямат особено голямо желание да се кипрят и да се обличат. Понятието стил е свързано по скоро с понятието  приличие, добър тон, и всичко да е според случая и, както правят останалите... Венера се проявява може би, само по празници и панаири, когато жените обличат народните носии - т. нар. дирндъли, а мъжете намъкват кожените  гащи и всичките аксесоари на  фолк облеклото... Красиви са, но  и тогава прилича повече на маскарад, и униформа, отколкото на спонтанна проява на  вкус или потребност от красота...
« Последна редакция: Юли 04, 2013, 02:37:27 pm от Gauri GanDevi »
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #263 -: Юли 04, 2013, 02:33:15 pm »
Не харесвам нацията и страната... за Германия говоря. Студени и надменни хора...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #264 -: Юли 04, 2013, 02:39:32 pm »
А какво чувство за хумор имат скорпионите? Айде не ме разсмивайте, те са токлоква уплашени и подозрителни...
Не говоря за слънчевите скорпиони, никога не съм била с такъв, за да знам, но за лични планети като луна и меркурий в скорпион, защото чувството за хумор лично аз го гледам по луна и меркурий, а аз си падам по черен хумор, както и на сексуална тематика. Макар че винаги съм смятала, че огънят е по тази част, с овни, лъвове и стрелци се спуквам да се смея. Напоследък забелязвам, че и огнените Венери имат страхотно чувство за хумор.

Ами аз винаги съм забавната в компаниите ми, имам луна в Близнаци и меркурий в Рак?! Не ми звучи забавно? Макар че аз повече на начина, по който казвам шегите разчитам, не толкова на самите шеги

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #265 -: Юли 04, 2013, 02:47:06 pm »
Абсолютно така е Гаури.

Но най- красивата жена, която съм виждала я видях точно в Германия- беше от смесен произход- със сигурност единия от родителите беше индиец, немкиня като гражданка си беше... Матова кожа- светли очи, черна, дълга коса с букли и безупречно гримирана и облечена. Мис свят пасти да яде.

а относно хумора...защо венера..аз мисля, че от меркурий..Имам приятелка с овенски меркурий- няма такава смехуранка, разказвачка, бърборанка- много е артистична като обяснява нещо- заливаме се всички от смях.

Странното е нейния мерк е в точен квадрат с моя, а тя ми е много забавна, никога не сме се карали.

« Отговор #266 -: Юли 04, 2013, 02:48:50 pm »
В Германия не съм била, но от няколкото немски филма, които съм гледала, определено ми направи впечатление ужасният начин, по който се обличат. Аз определено не съм особено суетна и дрехите и дрънкулктите, както и физическата външност, не са ми особено водещи в определянето на някой човек, но дори и това беше прекалено за мен. Сатурновата насоченост на нацията им (много съм съгласна, че са със силно влияние на Сатурн) много харесвам - и това е, което не харесвам у Балканските народи, включително българите. Тази прекалена сърдечност, това неистово желание за емоционална близост, перуанските скандали, а най-ужасяващото, лично за мен - традиционното разбиране за веселба.

За Скорпионите - Меркурий в Скорпион може да е много циничен, но ми се струва, че за да излезе от него типичното черно чувство за хумор, е нужно да има и въздух в картата, за да се вербализират нещата по различен начин. Аспектите на Плутон към Луната и към Меркурий с още по-голяма сила дават черно чувство за хумор. И аз харесвам, въпреки че рядко има добри попадения, които да ме разсмеят - за сметка на това много обичам да разказвам такива гаднички истории.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #267 -: Юли 04, 2013, 02:52:34 pm »
Цитат
Повечето немкини  се грижат за красотата си "отвътре", в смисъл  занимават се със спорт, хранят се разумно, гледат си спокойствието. И  резултатите са доста добри.

Тук такъв начин на живот малцина от нас могат да си позволят, в държава с бели робини.

Но като цяло в една по-европейска държава много по-рядко се среща разпространеният у нас модел - нечиста отвътре, мирищеща на пепелник, но перфектно лустросана отвън млада жена - гримове, прически, ноктопластики, изкуствен тен и всички модни аксесоари. С приоритет е външният ефект пред вътрешния, а красотата започва отвътре - от здравето и духа.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #268 -: Юли 04, 2013, 02:54:13 pm »
Обожавам луната в близнаци, винаги успяват да ме разсмеят ;D
А за красиви жени, за мен тази е една от най-красивите, които съм виждала, но не мога да открия коя е, за да й видя хороскопа.
Сори за спама.

Уау... Даже на мен ми хареса, а аз както казах съм фен на бозавите  :yahoo:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #269 -: Юли 04, 2013, 02:54:45 pm »
Мъжът с НАЙ-УНИКАЛНОТО чувство за хумор (от служебни отношения го познавам- неговото чувство за хумор колко пъти му е спасявало кожата в бизнеса- само той си знае), но и в лични контакти го познвам- не е само забавен- но и остроумен хумор. Уникален е- душата на компанията без да е простак или натрапчив. Роден оратор.

Меркурий в Дева в полусекстил със Слънце Лъв секстил Венера Рак и тригон Марс Телец

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #270 -: Юли 04, 2013, 02:55:50 pm »
Цитат
Повечето немкини  се грижат за красотата си "отвътре", в смисъл  занимават се със спорт, хранят се разумно, гледат си спокойствието. И  резултатите са доста добри.

Тук такъв начин на живот малцина от нас могат да си позволят, в държава с бели робини.

Но като цяло в една по-европейска държава много по-рядко се среща разпространеният у нас модел - нечиста отвътре, мирищеща на пепелник, но перфектно лустросана отвън млада жена - гримове, прически, ноктопластики, изкуствен тен и всички модни аксесоари. С приоритет е външният ефект пред вътрешния, а красотата започва отвътре - от здравето и духа.

За това винаги си търся обкръжение, приятел и т.н според вътрешната красота, ако ще и да е най-грозният. Никога не ме е интересувало, колко е красив или поддържан даден човек, интересува ме да е красива душата му.

*

Нова

• 3491
« Отговор #271 -: Юли 04, 2013, 02:56:28 pm »
С опозиция на плутон с луна не ползвам черно чувство за хумор и недолюбвам гаднички истории. Но това май е заради меркурий-каре с нептун. Приятно ми е да слушам повечко "музика за ушите", приятни неща, позитивизми, да са пред очите ми такива надписи, например едната ми колежка написала на дъската в стаята си "Моята усмивка прави щастливи хората около мен!". Е, как да не я обичам. А е и красива, и секси. Радва и очите, и сетивата.

« Отговор #272 -: Юли 04, 2013, 02:57:01 pm »
А какво чувство за хумор имат скорпионите? Айде не ме разсмивайте, те са токлоква уплашени и подозрителни...
Не говоря за слънчевите скорпиони, никога не съм била с такъв, за да знам, но за лични планети като луна и меркурий в скорпион, защото чувството за хумор лично аз го гледам по луна и меркурий, а аз си падам по черен хумор, както и на сексуална тематика. Макар че винаги съм смятала, че огънят е по тази част, с овни, лъвове и стрелци се спуквам да се смея. Напоследък забелязвам, че и огнените Венери имат страхотно чувство за хумор.

Как да не звучи забавно, Краби! Луна в Близнаци има много свежи идеи и концепции и може да ги представя по начини, които да разсмеят околните с абсурдността, по начина по който са поднесени. Меркурий също ти е в много добра позиция, и моят е в Рак - мога да попивам интонацията на хората, стила им на изказване и какво ли още не. С Венера в Лъв много обичам да ги имитирам, но използвам Лъвското, за да хиперболизирам качествата им. Малко хора не остават очаровани, ако ме видят в тази светлина. Друг е въпросът, че като Рак с Меркурий в Рак имам природна задържаност по отношение на тази моя страна и я проявявам само пред много близки хора.
Ами аз винаги съм забавната в компаниите ми, имам луна в Близнаци и меркурий в Рак?! Не ми звучи забавно? Макар че аз повече на начина, по който казвам шегите разчитам, не толкова на самите шеги

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #273 -: Юли 04, 2013, 02:57:47 pm »
Какво е това заглеждане по жени, не го разбирам, накрая в тази тема ще се олесбийчим всички. :P

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #274 -: Юли 04, 2013, 03:01:47 pm »
да, дайте да си говорим за мъже :P

А иначе снимката която Съни постна- ей такъв тип беше и оназ мадама - да. :mellow:

*

Нова

• 3491
« Отговор #275 -: Юли 04, 2013, 03:09:48 pm »
Хахахаха, харесвам "пресучващи" само на чуждите жени и се впечатлявам само, ако са натюр. Себе си не харесвам напомпана, чувствам се тромава, а съм с доста подвижна натура и походка. Магазинерките полудяват като почна да вадя подплънките преди да меря сутиени, ми трябва да се видя как ще стоят реално, аз няма да ги нося с подплънки все пак. При все че мога и без такива атрибути и повечко на работа нося само. Щото моите не са печени чушки или яйца на очи, а лисичи муцунки и ако съм с по-тънка блузка с гръцко деколте виждаш само нослетата на две малки лисичета )))))))

Ей ся вече ще ме спамят )))))

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #276 -: Юли 04, 2013, 03:14:35 pm »
Меркурий във везни си ми беше сухар малко в това отношение, а сега ретро Меркурий в стрелец много добре ми идва, има много добри попадения (добри за моя ретро Меркурий в овен) - от последните два дни се сещам за: (той е висок колкото мен) - питам го - абе майка ти ясно, че е ниска, ти откъде се извъди такъв нисичък, баща ти колко е висок? - той гордо се изправя на пръсти: Аз съм се метнал на тате, той е арийски исполин  ;D ;D ;D
Моя ретро овенски Меркурий също има добри попадения, ама понеже е ретро и понеже има опозиция с Плутон,хич не ме бива да разказвам истории, моя хумор е както всички си говорят безметежно и аз внезапно да се включа на ключово място с 3 думи на място, на които хората много ми се радват, ама тръгна ли да разказвам после историята, чак на мен ми идва да си рережа вените, малко агонистично ми се получава.
Приятел слънчев лъв с Меркурий в дева на върха на т-квадрат с Марс и Нептун е уникален просто, няма такъв човек, за секунди става душата на компанията.

*

Нова

• 3491
« Отговор #277 -: Юли 04, 2013, 03:17:06 pm »
(той е висок колкото мен) - питам го - абе майка ти ясно, че е ниска, ти откъде се извъди такъв нисичък, баща ти колко е висок? - той гордо се изправя на пръсти: Аз съм се метнал на тате, той е арийски исполин  ;D ;D ;D

Ирина, този го дръж. Щом не проявява комплекси, а се надсмива над себе си в такъв момент, ценен екземпляр е!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #278 -: Юли 04, 2013, 03:20:55 pm »
(той е висок колкото мен) - питам го - абе майка ти ясно, че е ниска, ти откъде се извъди такъв нисичък, баща ти колко е висок? - той гордо се изправя на пръсти: Аз съм се метнал на тате, той е арийски исполин  ;D ;D ;D

Ирина, този го дръж. Щом не проявява комплекси, а се надсмива над себе си в такъв момент, ценен екземпляр е!

Нова ти си роден купидон  ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #279 -: Юли 04, 2013, 03:22:40 pm »

Нова ти си роден купидон  ;D ;D

Дааа, щото прогресивната луна влезе в четвърти, а към есента ще е и в рак.