Здравей Гост

Идеалната Натална карта за мъж

• 326 Отговора
  • 41127 Прегледи
Re: Идеалната Натална карта за мъж
« Отговор #300 -: Юли 04, 2013, 04:45:11 pm »
С точки е по-интересно  ;D

(.)(.)

хахаха... крос-диалог!  ;D ;D ;D
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #301 -: Юли 04, 2013, 04:45:53 pm »
Хайдее, пак започнаха спамовете в астрологични теми...

« Отговор #302 -: Юли 04, 2013, 04:49:46 pm »
да, позна!
почнаха преди 1 час от едни дами, които започнаха да обсъждат лисичи муцунки...  ;D )))
пусни сега едно донесение до ДС ...
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #303 -: Юли 04, 2013, 06:25:32 pm »
Аз МНОГО харесвам ето този мъж

Направо ми омекват коленете :P

Той е ръгбист, имал е тежко детство и тийн години в улични банди, тогава е бил замесен в някакви гангстерски истории. Преди дни е задържан по подозрения, че е участвал в убийството на свой приятел. На мен ми се струва натопен от враговете си, но е дълга историята.

Има годеница и малко бебче.

Казва се Арон Хернандес и имаме невероятната синастрия !! Ще постна наталната му карта да я разнищим.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #304 -: Юли 04, 2013, 06:27:58 pm »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #305 -: Юли 04, 2013, 06:45:18 pm »
Марс на трон в сходящ тригон с Юпитер в екзалтация и в сходящ секстил със Сатурн на трон. Според казаното преди от Синухе, би трябвало жените наистина много да го желаят.  :blink:

« Отговор #306 -: Юли 04, 2013, 06:59:10 pm »
Аз МНОГО харесвам ето този мъж

Направо ми омекват коленете :P

Той е ръгбист, имал е тежко детство и тийн години в улични банди, тогава е бил замесен в някакви гангстерски истории. Преди дни е задържан по подозрения, че е участвал в убийството на свой приятел. На мен ми се струва натопен от враговете си, но е дълга историята.

Има годеница и малко бебче.

Казва се Арон Хернандес и имаме невероятната синастрия !! Ще постна наталната му карта да я разнищим.
Tова за синастрията просто ме разби!  :rolf:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #307 -: Юли 04, 2013, 07:58:53 pm »
 :haha: искам да погледна тази синастрия! Прати ми на лично дати, ако искаш!  :wub:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #308 -: Юли 04, 2013, 08:13:20 pm »
Тя си пада по лоши момчета, от там идва истината  :P :P :P
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #309 -: Юли 04, 2013, 09:03:46 pm »
Никога не съм си падала по разни известни мъже, какво остава синастрия да гледам. Но скоро осъзнах, че винаги много ми е харесвал Уди Харелсън, особено след "Народа срещу Лари Флинт" :-[

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #310 -: Юли 04, 2013, 10:34:34 pm »
Ами момичета- нали все пак да пусна нещо по темата- идеалната натална карта за мъж, но за мен! Моя за вас как да е идеален :blink:

Между другото с Брат Пит пък синастрито ми е Тре-Пач! ;D Ноо...Анджелина като го взе иии...аз викам- айде от мен да мине! ;D

А на този мъжага ни сверих картите синастрично, защото като видях на снимка и нещо ме преряза..стана ми много симпатичен. И реших да видя на какво се дължи :-[

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #311 -: Юли 04, 2013, 10:46:08 pm »
На какво мислите се дължи присъствието на толкова насилие в живота му?

Все пак Сатурн с Марс са в секстил..Слънцето заключено между марс и плутон?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #312 -: Юли 04, 2013, 10:47:15 pm »
Щото не си виждала мойта синастрия с Орландо Блум  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #313 -: Юли 04, 2013, 10:58:45 pm »
Щото не си виждала мойта синастрия с Орландо Блум  ;D

Виж какво- Аз и Брад не случайно не се срещнахме в този живот. За да ме желае в другия Още повече ;D ;D ;D

Човека мисли стъпка напред ;)

« Отговор #314 -: Юли 04, 2013, 11:03:22 pm »

Стелиумът в Скорпион е склонен да задържа много подсъзнателна агресия. В огнен дом е още по-опасен. В този случай, освен тази "подсказка", виждаме, че са намесени типичните мъжки, огнени планети - Слънце и Марс. Комбинацията става още по-взривоопасна. Плутон попринцип управлява женски знак, но в моите представи е далеч от женска планета. В него се задържа т.нар "ид-гняв" - първичният гняв на детето - нещо, което ни движи подсъзнателно през целия ни съзнателен живот. Струва ми се, че този стелиум е конфигурация, с която притежателят й изобщо не се отъждествява и тя се явява потисната. Потиснатите заложби  формират т.нар от Юнг "сянка" и се проецират като външни обстоятелства. Целта на занятието е да се провокира осъзнатостта ни, но не винаги се получава.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #315 -: Юли 05, 2013, 08:12:39 am »

Стелиумът в Скорпион е склонен да задържа много подсъзнателна агресия. В огнен дом е още по-опасен. В този случай, освен тази "подсказка", виждаме, че са намесени типичните мъжки, огнени планети - Слънце и Марс. Комбинацията става още по-взривоопасна. Плутон попринцип управлява женски знак, но в моите представи е далеч от женска планета. В него се задържа т.нар "ид-гняв" - първичният гняв на детето - нещо, което ни движи подсъзнателно през целия ни съзнателен живот. Струва ми се, че този стелиум е конфигурация, с която притежателят й изобщо не се отъждествява и тя се явява потисната. Потиснатите заложби  формират т.нар от Юнг "сянка" и се проецират като външни обстоятелства. Целта на занятието е да се провокира осъзнатостта ни, но не винаги се получава.

Ace- много добро обяснение..за домовете му не съм сигурна- нямам час.

*

Нова

• 3491
« Отговор #316 -: Юли 05, 2013, 08:15:30 am »

Ace- много добро обяснение..за домовете му не съм сигурна- нямам час.

Асето е опасна. Скрита лимонка. Класическо проявление на скорпион по учебник. Добре, че дотук проявява само безапелационно положителните свойства на знака.

« Отговор #317 -: Юли 05, 2013, 02:54:37 pm »
Благодаря и на двете за хубавите думи! Намирам за доста странно да създам у хората първоначално впечатление, базирано на лунният ми знак. Винаги съм мислела, че асцендентът е по-виден.  :blink:

« Отговор #318 -: Юли 05, 2013, 03:59:53 pm »
Благодаря и на двете за хубавите думи! Намирам за доста странно да създам у хората първоначално впечатление, базирано на лунният ми знак. Винаги съм мислела, че асцендентът е по-виден.  :blink:
Зависи...В Джйотиша мястото на Луната се счита най-важния елемент при определяне на зодиакалния знак, ерго характера на личността..Ако е силна и е разположена в собствен знакили екзалтация-още повече. А ако  при това тече и Лунен планетен период,тогава домът, в който се намира Луната  автоматично се превръща в първи дом на хороскопа...
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #319 -: Юли 05, 2013, 04:05:52 pm »
Значи какъвто планетен период тече,дома в който е разположена съответната планета,става първи и картата се завърта като в хорарите...Правилно ли разбрах?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд