Здравей Гост

Идеалната Натална карта за мъж

• 326 Отговора
  • 41207 Прегледи
Re: Идеалната Натална карта за мъж
« Отговор #320 -: Юли 05, 2013, 04:16:38 pm »
Значи какъвто планетен период тече,дома в който е разположена съответната планета,става първи и картата се завърта като в хорарите...Правилно ли разбрах?

Да,точно така.. Но това е само една от тезите...Преди да синтезираш трябва да огледаш и останалите елементи - наталната карта от Асцендента, Навамшата, съответната дробна карта ако става дума за някакъв конкретен  въпрос...Транзитите, също са важни...
Но по принцип си права... В планетния период, хороскопът се разглежда  и от дома,в който се намира Даша караката. И той се превръща в първи...
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #321 -: Юли 05, 2013, 04:28:47 pm »
Благодаря за пояснението! Това е много полезна информация.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #322 -: Юли 05, 2013, 04:44:25 pm »
Благодаря за пояснението! Това е много полезна информация.

А Луната се гледа винаги,независимо от периода, особено в  хороскопите, където тя е особено изявена и силна...Има много планетни комбинации (йоги), които се разглеждат, отчитайки положението на Луната... Всъщност това се отнася и за другите планети,но за Луната с особена сила...
« Последна редакция: Юли 05, 2013, 09:47:46 pm от Gauri GanDevi »
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #323 -: Юли 05, 2013, 04:54:38 pm »
Сега съм в Меркуриев период. Меркурий по натал ми е в 5-ти дом. Ако приемем 5-ти за 1-ви значи Луната ми се пада на К7 (тя е на К11 по натал).

« Отговор #324 -: Юли 05, 2013, 08:14:48 pm »
Аз МНОГО харесвам ето този мъж

Казва се Арон Хернандес и имаме невероятната синастрия !! Ще постна наталната му карта да я разнищим.

аз пък имам перфектна синастрия с Далай Лама, :mellow:,направо ми омеква душата,
ма на с тези заплати как да стигна до Тибет в този живот,а дано,ма на дали....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #325 -: Юли 05, 2013, 09:50:06 pm »
Сега съм в Меркуриев период. Меркурий по натал ми е в 5-ти дом. Ако приемем 5-ти за 1-ви значи Луната ми се пада на К7 (тя е на К11 по натал).
Луната от Меркурий ти се пада в 6-ти дом...А Меркурий от Луната в 8-ми ;D!
Платон

« Отговор #326 -: Юли 05, 2013, 09:51:24 pm »
Ааааа,тука има някакво по-сложно броене :)