Здравей Гост

5ти дом празен, Управителят на дома - без аспекти.

• 8 Отговора
  • 1695 Прегледи
Здравейте, имам едно питане за 5ти дом. Наскоро открих, че познавам човек с празен 5ти дом, а управителят на дома също е без аспекти с други планети. Не липсва любов и авантюри, но значи ли че липсва ли нещо друго?

вероятно трябва да се разгледа самият управител в какъв знак е както и естественият управител на 5 дом- Слънцето - как е поставено-знак и аспекти :)

Здравейте, имам едно питане за 5ти дом. Наскоро открих, че познавам човек с празен 5ти дом, а управителят на дома също е без аспекти с други планети. Не липсва любов и авантюри, но значи ли че липсва ли нещо друго?
Придвижи ли У5 до края на знака,за да видиш какви аспекти тепърва му предстоят да направи? Ако искаш качи карта да видим по-добре...Можеш да търсиш още аспекти и към К5 :) Също и взаимна рецепция ако има такава :)
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Uran

• 6041
Това "придвижване" на планети е развитие по съответните теми ли?
« Последна редакция: Юни 28, 2013, 09:48:13 pm от Uran »

*

Veselin

• 2737
Въобще не схванах за какво придвижване става дума? Нали става дума за натална карта, а не за хорарна?

*

Uran

• 6041
Предполагам, какви аспекти би сключила в рамките на знака. Нещо като Луна в хорарите.

п.п.Нищо не съм чела по въпроса. Така схванах написаното. :blink:

*

Veselin

• 2737
И аз не знам, но доколкото съм чел за наталните карти, по-скоро се гледат дали дадена планета има сходящи и разходящи аспекти в рамките на определена орбиса, а ако планетата е мажорно неаспектирана, си има отделно тълкувание.

*

astro

• 475
Задължително е специалното отношение към дома и управителя...На принципа на Уран...непредсказуемо и неординарно... :rolleyes:

Като Луната в хорарите...Точно това имах предвид  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд