Здравей Гост

Новолуние 8.07.2013г.

• 88 Отговора
  • 9546 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Новолуние 8.07.2013г.
« Отговор #40 -: Юли 08, 2013, 03:15:26 pm »
Новолунието при мен е в 11 дом.
Приготвила съм да изпращам CV  за работа навън, пък ще видим   :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #41 -: Юли 08, 2013, 03:20:11 pm »
При мен е в 10-ти в непосредствена близост до Луната ми...но не достатъчно,за да я активира! Орбисата е 4 градуса...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #42 -: Юли 08, 2013, 03:32:08 pm »
Новолунието попада в 7 дом, като прави квадратура с Уран/9 и Марс/3 и опозиция с Венера.Началото на деня беше неприятно,събудих се около 4ч. от шума на пожарната,която гасеше колата на съседа.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #43 -: Юли 08, 2013, 03:41:16 pm »
При мен новолунието сключва точен секстил откъм 9-ти дом с наталната Венера в 7-ми. С лунацията нямам проблем, ама от вчера се разболях и от днес съм на два вида инжекции  :blink:, та се чудя на кой аспект да го припиша  ;D

Наталният ми Уран е активиран от заформящият се воден тригон, като Сатурн го е натиснал в 1-ви дом; чакам да тръгне директен и да се маха от там...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Нова

• 3491
« Отговор #44 -: Юли 08, 2013, 03:46:11 pm »
Хаха! Чакам любов и само любов. И без това имаме да изпълняваме заръките на един хорар, който казваше, че до края на юли трябва да летя с моя принц във висините.
Значи това новолуние става на една идея от к5, между СВ и куспидата, плюс мерка, прословут у7. Тригонче с ас-то. Каре към 7 дом. Венера секстил марс. Марс тригон плутон. Не ви чувамммм.... ))))))

« Отговор #45 -: Юли 08, 2013, 04:42:19 pm »
Новолунието при мен е в 11 дом.
Приготвила съм да изпращам CV  за работа навън, пък ще видим   :blink:

Успех,Елфи. :wub:

« Отговор #46 -: Юли 08, 2013, 05:45:06 pm »
При мен е в 10-ти в непосредствена близост до Луната ми...но не достатъчно,за да я активира! Орбисата е 4 градуса...
Донесе ми леко повишение на заплатата  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #47 -: Юли 08, 2013, 07:35:13 pm »
Честито! Все така нагоре! ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Юли 08, 2013, 07:38:34 pm »
Отново синхронично днес, по новолуние, шефът е възложил техн. задание за редизайн на сайта на нашия уеб дизайнер, започват да работят по него от първи или втори лунен ден, както препоръчват добрите стари астролози. Вече имам чувството, че тоя човек тихомълком гледа лунния календар преди да стартира нещо важно. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #49 -: Юли 08, 2013, 08:48:06 pm »
Честито! Все така нагоре! ;)
Благодаря ти,Милки!  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #50 -: Юли 08, 2013, 09:18:29 pm »
Браво, радвам се за теб.

Милки, ти как си сега?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #51 -: Юли 08, 2013, 09:32:46 pm »
Браво, радвам се за теб.

Милки, ти как си сега?
Аз като се прибрах,изпих две големи чаши с чай от мента и мед.Само ментата ми помага за стомаха.Но при мен е и в комбинация на нервна почва.Помогнаха ми чайовете.После ядох само 2 банана,1 ябълка и малко обикновени бисквити и сега съм добре.Но от тези нерви,корема ми вече прилича като на бременна жена :(Не знам какво става с мен,но явно ще трябва да отида при личната лекарка,да ми изрише някакви хапчета за нерви.Нещо за успокоение.Защото иначе ще хвана някоя болест.Дискомфортно ми е в това тяло.....миналата година по това време не бях така.Бях заслабнала,по-щастлива.Но сега целия дискомфорт от живота ,ми се изписва на тялото,на външния вид.....уффф тежко.
« Последна редакция: Юли 09, 2013, 06:22:32 am от Milkyway »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Юли 08, 2013, 09:51:22 pm »
И при мен явно е на нервна почва проблемът с напълняването. Обикновено през лятото ми се редуцира теглото, но сега за пръв път не успявам да вляза във форма и да сваля зимните килца. Такова нетипично напълняване не съм имала никога, предимно в коремната област и кръста.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #53 -: Юли 08, 2013, 10:26:17 pm »
И аз съм се окръглила около талията. :-X

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #54 -: Юли 08, 2013, 11:09:31 pm »
Новолунието ми попада в 11 дом, квадрат натален Сатурн - у5, сектил прогресивен марс и опозиция прогресивна венера. Освен, че днес се уговорих с една приятелка за РД-то на детето й в събота, общо взето нищо друго съществено не ми се случи.

« Отговор #55 -: Юли 09, 2013, 12:07:52 am »
При мен е било във втори дом, малко широка опозицийка с наталното ми Слънце, но тр.Плутон е в съвпад, така че събития при мен винаги има. Точно днес нищо особено, само дето научих че една позната са я оперирали от тумор в мозъка. При мен има събития по лунациите, винаги малко преди или малко след, в повечето случаи 2-4 дена преди лунацията.  Пак бях кофти изненадана - този път от сина ми. По някаква чиста случайност приятел вижда как двама полицаи го мъкнат за ръце, за да дава обяснения и се намесва....за сега нещата са под контрол...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #56 -: Юли 09, 2013, 06:28:03 am »
Относно отслабването през лятото,друго нещо съм забелязала.
Тази година както виждате досега,няма тежко,знойно лято.Когато е горещо,не ни се яде,пием повече течности,потим се.А сега,не е така,не е горещо и като че ли това ни се отразява......миналата година ,просто не ми се ядеше в жегите.
Иначе всеки ден се прибирам от работата до вкъщи пеша,а това са много километри,правя го за движение все пак.Но и това не помага.Ами и ако и това не правех???
Колкото толкова.
За отслабването помага също и положителните емоции,радостта.......а те не присъстват в живота ми.Няма любовни емоции в момента...
Миналата година като се влюбих по това време,ами аз хвърчах,не ходех ,а летях ;DВзимах разстоянието от работа до вкъщи за 10 минути.А иначе сега за 20-30 ;D

Това е,дано се пооправим всичките :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Юли 09, 2013, 06:52:36 am »
Какво да ви кажа, момичета, сега съм с два размера отгоре, направо ми се реве.
През 2009 и миналата година, когато бях под силен стрес, бях стигнала 36ти, нормалният ми размер е 38 (44 по бг.), сега съм 40. Малко се храня, но и движението доста намаля, откакто пътувам с градския транспорт и не ходя на разходки с кучета. Имам чувството, че и от нерви трупам запаси, независимо колко и какво ям. Купувам си малко, но по-качествена храна, не ям и сладко, кифличките и хляба също ограничих. Юпитер в Близнаци ми подейства много раздуващо.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #58 -: Юли 09, 2013, 07:39:24 am »
Мене ако питате след една определена възраст помага само спорта. Никакво вървене или ограничаване на хляб и т.н. не помага, редовно спортуване му е майката. От заседналия начин на живот се трупа около талията, независимо, че уж жените трупат повече на ханш и на бедра.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #59 -: Юли 09, 2013, 10:01:50 am »
А мене ако питате ;D
Най-красива е една жена,когато си има мъж/дали брачен партньор или приятел или любовник/ няма значение,с който правят редовен секс.Най-красива е жената,когато е задоволена.Най-женствена и т.н.Тогава тялото и психиката не задържат отрицателните,негативните шлаки.И за това тялото е хубаво.
Това е рецептата за красота на една жена.
Редовен секс,умерена храна,положителни емоции,радост от живота,щастие,движение/спорт-какъвто си харесва/.
Това е :blink:
При мен, няма в момента нито едно от изброените,с изключение на ходенето пеш.
Не съм щастлива от живота,не правя секс,не се храня редовно и качествено,с качествена храна.
Навремето,като се задомих се казах"Ето,сега ще си имам мъж,с него ще си правим редовно секс,няма да съм сама и да попадам на временни авантюри.Защото аз съм по постоянните неща."
А то какво стана.С него не сме правили секс от три години.
А последната връзка,която имах....свърши януари.Значи не съм правила секс от 7 месеца.
Това нормално ли е според вас???? Не разбира се.......
И как една жена на 40, ще бъде щастлива? По този начин...
Няма как...