Здравей Гост

Новолуние 8.07.2013г.

• 88 Отговора
  • 9545 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Новолуние 8.07.2013г.
« Отговор #60 -: Юли 09, 2013, 10:20:16 am »
Съгласна, най-красива е жената след като е правила любов. И само секс да е ;D, пак е най-красива тогава

*

Нова

• 3491
« Отговор #61 -: Юли 09, 2013, 10:25:30 am »
Абе има си значение качеството, за да се ухиля.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #62 -: Юли 09, 2013, 10:28:37 am »
Ако се разревеш, тогава би трябвало да е най-високо качество ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #63 -: Юли 09, 2013, 10:31:43 am »
Ако се разревеш, тогава би трябвало да е най-високо качество ;)
:72:

+1

ПП: Да не бъдем максималисти. И на усмивка сме доволни. Че то в тази суша ))))

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #64 -: Юли 09, 2013, 10:33:41 am »
А мене ако питате
Най-красива е една жена,когато си има мъж/дали брачен партньор или приятел или любовник/ няма значение,с който правят редовен секс.

Милки, опитай се да преместиш фокуса на вниманието си ...При липсата на тотално удовлетворение в личен план, човек прави промени.
Конкретно не се фокусирай върху липсата на секс - това е само следствие, а не причина; вероятно означава, че връзката/бракът се е изчерпал. Мисля, че можеш да се справяш с предизвикателства; може би е време да преоценка и подредба на приоритетите.

Да правиш промени в живота си е едно от най-трудните неща - поне за мен е трудно  :blink:; то докато го реша, че да се натутна, че пък да го направя - ама направя ли го, това е :blink:
Пиша ти целия този пост, защото мога да те разбера - имала съм периоди, в които съм била сама; но по-важното е да откриеш/срещнеш човек,  с който гледате в една посока. Човек, с който да вървиш напред. Този човек, най-вероятно, ще се появи и сам - когато отново се влюбиш в себе си... Да обичаш себе си - е едно от най-важните неща  :blink: и е прекрасно...

Може да звучи странно, но е истина. Да се обичаш, да си прощаваш, да се грижиш за себе си - тогава си в състояние да го правиш и с/и за другите...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #65 -: Юли 09, 2013, 10:43:51 am »
Аз отдавна копнея за промяната :-[ Даже преди време силно желаех,т.нар ми мъж да се махне,да си отиде.....
Но на този етап осъзнах,че не мога да си го позволя.
Имам аутистично дете и с мъжа ми сме,кармично обвързани с грижата си по него.
Да,аз знам и усещам,че ще срещна друг човек.......но как ще дойде реално тази промяна ...все още не знам...
Силно се моля,промяната която дойде,бъде благородна и облекчи всички нас,по интелигентен начин.Защото не обичам простащината и грубостта :( Искам ако,се стигне до раздяла ,то тя да бъде по възпитания начин.
И сега за сега ,живея по този начин,с болките в стомаха,с гнева......с малките мигове на щастие покрай детето и радостта от успехите ми в кариерата.Но това не ми е достатъчно...защото все още съм млада и копнея за човек,с моята душевност. :-[

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #66 -: Юли 09, 2013, 10:52:21 am »
Аз отдавна копнея за промяната :-[

...значи промяната ще се случи, когато си готова за нея  :blink:

Аз също отглеждам дете със специални нужди /с решение на ТЕЛК сме/ - много усилия положих, много тичане и грижи и има светлина в тунела  :blink: На този етап нищо не може да ме откаже от това ДА Живея!  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #67 -: Юли 09, 2013, 10:54:33 am »
Ти пробвала ли си се с чужденец? Западняк? Те са по-отворени, по-широкоскроени. Над нещата са в много измерения.

Тук ориенталско-балканския мъж трудно взима жена с дете, пък то и "болно", извинявай за грубия израз, ама не си и най-първа младост. За нашите измерения мисията ти е направо провалена. Сигурна съм, че дори и много да те харесат отначало, после си бият мечките като научат подробностите. Има и такива, майките им - как чуждо дете в къщата ми.. и всякакви такива недоразумения.

Мен ме питат и се чудят какво не ми е на ред и как така и защо на 31 още съм неомъжена и неродила. За жена вече било много, времето ми изтичало. И това мъже ми го казват. Хем така, хем инак. Питам ако имах дете, щяхте ли да ме вземете? Ми не, нямало шанс, всичко било щяло да приключи предварително. Той жени с дете прибирал за малко. Представяш ли си? Манталитет.

Тези болки в корема трябва да спрат.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #68 -: Юли 09, 2013, 11:28:19 am »
За всичко има шанс Нова и надежда....въпреки,че умира последна/надеждата/ ;D

Благодаря ти за грубия изказ. :blink:

Моето дете не е от най-болните,за щастие.С голям шанс да се "оправи" и да стане като останалите.Все пак майката има най-силната интуиция и усещане за детето си :blink:
Аз под болно,разбирам недъгаво.......а мойто не е такова :blink:
Умен,красив ,но просто по-особен....което пък го прави необикновен.И аз се гордея с него.
Един ден,когато имаш дете/ако имаш/, дай Боже да ти е като мойто.Умно,красиво и необикновено.
Болките в стомаха,ще ги моря със силата на мисъта.Доста неща при мен са в главата ми..... ;D

Ванила и ние взехме Телк.Все пак ,тези пари ще се дават за уроци. ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #69 -: Юли 09, 2013, 11:30:51 am »
Е, категорично не съм искала да обиждам, извинявай, че се изказах.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #70 -: Юли 09, 2013, 11:35:39 am »
Ванила и ние взехме Телк.Все пак ,тези пари ще се дават за уроци. ;)

Да! :blink:

Дъщеря ми ходи на школа по английски език и вече сме с два сертификата на Кеймбридж  :blink: /в най-малката възрастова група/ и абсолютни първенци в школата.

« Отговор #71 -: Юли 09, 2013, 12:08:45 pm »
Милки, не се познаваме, но ще си позволя да коментирам без да питам, за което ти се извинявам предварително. АБСОЛЮТНО съм съгласна с Нова. Ама на 1000 процента. В Бг манталитета ни е такъв, без да отричам изключенията, щото си ги има, но в болшинството мерилките и теглилките са ни меркантилки  някакви изкривени.  нали ги гледам тук постоянно семейства им се прегрупират, и никой не се впечатлява. жени млади, жени зрели, жени с деца в особено трудно положение, но жени, които са си намерили мястото и са щастливи с работа, семейство, абе както всички, а не някакви странни птици, които нямат право да са в общото ято.. Като жена на жена ще ти кажа и сигурно няма да съм нито първата нито последната, но не очаквай мъж да ти даде чуството за сигурност, стойностност и любов. Те са си в теб самата. Обичай си се и си се радвай, карай го някак по-весело и лежерно . Щом вярваш, няма как да те прескочи хубавото, НО не стой да гочакаш, се блокирай ведна точка, не помага.  Ако искаш го приеми като съвет от приятел непознат, от сърце  :wub:  :blink:
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

« Отговор #72 -: Юли 09, 2013, 12:09:06 pm »
Аз отдавна копнея за промяната :-[ Даже преди време силно желаех,т.нар ми мъж да се махне,да си отиде.....
Но на този етап осъзнах,че не мога да си го позволя.
Имам аутистично дете и с мъжа ми сме,кармично обвързани с грижата си по него.
Да,аз знам и усещам,че ще срещна друг човек.......но как ще дойде реално тази промяна ...все още не знам...
Силно се моля,промяната която дойде,бъде благородна и облекчи всички нас,по интелигентен начин.Защото не обичам простащината и грубостта :( Искам ако,се стигне до раздяла ,то тя да бъде по възпитания начин.
И сега за сега ,живея по този начин,с болките в стомаха,с гнева......с малките мигове на щастие покрай детето и радостта от успехите ми в кариерата.Но това не ми е достатъчно...защото все още съм млада и копнея за човек,с моята душевност. :-[

Милки,
ще се включа, защото смятам, че ти си една изключително силна, умна и смела жена и заслужваш всичко най-добро и най-вече подкрепа.
Със сигурност се справяш успешно. Браво!
Направиха ми впечатление твоите думи и искам да ти кажа:
Ти ще се справиш и сама с отглеждането на детето. Дали таткото има желание и възможност да помага - зависи от него. А той сигурно ще продължи да се грижи за теб и детето, дори и да не сте заедно.
Усещам в теб силното ти желание да си свободна. Но първо трябва да се освободиш в мислите си. Аз имам две деца и всеки мъж, който смята, че не може да ги приеме като свои, не е за мен. Прав му път!
Сигурна съм, че след теб има мъже, които просят твоето внимание...Обаче, дали го заслужават, дали си струва? Пожелавам ти да срещнеш този, който си заслужава и си струва.. :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #73 -: Юли 09, 2013, 03:00:41 pm »
Е Щатите са друго нещо, там както казваше една потребителка, която зачезна, са интегрирали Урановите енергии. А ние и сатурн не можем да усвоим, даже.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Юли 09, 2013, 09:50:28 pm »
Сънили, в бившия Съюз също имаше комунизъм, но няма такъв манталитет и такива разбирания.

Е, те пък там прекалено избързват, женят се импулсивно "по любов" на по 20-годишна възраст. В резултат има много разводи и самотни майки с деца.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #75 -: Юли 09, 2013, 10:48:13 pm »
Оспамихте много сериозно темата!  ;D На мен Новолунието продължава да ми действа....Нали беше в 10-ти там та сега ме очаква промяна в работата,но няма да е в мой ущърб де....  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Юли 09, 2013, 10:51:15 pm »
Днес за пръв път видях шефа леко изнервен, а работя в тази фирма от една година вече. Жалко, че не му знам часа на раждане, да видя къде му попада новолунието (за да съм в крак с темата  ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #77 -: Юли 10, 2013, 05:06:50 pm »
Новолунието в 11дом ми донесе едно ново приятелство. :49:

« Отговор #78 -: Юли 10, 2013, 10:21:19 pm »
на върха на 3д
опозиция Сатурн (1*)(у9)
(разходяща) опозиция Нептун/Меркурий (3*) (у1,5,11)
(разходящ) тригон Плутон (1*)(в 6д)
--------------------------------------------

яко писане. комуникация.
да ми изскочи приятна възможност за магистърска програма навън?
//или просто ще отскоча до Гърция/Турция
хаха, да си имам позитивната нагласа:Д
новолунието ми се отрази яко емоционално - силно понижена енергия, състояние, граничещо с депресия; нежелание за общуване, изолация; същевременно с това сякаш съм се абонирала за ъпдейти от прекрасните животи на хората наоколо:Д чудно!
//разбира се, сега видях, че новолунието е на няколко градуса от Хирон(а ми), което обяснява нещата за мен.
очаквам пълнолунието:Д

« Отговор #79 -: Юли 11, 2013, 06:39:50 pm »
При любимия е в 10дом без аспекти,и въпреки това днес ми съобщи,че са го повишили и другата седмица вече ще изпълнява нова длъжност.