Здравей Гост

13 зодия Змиеносец - вече официално доказана от изследователи

• 8 Отговора
  • 1579 Прегледи
Копирам интересна статия от Lifestyle.bg, тъй като попадам в периода 27.11 - 17.12. Питам се,има ли нещо вярно? Това което прочетох напълно отговаря на профила ми,но....

"Революционни открития в астрологията са на път да променят из основи всичко, което досега си мислехме, че знаем за зодиакалните си знаци. Оказва се, че те не са 12, а цели 13. Доскоро това бяха само слухове, но изследователите вече доказаха със сигурност - има 13-а зодия - Змиеносец, пише "Всеки ден".

Новото откритие, което затвърди доскорошните подозрения, че има тайна зодия, преобръща цялата звездна карта. За родените в дните между 27 ноември и 17 декември досега се знаеше, че са Стрелци. Астролозите обаче изровиха тайни книги, които доказват, че тези хора попадат под знака на новата, 13-а зодия - Змиеносеца.

Това е 13-ият знак, който бил забранен от римския император Юлий Цезар. Той бил суеверен и вярвал, че числото 13 носи нещастие. Затова решил, че звездните знаци трябва да бъдат само 12 на брой. В началото повечето учени, които изследвали звездното небе, били против и се опитвали да се борят с нововъведението, което изкривявало науката. Това обаче било невъзможно, тъй като императорът наказвал със смърт всеки, дръзнал да се опълчи срещу решението му. Постепенно 13-ата зодия била забравена, но днес тя изплува отново.

Змиеносците са особен тип хора. Те са надарени със способността да привличат късмета, да се борят за възвишени идеали, търсят мир и хармония не само за себе си, но и за останалите хора. Родени са за лидери - имат таланта за увличат със себе си останалите хора. Често имат много деца, обичат пътуванията, любознателни са, затова са и много умни. Съдбата им дава много, но това им създава тайни врагове. Въпреки задкулисните планове на онези, които им завиждат и ги мразят, те обикновено излизат от битките като победители, защото благородно следват своите цели и не се поддават на мръсни игри.

Неслучайно хората от тази 13-а зодия се наричат Змиеносци. Те са способни да носят змии в пазвите си, които обаче не ги хапят. Ако някой се опита да ги „отрови", те му нанасят съкрушителен удар. И не защото са лоши хора, а защото в природата им е да изгарят всички мостове зад себе си. Веднъж изгубили доверие в някого, те късат с него завинаги. Могат да изоставят всичко и да започнат живота си отначало, без да се обърнат назад."

*

Milkyway

• 3770
Сега искаме за Паяка. :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Копирам интересна статия от Lifestyle.bg, тъй като попадам в периода 27.11 - 17.12. Питам се,има ли нещо вярно? Това което прочетох напълно отговаря на профила ми,но....
значи има нещо вярно  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Uran

• 6041
Познавам няколко човека родени в този отрязък. Има нещо вярно, но и в другите слънчеви знаци могат да бъдат открити хора с подобни характеристики.

*

Milkyway

• 3770
Аз цял живот съм обградена от такива хора.Майка,баба и "мъж".
Баба си обожавах,майка ми също/с нея вече не поддържам връзка/,а за мъжа ми знаете....

*

Lillie

• 30532
Змиеносец е "вмъкнат" знак, ако говорим за символичния тропически Зодиак, който масово се използва в Астрологията.

Има и такава накшатра в индийската астрология - Абхиджит, която отсъства с традиционната система на 27 накшатри. Използва се само в мунданните прогнози, а също така в хорарната и елективна астрология. Но тя не се намира на мястото на Змиеносеца, а в 0° - 12°51'26" от сидеричния Козирог.

Съзвездията в небето не са на равни отрязъци по 30 градуса. В астрологията символично е прието да се използват 12 зодиакални знака с равна дължина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

neo

• *
  • 72
13 на някои места пишат че е силно окултно число, и затова са го нарочили за нещастно, та да го избягват простосмърните... С представянето на това "революционно откриетиe", и нарочената дата по-скоро се затвърждава подобно мнение. Змиеносец  е отдавна писано, че е част от Скорпион, не Стрелец, поне по тропически зодиак който повечето ползват. 70% от скорпион може да се тълкува че попада в тоя знак, но подобно точно делене по зодиакална продължителност не се ползва, така че кой може да каже... Иронично имаме компютрите да направим колкото точно сметки искаме, но знанието по тези теми по-скоро изчезва.

*

Lillie

• 30532
Змиеносец в древността са го наричали Асклепий, попада в сидеричния Скорпион - в този отрязък може да има по-изявени магически или лечителски способности.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

"Революционни открития в астрологията са на път да променят из основи всичко, което досега си мислехме, че знаем за зодиакалните си знаци. Оказва се, че те не са 12, а цели 13. Доскоро това бяха само слухове, но изследователите вече доказаха със сигурност - има 13-а зодия - Змиеносец, пише "Всеки ден".

Новото откритие, което затвърди доскорошните подозрения, че има тайна зодия, преобръща цялата звездна карта. За родените в дните между 27 ноември и 17 декември досега се знаеше, че са Стрелци. Астролозите обаче изровиха тайни книги, които доказват, че тези хора попадат под знака на новата, 13-а зодия - Змиеносеца.

Това е 13-ият знак, който бил забранен от римския император Юлий Цезар. Той бил суеверен и вярвал, че числото 13 носи нещастие. Затова решил, че звездните знаци трябва да бъдат само 12 на брой. В началото повечето учени, които изследвали звездното небе, били против и се опитвали да се борят с нововъведението, което изкривявало науката. Това обаче било невъзможно, тъй като императорът наказвал със смърт всеки, дръзнал да се опълчи срещу решението му. Постепенно 13-ата зодия била забравена, но днес тя изплува отново.

Змиеносците са особен тип хора. Те са надарени със способността да привличат късмета, да се борят за възвишени идеали, търсят мир и хармония не само за себе си, но и за останалите хора. Родени са за лидери - имат таланта за увличат със себе си останалите хора. Често имат много деца, обичат пътуванията, любознателни са, затова са и много умни. Съдбата им дава много, но това им създава тайни врагове. Въпреки задкулисните планове на онези, които им завиждат и ги мразят, те обикновено излизат от битките като победители, защото благородно следват своите цели и не се поддават на мръсни игри.

Неслучайно хората от тази 13-а зодия се наричат Змиеносци. Те са способни да носят змии в пазвите си, които обаче не ги хапят. Ако някой се опита да ги „отрови", те му нанасят съкрушителен удар. И не защото са лоши хора, а защото в природата им е да изгарят всички мостове зад себе си. Веднъж изгубили доверие в някого, те късат с него завинаги. Могат да изоставят всичко и да започнат живота си отначало, без да се обърнат назад."

:o Eдно към едно се отнася за мен... :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците