Здравей Гост

Пълнолуние на 22 юли- 0 градуса във Водолей

• 66 Отговора
  • 8817 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Следващото пълнолуние е на 0 градуса във Водолей. Какво да очакваме от него? Какви аспекти сключва в наталните ни карти?

При мен ще е позиционирано в 7-ми дом в точен тригон със Слънце -11-ти дом. Ще опозиционира Марс на Асцендента, който натално е в съвпад със Сатурн. Съвпада на двете планети са в различни стихии Марс в Лъв и Сатурн в Рак. Ще има събитие при всички положения.

Моля, някой ако може да постне картата, защото имам технически проблем.

Re: Пълнолуние на 22 юли- 0 градуса във Водолей
« Отговор #1 -: Юли 14, 2013, 09:29:23 am »
При мен в 6дом,но без да образува аспекти.Не знам какво мога да очаквам-нямам вредни навици за оставяне,примерно. ;D

« Отговор #2 -: Юли 14, 2013, 11:11:19 am »
Пълнолунието настъпва в 21 часа и 16 минути на 0 градуса и 6 минути във Водолей.Водолейски ще бъде и Асцендента на Пълнолунието на 10 градуса и 11 минути. Честито на всички Водолеи!  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #3 -: Юли 14, 2013, 11:36:28 am »
Пълнолунието настъпва в 21 часа и 16 минути на 0 градуса и 6 минути във Водолей.Водолейски ще бъде и Асцендента на Пълнолунието на 10 градуса и 11 минути. Честито на всички Водолеи!  :blink:

:o до минута съвпада със СЛВ-то ми във 2ри дом , а то е в секстил с венера и асц ... хмм :))

Ръшман пише, че на 5тия ден след пълнолуние често се случвали разни неща:)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4 -: Юли 14, 2013, 11:48:11 am »

:o до минута съвпада със СЛВ-то ми във 2ри дом , а то е в секстил с венера и асц ... хмм :))

Ръшман пише, че на 5тия ден след пълнолуние често се случвали разни неща:)))
а при мен с южен възел. иначе попада в 4ти дом и тъкмо мислех, че трябва да направя разместване в кухнята  :-\

« Отговор #5 -: Юли 14, 2013, 12:34:40 pm »
При мен се случва в 5-ти дом в съвпад с анаретен Козирожки Меркурий и в близост до Слънце и Венера. Само,че орбисата е 4 градуса и не знам дали ще подейства. По-тясна е орбисата при съвпада с дирекционен Нептун (2 градуса),който ми е У7 и със секстил със Соларен АЦ (активиращ 7-ри радикален).

« Отговор #6 -: Юли 14, 2013, 12:38:00 pm »
Предполагам,че съвпада с Нептун ще ми засили интуицията,както се случи при предишната Лунация. На други нива не работи...

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Юли 14, 2013, 01:10:05 pm »
В точен съвпад с Асц- Десц и ПФ.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #8 -: Юли 14, 2013, 01:14:18 pm »
При мен на 5 гр от ДС и на 3гр от северен възел,тригон с плутон У5 и тригон със сатурн У6.

*

Uran

• 6041
« Отговор #9 -: Юли 14, 2013, 01:15:40 pm »
При мен на 5 гр от ДС и на 3гр от северен възел,тригон с плутон У5 и тригон със сатурн У6.

Внимавай с любовите на раб. място. :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Юли 14, 2013, 01:18:05 pm »

Внимавай с любовите на раб. място. :blink:
В момента на работното място,нямам никакви любовни въжделения,освен работата,която си обичам много.Имам любовни въжделения в момента,но са по-скоро свързани с нептун и 9ти дом ;DТ.е човек живеещ в чужбина,на изкуството,но за малко в БГ. :-[

*

Veselin

• 2737
« Отговор #11 -: Юли 14, 2013, 02:17:44 pm »
При мен ще е в 12 дом, в точен секстил със Слънцето У7 в 9 дом, в точен тригон с Хирон в 3 дом и в точен квадрат с Плутон У9 в 8 дом. Не знам дали не е свързано с решението ми временно да поизоставя астрологията и да започна да изучавам усилено английски, понеже съм много зле с езиците като цяло, а това би ми попречило много за намиране на евентуална работа.
Ако някой има други предложения за тълкувания, ще му бъда благодарен, ако напише!

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #12 -: Юли 14, 2013, 02:30:20 pm »
при мен ще е сьвпад с Юпитер У7 ми дом , от тези сьвпади ме втриса направо ..... нищо хубаво не очаквам ...

« Отговор #13 -: Юли 14, 2013, 02:34:07 pm »
Защо? Кофти неща ли се случват при съвпадите на Пълнолуние?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #14 -: Юли 14, 2013, 02:34:58 pm »
Нали за пълнолунието казват, че обикновено (но не винаги) показва приключване на нещо. Новолунието е обратното: ново начало на нещо.

« Отговор #15 -: Юли 14, 2013, 02:36:33 pm »
Мхм...Оффф,аман!

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #16 -: Юли 14, 2013, 02:54:54 pm »
аз принципно нямам нищо за приключване , за съжаление приключи преди три месеца когато пьлнолунието ми беше в 5 ти дом .... доста тъжно , ще чакам вече ноември Солар Еклипс в 5 ти дом , дано да даде нещо ....

« Отговор #17 -: Юли 14, 2013, 03:21:37 pm »
аз принципно нямам нищо за приключване , за съжаление приключи преди три месеца когато пьлнолунието ми беше в 5 ти дом .... доста тъжно , ще чакам вече ноември Солар Еклипс в 5 ти дом , дано да даде нещо ....
И на мен ще ми бъде в 5-ти дом :) Каквото такова...Планетите си знаят работата  :blink: Пък и нали се сещаш,че при двойки,които са да речем от 20 години заедно са имали бая Пълнолуния в 5-ти и 7-ми дом :) Нещата се случват когато трябва да се случат...Пък и кой знае...Може да означава приключване на даден етап във взаимоотношенията и преминаване на друго ниво! Човек никога не знае на какво ниво ще проработят планетите...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #18 -: Юли 14, 2013, 03:23:33 pm »
И на мен ще ми бъде в 5-ти дом :) Каквото такова...Планетите си знаят работата  :blink:
Абсолютно!
И аз днес това си го мислех.......
Обаче винаги ми е кофти,като се зададе пълнолуние ;D точно защото е приключване..
Но защо не го погледнем от другата му страна. Приключва нещо лошо и започва хубавото?? ;)
« Последна редакция: Юли 14, 2013, 05:02:31 pm от Milkyway »

« Отговор #19 -: Юли 14, 2013, 03:25:36 pm »
Милки,доуплътних малко поста си...с малко философски размишления,които вярвам,че са истина  :blink: