Здравей Гост

Пълнолуние на 22 юли- 0 градуса във Водолей

• 66 Отговора
  • 8863 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Пълнолуние на 22 юли- 0 градуса във Водолей
« Отговор #40 -: Юли 15, 2013, 03:46:01 pm »
Понякога както казва Милки..."аман от аспекти"...
Таа...Пълнолуние в/у натална Венера...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #41 -: Юли 15, 2013, 04:07:11 pm »
при мен е 11 дом - по средата на слънце и  м/п слънце- луна

Има ли мидпойнт на планета и мидпойт? ;D
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Юли 21, 2013, 05:09:57 pm »
При мен на 5 гр от ДС и на 3гр от северен възел,тригон с плутон У5 и тригон със сатурн У6.

Значи,ДС ми е 5 гр.водолей.В случая пълнолунието ще се случи в края на 6ти дом.От известно време насам страдам от стомах,възобновила се е стара болежка,която съм лекувала примерно преди 2-3 години.Взех си лекарствата и започвам да ги пия,предписани са ми от доктор.Та-лекарствата+ лечебна диета/сухари,картофи,моркови и т.н/, ще се наложи да спазвам,за да си излекувам стомаха.
Това е като наблюдение за сега,все пак се случва ден преди пълнолунието :lol:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #43 -: Юли 21, 2013, 06:21:40 pm »

При мен е на 3гр от оста 10-4. Квадрат с натална Луна и тригон със Слънцето ми.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #44 -: Юли 21, 2013, 08:36:58 pm »
Пълнолунието настъпва в 21 часа и 16 минути на 0 градуса и 6 минути във Водолей.Водолейски ще бъде и Асцендента на Пълнолунието на 10 градуса и 11 минути. Честито на всички Водолеи!  :blink:
при мен попада в 5д
малката дъщеря има сатурн във водолей 0гр и някакви си минути във 2д
Какво очакваш да ти се случи? Да разчитаме ли на късмет с Пълнолуние в 5-ти дом или обратното?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #45 -: Юли 22, 2013, 06:34:09 am »

Пълнолунието настъпва в 21 часа и 16 минути на 0 градуса и 6 минути във Водолей.Водолейски ще бъде и Асцендента на Пълнолунието на 10 градуса и 11 минути. Честито на всички Водолеи!  :blink:

Мизерия! В точна опозиция с моето Слънце на 1 градус във Водолей, по остта 1/7, а АСЦ в седми...Много хубаво ми затваря Т-карето със тр. Сатурн :( Правят там секстил и тригон към нат. Луна, ама тя е така точно квадратирана от съвпада Юпитер и Марс, че.... Не знам какво да очаквам :( Не ми харесват тези конфигурации. А соларът показваше хубава и важна година...Дрън-дрън...

« Отговор #46 -: Юли 22, 2013, 09:34:38 am »
При мен попада в 3 дом.Луна  съвпад с Марс....

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #47 -: Юли 22, 2013, 09:36:50 am »
При мен попада в 3 дом.Луна  съвпад с Марс....

Ще проявиш активност в комуникациите или отношенията със съседи или братя и сестри.

« Отговор #48 -: Юли 22, 2013, 11:29:01 am »
Хах нямам братя или сестри,със съседите сме на здравей/здрасти.Имам чувството,че това пълнолуние ще има друго проявление-то само ще си покаже  :blink:

« Отговор #49 -: Юли 22, 2013, 12:59:26 pm »
При мен в последния градус на 11-ти дом - изчистих къщата, разместих някои от нещата в моята стая по фън шуй за пореден път ;D, изхвърлих боклука разделно, че бяхме събрали доста неща пластмасови и хартиени неща, а кошовете са на далеч; сготвих миш-маш, направих таратор, изпекох хляб. На крак съм от 5ч. :lol:
« Последна редакция: Юли 22, 2013, 01:14:46 pm от romantica »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #50 -: Юли 22, 2013, 01:07:58 pm »
При мен също ще е в края на 5-11 дом в секстил с меркурий/ЮЛВ. Довечера ще ми прекарват интернет и кабелна най-после.  :blink:

« Отговор #51 -: Юли 22, 2013, 04:22:02 pm »
Не очаквах толкова бързо пълнолунието да се прояви.Преди около час ми се обадиха,че почвам работа.  :blink: Ох най-накрая да има раздвижване и при мен,че повече от месец бях в пълен застой......

« Отговор #52 -: Юли 23, 2013, 07:41:14 pm »
 :blink: Луната е в точна опозиция с наталния ми Сатурн (У4) и точна квдратура с Уран - също У4.
 Познайте какво донесе!  :blink:
 Като по книга, дори и аз го разгадах предварително, обаче не очаквах да се случи чак толкова бързо всичко.
 Хм, прогресивното ми слънце направи съвпад с Уран още преди около половин година, а чак сега се случи нещо! Аз си чакам ли, чакам. :blink:
Имаше една тема, мисля че не беше отделна тема, а във връзка с някое от пълнолунията - Марая беше писала, че пълнолунията активират прогресиите. Откакто го прочетох това и внимавам много за аспектите на пълнолунията към този Уран.
Не очаквах да ми се наложи да си намеря квартира за един ден във Варна, но се справих сравнително прилично. Почти съм доволна от резултата  :-\.
И така - от следващата седмица и аз ще живея и работя във  Варна. :P

« Отговор #53 -: Юли 23, 2013, 07:57:54 pm »

За какво е добро времето...на това пълнолуние?
- експерименти, проби с нови, спонтанни и нестандартни идеи
- промяна, реформа, издигане на нови идоли и лидери
- смяна на роля/кукла/образ/поведение
- освобождение, край, бягство, емиграция
- преследване и защита на личните интереси
- отхвърляне на претенции, отговорност, задължения и нормативи
- ритуално изхвърляне на остарялата кукла /живот, партньор, план/ от балкона/през прозореца/скок от моста....

Този градус е мъглив и тъмен...от астрологиюна гледна точка....

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,1036.0.html
http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,1037.0.html
[/quote]
"Тъмни градуси  -  носят лоши неща според мястото си в зодиака и според планетата или точката разположена в тях."
Офф, на мен Сатурн ми е точно в тъмен градус(0 гр Лъв), а Уран - мъглив, Луната и тя в мъглив. :o
Дано не забравя след време да споделя какво се е случило, все пак нужно е да минат поне няколко месеца.
Аз не деля събитията точно на негативни и позитивни. Смятам, че понякога получаваме едно нещо по по-лесен начин, друг път по по-труден.
А това, че понякога сме подложени на сериозни изпитания си носи определени уроци, а те не са за изпускане, но все пак... не знам, ако можех да избирам дали бих предпочела "урока" :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #54 -: Юли 23, 2013, 09:39:07 pm »
На мен Луната ми беше в точен съвпад с ПФ и десцендента, а Слънце с асц. Нищо.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #55 -: Юли 23, 2013, 09:54:02 pm »
Аз пък приключих къде успешно, къде не чак толкова, много задачки, които все отлагах.
От Т-карето обаче се активира старата болежка в коляното. Тр. Сатурн е в 4 и се очаква да си поостана вкъщи, ама аз не държа на тия работи. Оказа се някакво възпаление, което за сега го борим с хапове и инжекции, ама се преживява.

« Отговор #56 -: Юли 23, 2013, 10:20:24 pm »
в 9д
Луна съвпад Венера(у6, ву12)
тригон АСЦ
широооок съвпад Слънце(6*, у4) и МЦ(9*)

//в някакво никакво (гранично) състояние съм, та каквото и да е, нека бъде;
поднових си тренировките
реших, че ще кандидатствам за магистърска програма и си организирах работния процес по подготовката;
//зарових се и в разни ИТ четива, с които да (до)развия умения, но ще видим

« Отговор #57 -: Юли 29, 2013, 05:30:16 pm »
Много съм доволна от Пълнолунието в 5-тия ми дом! Получих пълна яснота относно бъдещето на връзката си и усетих,че преминахме на ново ниво. Другото,което също много ме радва,е че двамата ми фена най-сетне изчезнаха,след неколкомесечни кански усилия от моя страна да им покажа колко са ми противни и безразлични. Взех и твърдо и окончателно решение повече никога,ама никога да не чета смс-ите,които ми праща бившия ми приятел! Гада му с гад повече от година не спира да ми пише смс-и,но вярвам,че като не му чета простотиите,ще врътна кранчето на енергията,която предполагам му отдавам докато го чета.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #58 -: Юли 29, 2013, 05:48:29 pm »
а това къде се пада АЦ на пълнолунието - това има ли значение?

При мен попадна в 11 дом- всичките ми приятели започнаха много да ме търсят да излизаме- някаква активност се прояви..
« Последна редакция: Юли 29, 2013, 05:53:24 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #59 -: Юли 30, 2013, 03:51:07 pm »
До преди малко не се тревожех много...
Но... това пълнолуние е в 3-ти дом, на 150 гр. точно от натален съвпад Слънце-Венера.

По-интересно е в картата на сина ми - съвпад с Луна-Уран-Нептун в 3-ти дом.
Идеи? ;)

Обратна връзка - пълнолунието донесе работа за сина ми, не му е първата, но вече е доста по-добре платен от мен ;D
Работи в квартален магазин на едни приятели. Казва, че работата много му харесва - предполагам най-вече комуникацията с хора..