Здравей Гост

Общи астрологични въпроси

• 65 Отговора
  • 7442 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Общи астрологични въпроси
« Отговор #40 -: Юли 15, 2013, 12:08:47 pm »
Аз пак повдигам въпроса за розовите и жълти ризи?  ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #41 -: Юли 15, 2013, 12:11:25 pm »
Какъв може да е асцендента на човек,който е луд по колите и бързите скорости?

Овен? Около мен всички такива са луди по коли
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #42 -: Юли 15, 2013, 12:24:06 pm »
какъв е въпроса?
иначе , ако предпочита тези цветове, той е  много чувствителен /но успява да запази баланс м/у разум и чувства/, страстен, с ярка индивидуалност и висока самооценка, уверен в себе си. интелектуалец и творец. обича живота и знае как да му се наслаждава. стреми се към вътрешна хармония , търси свободни отношения.
сигурно има влияние на лъв или близнаци. прогресивната луна също се гледа при избора на облекло за дадения период.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

satin_

« Отговор #43 -: Юли 15, 2013, 12:29:29 pm »

Познавам такъв индивид, асц. Скорпион-розови, жълти, оранжеви, лилави и т.н. блузки и ризи ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #44 -: Юли 15, 2013, 12:32:22 pm »
Мда асцедент лъв съм предполагала, ама това значи да имаме съвпад на асцедентите, странно. Иначе не се бях сетила за пр. луна, във водолей е, това обяснява нещата, цикламите най ме изумиха ;D

Сатин, слънцето е в скорпион, което обърква нещата. Явно никога няма да му разбера асцедента. :-\

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #45 -: Юли 15, 2013, 12:35:54 pm »
Мда асцедент лъв съм предполагала, ама това значи да имаме съвпад на асцедентите, странно. Иначе не се бях сетила за пр. луна, във водолей е, това обяснява нещата ;D

Сатин, слънцето е в скорпион, което обърква нещата. Явно никога няма да му разбера асцедента. :-\
за да подразбереш асц, по добре кажи как изглежда... не че има гаранция че ще го познаем само по това, защото не слънце в скорпион, а един уран в първи дом или стелиум някъде може да объркат нещата.

*

Нова

• 3491
« Отговор #46 -: Юли 15, 2013, 12:38:07 pm »
Сладурка, наистина странно облекло за слънчев скорпион, но и преди съм виждала такива, облечени в червени коралови летни ризи. Не е изключено съвсем.
И на мен на първо четене ми дойде лъв на ац-то обаче се сещам, че съм виждала такива проявления и при транзитен уран към венерата.

По въпроса за бързите коли и високото чело, наистина може да има овнешки акцент. Мисля, че като цяло овните се отличаваме с високото чело, често се случва и при мъже, и при жени. Това за пръстите на пианист обаче.... не знам. Въздушен марс дава афинитет към колите, особено в близнаци, така е, за дом нямам наблюдения, но и при везнишки се проявява, там обаче не чак толкова като "пипане", майсторство.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #47 -: Юли 15, 2013, 12:40:08 pm »
Светла коса и очи, голяма глава, малки уши, римски нос, среден ръст с едър торс, леко диспропорционален спрямо краката, торсът е по-дълъг, малки стъпала и длани. Кожата на лицето леко матова, не точно, но не е с бяла кожа при положение, че косата и очите са доста светли.
Раменете не са много широки, областта около корема е най-развита. Стегнат, явно тренира, същевременно бързо наддава и прави бузи.

Моето предположение е дева, не пие, не пуши, яде разни кисели млека, явно си пада по здравословния начин на живот.

*

Нова

• 3491
« Отговор #48 -: Юли 15, 2013, 12:43:33 pm »
Светла коса и очи, голяма глава, малки уши, римски нос, среден ръст с едър торс, леко диспропорционален спрямо краката, торсът е по-дълъг, малки стъпала и длани. Кожата на лицето леко матова, не точно, но не е с бяла кожа при положение, че косата и очите са доста светли.
Раменете не са много широки, областта около корема е най-развита. Стегнат, явно тренира, същевременно бързо наддава и прави бузи.

Моето предположение е дева, не пие, не пуши, яде разни кисели млека, явно си пада по здравословния начин на живот.

Може пак това да са опеделения по овен. А за здравословното, стига ни и един марс в дева, та да се прояви така.. Ама ти нищо не казваш да планетите му и така... гадаем си.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #49 -: Юли 15, 2013, 12:45:47 pm »
Да ти кажа ли, за здравословното, баща ми има съвпад на луна, марс и сатурн в дева, вярно, че никога не е пушил, ама пие редовно и е голям гурман. Със спорт също не се е презорвал.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #50 -: Юли 15, 2013, 12:48:32 pm »
милки, това, че обича бързите скорости не е много радостно, да ти кажа.  с бързите скорости мъжете  компенсират проблеми в секса  ;) да не кажеш после, че не си била предупртедена  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #51 -: Юли 15, 2013, 12:52:36 pm »
Да ти кажа ли, за здравословното, баща ми има съвпад на луна, марс и сатурн в дева, вярно, че никога не е пушил, ама пие редовно и е голям гурман. Със спорт също не се е презорвал.

Аз пък се сещам за една лъвица със съвпад на марс, венера и мерк в дева /домовете не ги знам/ и й дай само едни билки, салати, лимони, ябълки, протеини, аминокиселини, тренировки по 3 пъти на ден, бицепсите ги прави с 5 кг единия, 10 кг едновременно. За алкохол и дума не може да става, а тесто и шоколад не е яла от детството... )))
Много се кефя да тренирам с нея, защото от раз ми дава резултат, веднага си личи, че съм била на тренировка ))) Наричаме я "легион етронже" - като стана въпрос за френския празник.

Разни проявления...

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #52 -: Юли 15, 2013, 12:53:56 pm »

какво ще кажеш за асц водолей с доста голяма част от риби в първи дом?

*

Нова

• 3491
« Отговор #53 -: Юли 15, 2013, 12:54:12 pm »
милки, това, че обича бързите скорости не е много радостно, да ти кажа.  с бързите скорости мъжете  компенсират проблеми в секса  ;) да не кажеш после, че не си била предупртедена  ;D

Това наистина ли? Лелеле, кеф. Имам тук един, който недолюбвам на работа, голям състезател е, вече ще си се усмихвам тайничко за негова сметка по още един параграф.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #54 -: Юли 15, 2013, 12:55:42 pm »

Това наистина ли? Лелеле, кеф. Имам тук един, който недолюбвам на работа, голям състезател е, вече ще си се усмихвам тайничко за негова сметка по още един параграф.
ако и марса му е ретрограден /често дава сексуални проблеми при мъжете/ бъди сигурна  ;)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #55 -: Юли 15, 2013, 12:57:38 pm »

какво ще кажеш за асц водолей с доста голяма част от риби в първи дом?

Всъщност аз бях решила, че е слънчев водолей, наистина отговаря. Ще трябва да видя при този вариант МЦ и прогресиите.

А стъпалата му са доста малки, прави впечатление, а все пак е сравнително едър като конструкция.

Нова, при лъвовете е свързано със суетата, от мен да го знаеш. Аз нали съм асцедент лъв, спортувам, ако ме видиш в тяло не можеш да кажеш, че съм на тия години и съм раждала.

« Отговор #56 -: Юли 15, 2013, 12:59:33 pm »
Пръстите и спретнатият вид също биха могли да имат нещо общо с Меркурий на видно място.

Аз също съм с дълги пръсти и съм свирила на пиано 7г. ;D Меркурий в риби, в 1-ви дом, богато аспектиран ;D
Когато съм се родила една от акушерките е казала, че съм само за пианистка.

ПП. Е, стъпалото не ми е голямо - #37, но за височината ми 1.65сm си е ок ;D

Милки, аз на твоя човек му пращам АС в Скорпион. Венера в 12-ти, Меркурий в 1-ви... ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #57 -: Юли 15, 2013, 01:04:07 pm »

Нова, при лъвовете е свързано със суетата, от мен да го знаеш. Аз нали съм асцедент лъв, спортувам, ако ме видиш в тяло не можеш да кажеш, че съм на тия години и съм раждала.

Ха, абе... лъв, лъв, то и тази от френския легион е бивша хандбалистка, "без гърди", страхотни крайници, ръст, 40* обувки...
ама за мен такава структура при лъвици си е по-скоро изключение. Явно, защото и двете спортувате и е по друг начин.

Иначе класическата лъвица си е с гърди, пищна, коремчеста, повече отгоре, отколкото отдолу, слаби, фини, оформени крачета...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #58 -: Юли 15, 2013, 01:41:56 pm »
Везни на асцедента дава по-меко излъчване, което въпросният типаж няма.

« Отговор #59 -: Юли 15, 2013, 01:44:20 pm »

Веднага давам пример за мъж, който съм виждала да носи и жълти и розови ризки ;D !

АЦ - Лъв
Слънце в Овен, те си падат по шарено по принцип.
Венера в 8-ми дом в Риби, аспектите не зная дали са от значение, но Венерата има секстили към Луна, Марс, Сатурн, тригон Нептун, опозиция Плутон.

Мисля, че подобни аспекти на Венера ще дадат вкус към по-женски цветове.

девите си залитат по цигари, алкохол, все пак са опозиция на риби

А не бяха ли Рибите тези, които се свързват с алкохола и наркотиците ?