Чудех се как да именувам тази тема и накрая реших да се казва "Интересни истории". Идеята на тази тема е да може всеки желаещ тук да разкаже някоя интересна история за интересен човек или човек, който с нещо го е силно изненадал. Разбира се, нека разказът е придружен с натална карта.
Ще разкажа моята история, тя е за един особен тип мъже - омайни измамници, които успяват да уловят в мрежите си множество наивни жени. Държа да уточня, че с този мъж не съм имала никакви отношения и по никакъв начин не съм "пострадала" от него, просто казусът ми се стори много интересен и желая да го споделя с вас.

Беше отдавна, може би преди 8 години... В един работен следобед, беше горещо лято, в скайпа ми се появява непознат. Тогава огън ми гореше на главата в службата, но беше от малкото спокойни следобеди и реших да се отдам на неангажиращ чат... Та, писа ми един младеж, заговори ме - не помня какво ми беше казал. Отговорих му сухо, учтиво и делово - и вероятно това го впечатли. Изведнъж последваха странни излияния... от непознат към непозната. "Ти не си като другите, позволи ме да те опозная"... И после "Искам да имам дете от теб" и разни други простотии.
Тогава не криех интереса си към астрологията и, разбира се, веднага му поисках дата и час на раждане.

Оказа се от друг град, но сравнително близко разположен до нашия. Искаше да ме впечатли и за целта (което на мен ми се стори смешно) започна да изтъква познанството си с известна медийна личност. Естествено, мен познанството с този човек не може да ме впечатли, но нали трябваше да се пробва дали ще мине номерът?
Поиска ми снимка, но не бях склонна да разпращам мои снимки на сульо и пульо. Тогава той предложи аз да го видя, но понеже нямал бил в момента снимка, ми предложи да вляза в личната му поща и там да видя няколко. Странно... Даде ми паролата си с изричното предупреждение да не чета нищо освен посочената папка със снимки. Хаха, дай на плутонианец ключе от вълшебната стая с много вратички и му кажи да отвори само една.

Впоследствие чатът продължи и въпросният господин започна да настоява да се видим, имал път към Варна в посока Зл. пясъци, където тогава работех и аз. Представяше ми се за много "вип", та от чисто любопитство реших все пак да го видя на живо колко е вип.

И, какво да ви кажа, един следобед дойде един смотльо, предварително се бяхме разбрали да се чакаме в едно заведение наблизо - изглежда, че добре познаваше района. И както се правеше на много вип, майка му беше миячка в един мизерен хотел наблизо (не е важно какво работи жената, а това, че той лъже).
Та, седнахме на заведение, оказа се доста мазен тип - след кратък разговор ми предложи да идем в хотела, в който работи майка му, и да се усамотим в някоя стая.

(голям смях!)
После обедната ми почивка свърши, бързо го отсвирих и се върнах на работното си място. Той се прибра в неговия град и продължи да ме тероризира в скайпа...
И имаше нещо, което ми направи впечатление, събуди хрътката в мен.

Даде ми два мобилни номера и ми каза да ме търси на първия, а ако не отговори, тогава на втория. От любопитство веднъж реших да звънна и се оказа, че и двата номера стоят или изключени, или се включва гласовата поща...
Един ден ме пратиха да правя трансфер на варненското летище. И докато бях там, изведнъж звъни телефонът - непознат номер. Вдигам и чувам неговия глас. Звънеше от номер, който не ми беше дал. Почна пак да ми се мазни, да ме нарича "миличка", разговорът с излияния се проточи около половин час...
След ден-два имах по-ранно ставане, отивах с една група туристи на екскурзия. И както стоя на една спирка и чакам да дойде служебният автобус, изведнъж ме осени идея да му звънна и да го чуя какво прави в този ранен час...

Звъня на третия номер, от който той ми беше се обадил, и... отсреща чувам приятен женски глас, беше още сънена... Затворих.
И тогава ми просветна, дами и господа, че той вероятно е елементарен чукач или просто жиголо. И че има навика да задига телефона на жената, докато тя вероятно е отишла до банята или до тоалетната, и да звъни от него на други жени. Защо го прави? Един господ знае...
Спомням си как ми беше казал "Преди да те срещна, аз само ги чуках". Разправяше врели-некипели как щял да заминава да живее в Англия, където щял да се занимава с моден дизайн, който уж би завършил, но сега се чудел дали да замине или да остане тук... заради мен. Приказки от 1001 нощ.

Една вечер се изкуших пак да вляза в мейла му с паролата, която ми беше дал. Още не я беше сменил, глупакът. Влизам вътре и какво да видя - сълзливо писмо от поредната (вероятно) прелъстена и изоставена жена! В него пишеше "Здравей, миличко! Къде се изгуби, защо не ми пишеш, защо не се обаждаш? Да не би да ми се сърдиш за нещо? Много ми липсваш!".
И тогава се надигна моето плутонищееее!

Визуализирах си всички жени, които е употребил, излъгал и баламосал, и сътворих най-еротичното послание, на което някога бих била способна (имайки предвид, че в това отношение съм тотално дърво и любовни писма никому никога не пиша!).
За целта обаче намерих в нета изключително отблъскваща снимка на млада жена - грозна, с очила с дебели стъкла и криви конски зъби и му я пратих, а посланието гласеше: "Как си, цялата съм твоя и изтръпвам в очакване!". И му го пратих на мейла. Естествено, отговор не последва, но съм сигурна, че го е получил и прочел.

И, накрая, да видим и картата на героя-любовник - как ви се струва? :rolf:
Кои са аспектите на патологичната лъжа?
Часът може и да е с 5-10 мин. по-рано, възстанових го по спомен.