Здравей Гост

Прогресивна Луна и капризи

• 25 Отговора
  • 3683 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Прогресивна Луна и капризи
« Отговор #20 -: Юли 16, 2013, 09:53:49 am »
Аз по какво трябва да започна да залитам по луна в рак?

За цветовете говоря, другото не ме интересува, ще го игнорирам насилствено.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #21 -: Юли 16, 2013, 10:07:33 am »

;D имаш много тънко чувство за хумор. нещо близнашко има в теб ми се струва...

зеленото дават като цвят на луната и наистина , когато моята пр. беше в рак, бях луднала по този цвят, както и по среброто, което също е по луна.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Нова

• 3491
« Отговор #22 -: Юли 16, 2013, 10:20:29 am »

;D имаш много тънко чувство за хумор. нещо близнашко има в теб ми се струва...

зеленото дават като цвят на луната и наистина , когато моята пр. беше в рак, бях луднала по този цвят, както и по среброто, което също е по луна.

Ми не, няма близнаци, но пък прогресивната вече ще да излиза оттам.
Затова питам за рак.
Зеленото много добре ми звучи. Нямам нито едно зелено /или синьо/ нещо, но го харесвам, впечатлява ме и уж все ще купувам, ама завършвам с нещо друго..
Години наред носих само сребро, никога съм нямала пари за злато, а и е нямало кой да ми подари; имам и доста пипнати неща, италианско сребро, един пакет.. От три години залагам само и единствено на жълто злато. Компенсирам сребърните години.
Но тази сутрин изневиделица видях една колежка със "златни" обувки и ми щукна, че аз трябва да си купя "сребърни". Явно е знак. Но пък не ми се прави стъпка назад. И златото добре се съчетава със зелено.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #23 -: Юли 16, 2013, 10:35:30 am »
Моята пр Луна е в Дева. Скоро влиза във Везни.
Толкова зелени дрехи никога не съм имала. Земни цветове...
Нямам търпение да мине във Везни. Може да си внушавам, все пак има още 2 градуса до Везните, но сякаш има отражение. В последно време бях по-премерена с дрехите. Но такава въздушна рокля си взех, което никак не кореспондира с пр Луна в Дева, а е по-скоро по Везни. Има и розово на нея - преливащи цветове, графитено, розово, въздушна материя. Влюбена съм.  :-[

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #24 -: Юли 16, 2013, 11:34:29 am »
Добре де, а по какво налитате? :-\
Към Уран и Сладурка.... :P

Аз съм на черно, толкова черно не съм носила никога досега, дори при опозиция на тр. сатурн с венера, аз и не обичам. А червено носех даже при пр. луна в риби в 8ми дом. Сигурно щото сега е балсамична, на края е вече преди съвпада със слънцето.

« Отговор #25 -: Юли 16, 2013, 03:00:05 pm »
Имате ли впечатления и конкретни промени по отношение на външния си вид или предпочитания към нещо ...или капризи по време на престоя на прогресивната Луна в различните знаци?
От известно време съм като дрогирана по синьо и зелено. Основно предпочитание-тюркоаз... :rolleyes: Дали не е от ПР.Луна Водолей? :rolleyes:

Не мисля, че това е пр.Луна във Водолей. ;)

Моята сега е в Лъв и си накупих няколко зелени рокли /едната е малко по-ярка/. Иначе не понасям зелено.
Тюркоаз обичам, да не кажа обожавам. Но синьото е моя цвят, половината ми гардероб е в синьо - всякакви нюанси. Щото съм синеока, де. ;D Но това е АС Стрелец, според мен.