Здравей Гост

Сатурн по ъглите

• 92 Отговора
  • 15782 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Сатурн по ъглите
« -: Юли 16, 2013, 12:45:55 pm »
АСЦ-ДСЦ , МЦ-ИЦ са кардиналните ъгли на картата. Всяка планета или светило може да попадне в тези зони.../Гокленови/.
Сатурн обаче като една от най-сериозните планети свързани със социума е от изключително значение ,ако е ситуирана в един от ъглите.
Имате ли впечатления, познавате ли нативи със Сатурн в Гокленова зона? Нещо по-интересно свързано с характера им...,по-очетлива събитийност...кариера...,дом.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

angy

• *
  • 105
Re: Сатурн по ъглите
« Отговор #1 -: Юли 16, 2013, 12:54:27 pm »
При мен е съвпад с МС.

« Отговор #2 -: Юли 16, 2013, 12:58:15 pm »
При мен е във въпросната Гокленова Зона,но в 3-ти и в Стрелец. Слаба работа! Мога да лъжа и го правя всекидневно-работата ми го изисква  :blink: Не изпитвам гузна съвест когато го правя  ;D
« Последна редакция: Юли 16, 2013, 01:15:44 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3 -: Юли 16, 2013, 01:07:47 pm »
При мен е във въпросната Гоклено Зона,но в 3-ти и в Стрелец. Слаба работа! Мога да лъжа и го правя всекидневно-работата ми го изисква  :blink: Не изпитвам гузна съвест когато го правя  ;D
Значи имаш данни за политик.  :P

« Отговор #4 -: Юли 16, 2013, 01:18:42 pm »
При бившия беше в 7-ми дом. Много труден характер! Беше си втълпил,че всички жени са порочни по природа и не искаше да нося поли и рокли! Струваше му се аморално,но кой ли го слушаше него...  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Юли 16, 2013, 01:35:21 pm »
Според мен Сатурн никога не действа само в собствения си натален дом , а винаги и в опозиторния. Когато е ситуиран по ъглите на картата засяга всички аналогии на домовете от кардиналния кръст.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6 -: Юли 16, 2013, 01:41:54 pm »
Познавам жена със Сатурн в 10-ти дом съвпад МЦ. Трудна семейна среда,ранна загуба на бащата...Издигнала се е в кариерата си,но живота и е много самотен и определено е трудна за смилане с присъщата и склонност да поучава  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #7 -: Юли 16, 2013, 01:46:37 pm »
Познавам такъв човек и най-негативната му страна е, че се меси в живота на другите ПОСТОЯННО.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Юли 16, 2013, 01:47:17 pm »
Сатурн на АСЦ е доста специален. В 1-ши дом дава усещане за вътрешна несигурност и нестабилност. В 4-ти дом дава инфо за традициите на дома , които винаги са стабилни , консервативни и сигурни...,но човек се чувства ограничен в дома си. В 7-ми дом е характерен с проблемите и трудностите в личните взаимоотношения. В 10-ти дом винаги става дума за власт в това число и безоотговорната власт , която се упражнява и в/у другите и в/у себе си.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #9 -: Юли 16, 2013, 02:04:52 pm »
Като притежател на Сатурн в 10 дом мога да споделя, че семейната среда, в която съм израснала беше ужасна. Майка ми и баща ми никак не се разбираха, постоянно имаше скандали и крясъци вкъщи. И с двамата не съм близка. Сравнително самотен и затворен човек съм. Понякога ми се иска да бях малко по "хахо-хихи", но явно просто няма да е в този живот.

Ама пък за сметка на това на синастрии много ти кълве  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #10 -: Юли 16, 2013, 02:11:49 pm »
при мен е на АЦ, но е в 12ти дом. минавам за сериозна, прекалено строго се съдя и гледам да правя "каквото трябва".  самозащита ми е да се отдръпна в себе си. но и слънцето ми е в 12 дом. май по-скоро то ще влияе на последното

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Юли 16, 2013, 02:15:34 pm »
Сатурн на АСЦ е доста специален. В 1-ши дом дава усещане за вътрешна несигурност и нестабилност. В 4-ти дом дава инфо за традициите на дома , които винаги са стабилни , консервативни и сигурни...,но човек се чувства ограничен в дома си. В 7-ми дом е характерен с проблемите и трудностите в личните взаимоотношения. В 10-ти дом винаги става дума за власт в това число и безоотговорната власт , която се упражнява и в/у другите и в/у себе си.
Мда, за пореден път меркурият в стрелец ни поднесе кратко, точно и ясно информацията като добър учител :wub:
Purple, точно заради това би трябвало точно ти да създадеш голямо и хубаво семейство и да бъдеш щастлива.
Краби, опиши сатурн в 1, макар че имам преки наблюдения за жена, която е много отговорна, скъсва се от работа, издържа цял род, но винаги изпитва вътрешна несигурност.

Аспект на Меркурий в Стрелец в съвпад с ЮЛВ и Гокленов Сатурн в риби но в 3-ти по-скоро са причина за синтеза в математичната обоснованост точно и ясно... ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Юли 16, 2013, 02:17:19 pm »
при мен е на АЦ, но е в 12ти дом. минавам за сериозна, прекалено строго се съдя и гледам да правя "каквото трябва".  самозащита ми е да се отдръпна в себе си. но и слънцето ми е в 12 дом. май по-скоро то ще влияе на последното

Слаб и съсухрен ,блед вид. Колкото повече остаряваш по-млада ще изглеждаш... ;D ;)
Респекта на другите ти е гарантиран...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #13 -: Юли 16, 2013, 02:18:41 pm »

И аз съм така, имам ужасно високи изисквания към себе си и се отнасям много сериозно към всичко, не мога ей тъй да се отпусна и да кажа "майната му, да става каквото ще". След първия сатурнов възврат стана още по-зле.
Понеже е в лъв съм ужасно несигурна по отношение на външния си вид.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Юли 16, 2013, 02:18:45 pm »
При кума ми - Сатурн съвпа ИЦ откъм 4 дом У8 - изключително лоши отношения със семейството още от дете, последвани от смърт на баща му и брат му в един и същи момент, когато беше на 28 години.
При братовчедка ми - Сатурн в 4 дом - учи за архитект.

А този Сатурн има ли напрегнати аспекти към Слънцето , Меркурий и /или/ Марс?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #15 -: Юли 16, 2013, 02:30:17 pm »
Меркурий мунданно управлява 3ти дом - дома на братята и сестрите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Юли 16, 2013, 02:34:36 pm »
При кума ми - Сатурн съвпа ИЦ откъм 4 дом У8 - изключително лоши отношения със семейството още от дете, последвани от смърт на баща му и брат му в един и същи момент, когато беше на 28 години.
При братовчедка ми - Сатурн в 4 дом - учи за архитект.

А този Сатурн има ли напрегнати аспекти към Слънцето , Меркурий и /или/ Марс?
Ето карта, интересно ми е защо попита за напрегнати аспекти към Меркурий?
Неговият случай - разведени родители, почти не е виждал баща си, макар че е останал да живее с него, брат му умря млад в чужбина и той отиде да го разпознае и докара, почти няма живи роднини, живее цял живот с една жена, но без брак, много силен характер, адвокат, невероятно голямо сърце и чувство за хумор.

Карта за учебник... ;D Мерси много.
Защо попитах?!– защото..,аспекта на Сатурн упр. на 8-ми в този случай към Меркурий дава инфо за смърт на брат /по-малък/, а към Марс/по-голям/. Аспекта към Слънцето дава инфо за лоши отношения с бащата , а и загуба на бащата...
Нептун на ДСЦ- розови очила по отношение на връзките , неструктурирани връзки...,мекошав и  поетичен,романтичен...

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #17 -: Юли 16, 2013, 02:47:03 pm »

Слаб и съсухрен ,блед вид. Колкото повече остаряваш по-млада ще изглеждаш... ;D ;)
дааа...без съсухрен за сега  ;D ще ям повече да ми се опъват бръчките  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Юли 16, 2013, 02:48:02 pm »
Карта за учебник... ;D Мерси много.
Защо попитах?!– защото..,аспекта на Сатурн упр. на 8-ми в този случай към Меркурий дава инфо за смърт на брат /по-малък/, а към Марс/по-голям/. Аспекта към Слънцето дава инфо за лоши отношения с бащата , а и загуба на бащата...
Нептун на ДСЦ- розови очила по отношение на връзките , неструктурирани връзки...,мекошав и  поетичен,романтичен...
Мерси за тълкуванието, а според теб защо така пие и пуши, от мерк. в риби?
Значи има вероятност и моята сестра да почине по тази логика, имам Плутон У8 в опозиция с Меркурий, У3.
Сори за спама.

За навиците гледаме 6-ти дом и Луната.

За сестра ти..-не дърпай дявола за опашката... ;) :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Юли 16, 2013, 02:48:40 pm »

дааа...без съсухрен за сега  ;D ще ям повече да ми се опъват бръчките  ;D

Сух... ;D