Здравей Гост

Сатурн по ъглите

• 92 Отговора
  • 15826 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Сатурн по ъглите
« Отговор #40 -: Юли 16, 2013, 04:42:20 pm »
Марая,осиновителите не би ли следвало да се гледат по Уран?
Аз ги гледам по 11 дом и по Сатурн, защото нали са осиновители, отговорни са към детето. Много е сложна тази тема, хубаво е да се пусне нова и там да се коментира.
Уран е мунданен управител на 11-ти дом...Да осиновиш дете не е само отговорност,но и алтруизъм,съпричастност и желание да помогнеш. Тези неща за мен са чисто Уранови  :blink:

Ако приемем ,че Сатурн упр.Водолея според древните...значи и двете сте прави. :P ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #41 -: Юли 16, 2013, 04:47:51 pm »
Сатурн е закостенял догматик...Уран е модерен,човечен,всеприемащ  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Юли 16, 2013, 04:53:26 pm »

Я кажи..при мен коя от планетите разпознаваш?
Уран-Плутон-Сатурн-Меркурий-Слънце.
Всички са ъглови... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #43 -: Юли 16, 2013, 04:55:20 pm »
Преди те мислех за Близнак,така че напълно интуитивно залагам на Меркурий  И много по-силно усещам Уран,отколкото Сатурн :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Юли 16, 2013, 05:04:51 pm »
Преди те мислех за Близнак,така че напълно интуитивно залагам на Меркурий  И много по-силно усещам Уран,отколкото Сатурн :blink:

Виж колко интересно... :rolleyes: Слънцето е в стрелец. ;D ДСЦ е близнаци...
Виждала ли си картата ми? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Юли 16, 2013, 05:07:08 pm »

Я кажи..при мен коя от планетите разпознаваш?
Уран-Плутон-Сатурн-Меркурий-Слънце.
Всички са ъглови... :rolleyes:
Въпреки, че мен не ме питаш, веднага ти казвам - Слънце и Меркурий, много са ти силни - самочувствие, интелект, писателски талант...

А Плутон на МЦ и Уран..не ги усещаш... :rolleyes:

Ха..много полезно... :wub: :wub: :wub:
Ще изследвам нещо и ще споделя... :rolleyes:

Дали планетите на МЦ ,знака и управителя му не оказват специално влияние в синастрията?

« Отговор #46 -: Юли 16, 2013, 05:08:35 pm »
Нека направим тема за осиновените деца! Освен ако вече няма такава де...Ъгловия Сатурн може да символизира трудния живот на тези деца,но той щеше да си остане труден,ако Уран със своята човечност не беше намесен. Силния Уран символизира помощта и подкрепата на тази висша планета,Силния Сатурн символизира трудностите,с които ще се сблъскат...

« Отговор #47 -: Юли 16, 2013, 05:11:39 pm »

Не,никога...Може да си качвала карта тук,но когато започнах да влизам тук бях прекалено егоцентрична,за да гледам чужди карти,но разбрах,че така астрология не се учи  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Юли 16, 2013, 05:12:32 pm »

Не,никога...Може да си качвала карта тук,но когато започнах да влизам тук бях прекалено егоцентрична,за да гледам чужди карти,но разбрах,че така астрология не се учи  :blink:

Заповядай...

« Последна редакция: Юли 16, 2013, 05:17:43 pm от Марая »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #49 -: Юли 16, 2013, 06:25:12 pm »
А аз плутона и урана на Марая въбще не ги усещам, което е странно превид, че аспектират и двете ми светила. :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Юли 16, 2013, 06:30:55 pm »
Дa, зaдължително изследвaй, aз имaм 6 ъглови и ще споделя, кaто се върнa нa компютърa.
Урaн ти го усещaм, виж кaкво куку си и колко рaзличнa от остaнaлите, инaче нямaше дa те хaресвaм толкооовa :wub:

:57:..нестандартнаа...
Ама виж как разпознавам всеки тон...и вибрирам с него. Ето това е Уран...Изявен и необуздан в съвпад с най-интуитивната планета Плутон... :wub:

Лелее..,ако прочете ще каже...:"Пак ти четкат Егото." ;D ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Юли 16, 2013, 06:32:40 pm »
В нашето семейство сме все с ъглови Сатурни или гокленови. Има в съвпад с МС, ІС, в 7 дом...

За повечето от тях бих казала, че са имали труден живот, но по различен начин са постигали желаните цели и различни цели са си поставяли.

Моят Сатурн е гокленов (в 9 дом, в интерсептиран знак) - в сравнение с всички ъглови Сатурни в нашето семейство съм най-успяла и в образованието, и в професията, и от гледна точка на способностите. Но това е за сметка на други липси.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Юли 16, 2013, 06:41:31 pm »
А аз плутона и урана на Марая въбще не ги усещам, което е странно превид, че аспектират и двете ми светила. :-\

:wub: Ха...,а какво усещаш... :rolleyes:

« Отговор #53 -: Юли 16, 2013, 07:31:27 pm »
Здравейте, имам Сатурн в 7 дом, в заточение в Рак, У2. Много пъти са ми казвали,че преди да се запознаят с мен, съм изглеждала надута и високомерна, а всъщност не съм.. Мисля, че е някаква защитна реакция. Наскоро един приятел пък ми каза, че съм си изградила някакви стандарти и всичко трябвало да става по тях. Мислите ли, че е от Сатурн? Слънцето също е в 7, но в Близнаци.  Ще сложа картата си, за да не описвам аспекти.
Всичко, което е неразбираемо, не значи, че не съществува. Паскал
Асц. Стрелец;Слънце в Близнаци;Луна съвпад с Плутон и МЦ във Везни;

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Юли 16, 2013, 07:38:15 pm »
Здравейте, имам Сатурн в 7 дом, в заточение в Рак, У2. Много пъти са ми казвали,че преди да се запознаят с мен, съм изглеждала надута и високомерна, а всъщност не съм.. Мисля, че е някаква защитна реакция. Наскоро един приятел пък ми каза, че съм си изградила някакви стандарти и всичко трябвало да става по тях. Мислите ли, че е от Сатурн? Слънцето също е в 7, но в Близнаци.  Ще сложа картата си, за да не описвам аспекти.

От управителя на АСЦ-то е...

« Отговор #55 -: Юли 16, 2013, 07:44:12 pm »

Имаш твърде много огнен и въздушен елемент в картата си, а никакъв земен. Ако си много нахъсана и незаземена сигурно хората те смятат за високомерна.

« Отговор #56 -: Юли 16, 2013, 07:48:41 pm »
Юпитер ли излезе надувалка, може. Той има аспект със Сатурн, така че явно и двамата са замесени.  Марая, благодаря за мнението Ви.
Всичко, което е неразбираемо, не значи, че не съществува. Паскал
Асц. Стрелец;Слънце в Близнаци;Луна съвпад с Плутон и МЦ във Везни;

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Юли 16, 2013, 07:56:36 pm »
Юпитер ли излезе надувалка, може. Той има аспект със Сатурн, така че явно и двамата са замесени.  Марая, благодаря за мнението Ви.
По АСЦ ни приемат..знак, аспекти ..управител!
Добре дошла!

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Юли 16, 2013, 08:29:02 pm »
Ама как не ги усещаш, не виждаш ли, че се появява във форума като фурия, пуска постоянно нови теми, става основно действащо лице. Уран в интересен, различен, Плутон е душата на компаниите, води масите.

http://www.youtube.com/watch?v=MW4nHwDunWc

Дори и да искам да се скрия...не мога! :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Юли 16, 2013, 08:55:15 pm »
Дори и да искам да се скрия...не мога! :-[
Точно това щях да ти кажа за ъгловите планети - винаги си в центъра на вниманието и колкото и да се опитваш да се скриеш, не става. Нова беше писала за ъгловия Нептун, и аз съм същата - Нептун на МЦ, Юпитер в 10, Луна и Слънце съвпад асц., Меркурий в 1 и Плутон в 10.
Понякога не се издържа на цялото това внимание, където и да отида, се забелязвам (не е от килограмите ;D), понякога нямам и минута спокойствие, личният ми живот винаги е бил на показ, а всячески се опитвам да го скрия - много кардинал, много нещо. Но от друга страна това винаги ми е носело облаги - хората ме харесват (не всички, разбира се). Аз още нямам 30 и затова ми тежи, но при хора, минали Сатурновия възврат вероятно да усвоили енергиите на ъгловите планети и им е оста по-леко.

Има доза истина..,но не е лесно ;) ;D.
Онзи ден минах през Свищов .Бях с дъщеря ми и с ..как да го наричам :-\ :rolleyes: ..,живея с него/мъжа ми/...И двамата бяха изумени...как истински седесари е посрещнаха..как вървяха разговорите...как..как..как... :P ;D
Има идеали и цели за мен...И ВСЕКИ Е ЗНАЧИМ...Плутон е и толерантност ,когато усвоиш всичките му уроци.