Моето любимо място е там, където е сниман филма "Рицарят на бялата дама".
Е, не знаеш ли? В Кюстендил. А филмът е сниман в по-голямата си част на Хисарлъка. :blink:
Благодаря за хубавата песен!!! :blink:Знаех я от версията на Лили Иванова, не знаех, че е кавър. :unsure:
И аз не знаех докато една приятелка от Русе не ме светна за нея. Определено една от най-интересните пещери в които съм била :blink: .Ето още едно невероятно място, но не в България, а в Турция. Водните тераси в Памукале.
Близо до Русе, в поречието на река Черни Лом :blink: .
В Мелник и Сандански и аз се влюбих.Ще пусна повече снимки, като си намеря флашката.А иначе любимото ми място е Олимпик Бийдж, намира се до Катерини до Солун - море и планината Олимп.
Цитат на: Марая в Юли 16, 2013, 09:13:35 pmЦитат на: sunnily в Юли 16, 2013, 09:10:45 pmВ Мелник и Сандански и аз се влюбих.Ще пусна повече снимки, като си намеря флашката.А иначе любимото ми място е Олимпик Бийдж, намира се до Катерини до Солун - море и планината Олимп.Тази снимка е от резиденцията в Сандански... :wub: Нали?Айде сега издай му и партийната принадлежност
Цитат на: sunnily в Юли 16, 2013, 09:10:45 pmВ Мелник и Сандански и аз се влюбих.Ще пусна повече снимки, като си намеря флашката.А иначе любимото ми място е Олимпик Бийдж, намира се до Катерини до Солун - море и планината Олимп.Тази снимка е от резиденцията в Сандански... :wub: Нали?