Здравей Гост

Общи астрологични въпроси

• 508 Отговора
  • 167849 Прегледи
Re: Общи астрологични въпроси
« Отговор #220 -: Декември 01, 2013, 07:37:42 am »
"По принцип звездната карта не може да покаже земетресения в определен регион, тъй като планетите влияят на цялата земя"...Какво мислите за това? Цитат от мнението на астролог за земетресията. А това е цялото му мнение... Иван ИВАНОВ, астролог

"По принцип звездната карта не може да покаже земетресения в определен регион, тъй като планетите влияят на цялата земя. Всяка година сеизмичните станции регистрират хиляди трусове, но от тях само 150 са над 7-ма степен. А България, така или иначе, е земетръсен район, в който има 5 разлома - по долината на Струма, при Стражица (Търновско), около Чирпан, при Тополовград (Ямболско) и Шабла (Варненско). Сеизмолозите знаят, че става страшно, когато апаратурата замълчи продължително време, защото след това става страшно. А засега няма такава опасност.
За Луната също не може да се каже, че действа по някакъв начин на земетръсите.
Според историческите сведения, земетръсите в Пловдивско стават обикновено през април или октомври. Така че, ако ясновидката все пак има ясно видение за това природно бедствие, можем да предположим, че ще се случи през някой от двата месеца. Според мен обаче земетресение в степен на “бедствие” е малко вероятно. Ако се случи, ще е леко.
За началото на този век астрологическата карта чертае три апокалиптични години - 2002-а, 2012-а и 2018-а. Предсказанието е свързано с циклите на тежките планети Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон. Те образуват специални ъгли помежду си, които навеждат на прогнозата за природни катастрофи. От особеното положение между Юпитер и Сатурн обаче може да се предскаже и нещо оптимистично. Че кризата ще свърши в началото на следващата година.
За 2012 г. се вижда, че Нептун е влязъл в Риби, което е сигурно предзнаменование за наводнения по цялата земя. Но също така и за откриване на нови източници на петрол и природен газ."
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #221 -: Декември 01, 2013, 07:42:14 am »
Интересно, но преди много години в солар имах Уран в 5 сол/1 нат дом и тогава имаше нова любов (стара преди това не е имало, нито връзка, че да има разлюбване или раздяла).
А в сегашния като имам Уран в 10 сол/1 нат дом и се наложи да се махна от мястото, където работех, точно малко преди рожденния ми ден. Интересно обаче, ако не се отчиташе, кое трябваше да търся в солара, за да покаже тази промяна.
Уран в 5-ти може да показва и печалба от хазарт  :P Аз гледам и 7-ми дом,също и Вертекс

« Отговор #222 -: Декември 01, 2013, 10:47:32 am »
Имам и друг въпрос.Пластичната хирургия от 8-ми дом ли се управлява? Искам да намеря карти на хора,които са преживели принудителни пластични операции-в смисъл не такива предизвикани от суета.Майка ми например е преживяла пластична операция.40 % от кожата и е присадена в резултат от тежко изгаряне.Дали това не е аспект между У1 и Плутон? Картата и не е ректифицирана...

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #223 -: Декември 01, 2013, 03:44:09 pm »
Според мен един от намесените трябва да е Марс.Веднъж като сигнификатор на хирург и втори път като естествен У1,а от там физ.тяло и най-вече глава.Зависи коя част на тялото ще търпи интервенция,а от там зависи съпортната планета.Много вероятно  да е Сатурн,заради костите,но и кожата и общ. здрав.състояние също съотнасят към козирог.Венера също отговаря за кожата,абе  не е просто май..и 6дом и дева..

*

Asol

• 4140
« Отговор #224 -: Декември 01, 2013, 04:24:53 pm »
Какъв е този астролог дето е писал, че планетите влияят ... ?  :-\

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #225 -: Декември 01, 2013, 06:49:51 pm »
Джъст,сетих се за Мелани Грифит.На по-зряла възраст стана лош пример на пласт.хирургия,но истината е,че като тинейджър,лъв от импровизирания зоопарк на майка й,разкъсва лицето й.Та тогава тя прави първите си,наложителни интервенции.9.8.1957.Ню Йорк.Някъде из нета може да има карта с час.http://www.astrotheme.com/astrology/Melanie_Griffith

« Отговор #226 -: Декември 01, 2013, 07:00:18 pm »
Джъст,сетих се за Мелани Грифит.На по-зряла възраст стана лош пример на пласт.хирургия,но истината е,че като тинейджър,лъв от импровизирания зоопарк на майка й,разкъсва лицето й.Та тогава тя прави първите си,наложителни интервенции.9.8.1957.Ню Йорк.Някъде из нета може да има карта с час.http://www.astrotheme.com/astrology/Melanie_Griffith
Благодаря ти,Ремедеос! Ще потърся картата и после...Но като цяло се чудя дали има обща индикация са пластична операция в картата.Според мен е някакъв аспект между Плутон (трансформация) и У1...А оттам нататък се търси планета,която съответства на поразената част.В случая при майка ми е Сатурн-кожата

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #227 -: Декември 01, 2013, 07:18:32 pm »
Всъщност в линка по-горе намерих картата.После го добавих :P

« Отговор #228 -: Декември 01, 2013, 07:22:52 pm »
Хм...какво ще кажеш за съвпада Марс-Плутон?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #229 -: Декември 01, 2013, 07:34:47 pm »
Ами кво да кажа,гледам без връзка с казуса,че съвпада е с кралската звезда регулус ;DМайка й,тя самата и двамата й съпрузи са кинозвезди ;DИначе де да знам,не разбирам..може би има значение ,че Марс и Плуто са й У6 и са квадратирани от СатурнУ8 :unsure:А и самия Марс е в Дева-мунаден 6.
« Последна редакция: Декември 01, 2013, 07:40:38 pm от remedeos »

« Отговор #230 -: Декември 01, 2013, 07:42:18 pm »
Хм...Според мен съвпада на Марс (У1) с Плутон (У8) е виновник.Жалко,че не знам точен час на раждане на майка ми.Но тя има Марс каре и половина Плутон и Плутон съвпад Уран.Според астролога,който и е правил ректификация АЦ-то и е Водолей,но имам съмнения относно това...

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #231 -: Декември 01, 2013, 07:52:05 pm »
А изгарянето,от какво е причинено-ток,вода,пожар..?

« Отговор #232 -: Декември 01, 2013, 08:16:16 pm »
От вода-тенджера,която е вряла 2 часа се излива върху гърба и го изгаря целия заедно със седалището. Аз съм била на 7 години,брат ми на 1.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #233 -: Декември 01, 2013, 08:48:12 pm »
Защо не направиш карта на майка си с час на раж. 12 на обяд и транзити към времето на  инцидента.Когато имаш визуален образ е по-лесно да анализираш и получиш евентуално-прозрение.

« Отговор #234 -: Декември 01, 2013, 09:59:13 pm »
От вода-тенджера,която е вряла 2 часа се излива върху гърба и го изгаря целия заедно със седалището. Аз съм била на 7 години,брат ми на 1.
Имах съученик, който като малък е обърнал тенджера с врящо съдържание върху себе си и беше с белези по тялото от изгарянията. Не му знам часа на раждане, а само датата, затова съм сложила 12ч в картата:
Много гадно! Много ме е страх от топла вода след това,което видях. Майка ми беше в термични травми няколко месеца,а пациентите там всичките бяха преживели ужасни неща.Една от пациентките там готвела с тенджера под високо налягане.Разсеяла се...отворила капака и тенджерата избухнала в лицето и.Не използвам такива тенджери.И вие внимавайте много с тях...  :( По картата на момчето има квадрат Слънце Плутон. И опасно близък съвпад Марс Уран...Цитирам: "Може да предизвика неочаквани събития. При получаване на стрес от други аспекти са възможни нещастни случаи, взривове на гняв или насилие. Опасностите могат да дойдат от електричество, автомобили, оръжие"

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #235 -: Декември 02, 2013, 01:59:40 pm »
Трябва да си насроча дата за нова американска виза. Някой знае ли какви транзити са подходящи за подобно начинание? :blink:
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #236 -: Декември 02, 2013, 02:15:22 pm »
А днес подходящ ден ли е за купуване на епилатор?  :rolleyes:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #237 -: Декември 02, 2013, 02:40:04 pm »
Ако почакаш още малко,венера ще се врътне и може да стане неподходящ :P

« Отговор #238 -: Декември 02, 2013, 02:55:22 pm »
Аз затва бързам...Трябва и телефон да купувам тия дни,че после отиде та се не видя...Само не знам дрехи как ще купувам следващите 3 месеца  :cry3:
« Последна редакция: Декември 02, 2013, 03:00:08 pm от Just_a_Dream »

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #239 -: Декември 02, 2013, 02:58:39 pm »
Венера е покровителка на нудистите ;D