Скъпи ми съфорумци, имам голяма молба към тези от вас, специализиращи елективна астрология. Очакваме бебче в семейството, очаквано с много любов момченце. Племенницата ми влиза в 9ти месец в началото на март и бебко трябва да се появи на белия свят с операция, първото и раждане беше със секцио. Така че, можем частично да ,,планираме'' съдбините на бъдещия мъж. Да е здрав, умен, почтен, достоен, добър, образован, красив, силен, активен....и всички други хубави дарове на добрите орисници и разбира се някой и друг лесен за преглъщане негатив, за да е по-богат и реалистичен образът. Моля ви, защото силите ми в астрологията не достигат, за помощ. Трябва да посочим възможни дати за операцията, през първата половина на март. Раждането ще се осъществи в Катерини, Гърция. Възможни дати (махам съботите и неделите, нали знаете, че гърците тогава гледат да си почиват) 3,4,5,6,7 март и 10,11,12,13,14 март 2014г. Като ще трябва да се съобразим и с часа, кой гръцки гинеколог ще тръгне да те оперира в 2 през нощта. Доколкото съм на ти с астрологията, ще ми се слънцето на бебо да е в 10 дом, т.е между 11.30 и 12.30 ч. Мили ми орисници, очаквам вашата помощ, да доведем заедно на земята един хармоничен, добър и щастлив човек!!! Благодаря предварително за усилието.