Здравей Гост

Общи астрологични въпроси

• 508 Отговора
  • 167878 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Общи астрологични въпроси
« Отговор #240 -: Декември 02, 2013, 04:20:42 pm »
Трябва да си насроча дата за нова американска виза. Някой знае ли какви транзити са подходящи за подобно начинание? :blink:

Хармоничен аспект на Луната и Меркурий.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #241 -: Декември 02, 2013, 04:40:21 pm »
Трябва да си насроча дата за нова американска виза. Някой знае ли какви транзити са подходящи за подобно начинание? :blink:

Благодаря Марая ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #242 -: Декември 02, 2013, 06:32:38 pm »

Благодаря Марая ;D

За нищо Торони!
За мен е удоволствие да те "срещам"... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #243 -: Декември 02, 2013, 10:15:43 pm »
"По принцип звездната карта не може да покаже земетресения в определен регион, тъй като планетите влияят на цялата земя"
Това май не попречи на Лещански ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #244 -: Декември 03, 2013, 05:52:44 pm »
 :08: :08:

Благодаря Марая ;D

За нищо Торони!
За мен е удоволствие да те "срещам"... ;) :blink:

:08:
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #245 -: Декември 06, 2013, 04:11:55 pm »
Имам въпрос.Една жена,която е родена в Пловдив,но живее в Гърция иска да погледна набързо солара и...Как да процедирам.Трябва да изготвя солар за Гърция ли? А с Лунациите как стои въпроса? Трябва да изготвям Лунации за Гърция ли или ще и действат Лунациите тук?  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #246 -: Декември 06, 2013, 09:40:24 pm »
Да, трябва да  релокираш картата за мястото, където е по време на началото на солара. С транзитите е същото.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Re: Здравейте
« Отговор #247 -: Декември 17, 2013, 06:08:12 pm »
Здравейте на всички вещи в занаята!  :blink: Винаги ми е била интересна тази материя, но от скоро взех да чета повече литература. Съвсем боса съм, както се вика и ми се иска да понауча нещо от първа ръка. Опитвам се да разтълкувам наталната си карта, но тези дни попаднах на друга, която ми се струва доста по-интересна... та като начало искам да попитам, ако човек има в картата си 3 планети в Скорпион, като двете от тях са Марс и Плутон, това не го ли прави повече "Скорпион" от някой друг, който да речем е само със Слънце в Скорпион. Като гледам картите, има едно R, което до колкото разбрах означава ретрограден и ми стана доста любопитна картата, която се опитвах да разтълкувам, тъй като има 7 ретроградни планети. Ако на някой му е станало интересно и има желание да ми съдейства ще се радвам да пише. :blink:
Нещата се учат стъпка по стъпка- първо трябва да прочетеш какво символизира Слънцето, Луната и всяка отделна планета, а след това вече в отделен знак как се проявява. Марс символизира действието, сека, това как реагира човек, когато е ядосан и в знака на скорпиона е на трон, чувства се в свои води и е с най-силно проявление. Имам го в моя натал и знам за какво иде реч- или всичко или нищо! Нептун също ми е в скорпион и то в точен съвпад с Марс, но това не ме прави повече "Скорпион" от някой със Слънце в този знак, по същия начин както някой с Марс и Плутон във везни няма да е повече "Везни" от мене никога. Отделно от това всяка планета и светилата в различен дом от натала се тълкуват различно, но както писах в началото- стъпка по стъпка, защото ако започнеш с голям обем информация, с желание да научиш много за кратко време, то в главата ти ще настъпи хаос.   
   Благодаря  :blink:
Nemo sine vitiis est.
/Никой не е без пороци./
Сенека

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #248 -: Декември 18, 2013, 01:45:51 pm »
Имам въпрос относно интерсептирани знаци и домове. Аз си мислех, че всеки човек има, обаче сега гледам една карта, която си няма. Какво означава това, изобщо има ли отношение към цялата визия на картата ще има или не интерсептиран знак или дом. Качвам картата, за да я видите, случайно ако не съм догледала....
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #249 -: Декември 18, 2013, 02:24:31 pm »
Мерси akruks  :blink:
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

« Отговор #250 -: Декември 18, 2013, 05:52:29 pm »
Ето още за интерсептираните знаци, на английски :blink: - http://www.bobmarksastrologer.com/Intercepted_signs.htm

« Отговор #251 -: Декември 19, 2013, 07:58:46 pm »
Скъпи ми съфорумци, имам голяма молба към тези от вас, специализиращи елективна астрология. Очакваме бебче в семейството, очаквано с много любов момченце. Племенницата ми влиза в 9ти месец в началото на март и бебко трябва да се появи на белия свят с операция, първото и раждане беше със секцио. Така че, можем частично да ,,планираме'' съдбините на бъдещия мъж. Да е здрав, умен, почтен, достоен, добър, образован, красив, силен, активен....и всички други хубави дарове на добрите орисници и разбира се някой и друг лесен за преглъщане негатив, за да е по-богат и реалистичен образът. Моля ви, защото силите ми в астрологията не достигат, за помощ. Трябва да посочим възможни дати за операцията, през първата половина на март. Раждането ще се осъществи в Катерини, Гърция. Възможни дати (махам съботите и неделите, нали знаете, че гърците тогава гледат да си почиват) 3,4,5,6,7 март и 10,11,12,13,14 март 2014г. Като ще трябва да се съобразим и с часа, кой гръцки гинеколог ще тръгне да те оперира в 2 през нощта. Доколкото съм на ти с астрологията, ще ми се слънцето на бебо да е в 10 дом, т.е между 11.30 и 12.30 ч.  Мили ми орисници, очаквам вашата помощ, да доведем заедно на земята един хармоничен, добър и щастлив човек!!! Благодаря предварително за усилието.

« Отговор #252 -: Декември 21, 2013, 03:43:34 pm »
Интресуват ме  "Производните домове"- някой може ли да даде малко инфо,или линк към подобна инф.

*

Марая

• 28287
« Отговор #253 -: Декември 21, 2013, 03:48:04 pm »
Интресуват ме  "Производните домове"- някой може ли да даде малко инфо,или линк към подобна инф.

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,668.msg9031.html#msg9031

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #254 -: Декември 21, 2013, 03:58:27 pm »
а малко повече за планети в интерсептирани знаци? (марч и макевърс ги прегледах) може и лични впе1атления
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #255 -: Декември 21, 2013, 04:00:25 pm »
а малко повече за планети в интерсептирани знаци? (марч и макевърс ги прегледах) може и лични впе1атления

Ще понапиша някой и друг ред тези дни..,но такава литература не съм срещала...

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #256 -: Декември 21, 2013, 04:11:17 pm »
мен нали на моменти ме хваща манията че не знам абсолютно точния си час та сега като въртя и суча ми хрумна че ако луната ми е в интерсептиран водолей то и слънцето, марс, венера и мерк ще са ... четох марч и макевърс но ми се иска още :)

ще съм благодарна за труда  :P

« Отговор #257 -: Декември 22, 2013, 07:46:39 am »
Много Благодаря за линка...малко трудно се ориентирам обаче...може ли да ме насочите...Напр. 12/5 означава 12 дом от 5 ли?

2 / 3 - Печалба на братя /сестрите/ или часове, платена работа, колекциониране на марки ,  дилъри , писмо, ръка
12/5 - завиждат на успеха, убийства ,  мисии, заслони ,  деца, стая  , дисциплина
6/11 - обществени услуги ,  асистент, подчинен
10/ 7 - действията на жените, активен период, славата на брака, честта на победителите
......................
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 03:30:01 pm от venera1978 »

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #258 -: Декември 22, 2013, 12:32:41 pm »
гледаш все 4ти ли?

по принцип си ги броя така - ако търся финансите на бащата гледам 2 от 10 = 11  както и 8 от 10 = 5 (най-грубо казано)