Здравей Гост

Общи астрологични въпроси

• 508 Отговора
  • 167874 Прегледи
Re: Общи астрологични въпроси
« Отговор #400 -: Февруари 21, 2014, 11:19:01 am »
Считате ли знаците Дева, Скорпион и Риби в наталната карта за показателни за кармата на един човек? И как тълкувате сатурн съвпад с МЦ? :-\

За "кармични" домове се приемат 4, 8 и 12 ти, това мунданно са т. нар. водни домове.
Сатурн съвпад МЦ е много силен аспект тъй като мунданно сатурн управлява 10ти дом, би трябвало да дава амбиция и упоритост за постигане на целите. Зависи разбира се и от всички други показатели в картата и знака на сатурн.
Благодаря за отговора. 

*

astro

• 475
« Отговор #401 -: Февруари 21, 2014, 01:41:50 pm »
По натал имам Плутон тригон Венера, опозицията на тр.Плутон към нат.Венера беше много наситено откъм емоционални преживявания време..предстои ми куинконс между тр.Плутон и нат Венера, мислите ли, че този аспект също задължително носи някаква събитийност?

Всеки аспект е част от динамиката на картата...в този смисъл Да.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #402 -: Февруари 21, 2014, 09:19:37 pm »
Здравейте,
Имам нужда от Вашата помощ. Ако може някой да погледне картата, която съм качила и да ми каже  дали има заложени психически проблеми... Става дума за девойка, която има неконтролируемо поведение и нещата излизат извън контрол. Опасенията са за наркотици и/ или насилие в по-ранна възраст. И дали скоро тези прояви ще отшумят. Съжалявам, но нямам точен час на раждане.
  Моля Ви, ако някой може да помогне със съвет или мнение да каже нещо по въпроса. :(
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

« Отговор #403 -: Февруари 21, 2014, 11:34:26 pm »
Здравейте,
Имам нужда от Вашата помощ. Ако може някой да погледне картата, която съм качила и да ми каже  дали има заложени психически проблеми... Става дума за девойка, която има неконтролируемо поведение и нещата излизат извън контрол. Опасенията са за наркотици и/ или насилие в по-ранна възраст. И дали скоро тези прояви ще отшумят. Съжалявам, но нямам точен час на раждане.
  Моля Ви, ако някой може да помогне със съвет или мнение да каже нещо по въпроса. :(

За умствени и психически проблеми, знам няколко индикатора - Меркурий съвпад с Нептун/Плутон/Сатурн. Мен малко ме смути този Марс в 8 Дом, защото и аз го имам и никак не му се радвам....
Without "art" the Earth is just "eh"!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #404 -: Февруари 22, 2014, 01:21:15 pm »
Здравейте,

Изглежда доста впечатляваща тази карта.... :-\ Мисля,че трудно го разбират този индивид...,а той самия трудно се разбира.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #405 -: Февруари 23, 2014, 03:46:01 pm »
По натал имам Плутон тригон Венера, опозицията на тр.Плутон към нат.Венера беше много наситено откъм емоционални преживявания време..предстои ми куинконс между тр.Плутон и нат Венера, мислите ли, че този аспект също задължително носи някаква събитийност?

Всеки аспект е част от динамиката на картата...в този смисъл Да.
Благодаря ти! Съвсем малко съм чела за този аспект, не е мажорен и ми е интересно как и доколко се проявява...

« Отговор #406 -: Февруари 25, 2014, 04:33:39 pm »
Здравейте как може да се  тълкува аспекта слънце полусекстил марс в наталната карта

« Отговор #407 -: Февруари 25, 2014, 08:34:54 pm »
Здравейте как може да се  тълкува аспекта слънце полусекстил марс в наталната карта

Подобно е на секстила, но с по-слабо влияние.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #408 -: Февруари 25, 2014, 10:03:16 pm »
Имам въпрос относно мидпойнтите.
Когато например някой има мидпойнт слънце-луна на 20 гр везни,раглежда ли се противоположната точка-20 гр овен?
Имам предвид,ако има транзитираща планета минава върху  20 гр овен,зачита ли се или трябва непременно да е в съвпад със самият мидпойнт,т.е 20 гр везни?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #409 -: Февруари 25, 2014, 10:11:32 pm »
Да, мидпойнтът действа в двете точки - в опозиционната също (като огледално отражение).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mit53

• 43
  • Тук и сега, навсякъде и никъде...
Re: Полусекстил
« Отговор #410 -: Февруари 26, 2014, 10:48:37 am »
Според Павел Глоба полусекстила е битев, скрит, променлив Ин аспект, отговарящ на елемент Вода. Скритите аспекти действат по-скоро на психологично  подсъзнателно ниво. Ин аспектите се свързват с процеса на асимилация както и елемента Вода и стремеж за задържане на статуквото. Променливостта на аспекта се изразява в неговото по-краткотрайно действие, но и възможност за използване на променящите се условия. Те се проявяват внезапно и макар че са по-слаби, индивидът често ги възприема по-силно, независимо че не оставят толкова трайни следи в живота му. Водният характер на аспекта показва, че влиянието му произтича по-скоро от енергетиката на околната среда, отколкото на някаква вътрешна потребност на индивида.
Според мен, независимо че полусекстилът се определя като разхлабващ ситуацията аспект, той носи и известна доза напрежение, когато се образува между антагонистични елементи огън и вода, въздух и земя.

« Отговор #411 -: Февруари 28, 2014, 09:15:46 pm »
здравейте  :блинк: преди известно време ходих на астролог и едно от нещата които ми каза беше 4е 4овек не бива да се ражда от 14 до 16 часа тези часове били фатални има ли такова нещо пиша във форума защото много оби4ам да ви 4ета отговорите ви винаги са толкова компетентни и из4ерпателни и съм сигурна 4е ако има такова нещо ще намеря отговора тук . Извинявам се ако въпроса е глупав

« Отговор #412 -: Февруари 28, 2014, 09:29:43 pm »
здравейте  :блинк: преди известно време ходих на астролог и едно от нещата които ми каза беше 4е 4овек не бива да се ражда от 14 до 16 часа тези часове били фатални има ли такова нещо пиша във форума защото много оби4ам да ви 4ета отговорите ви винаги са толкова компетентни и из4ерпателни и съм сигурна 4е ако има такова нещо ще намеря отговора тук . Извинявам се ако въпроса е глупав

При кого си била, benben?

« Отговор #413 -: Февруари 28, 2014, 09:34:32 pm »
moje li da ti pisha na li4ni

*

Lillie

• 30532
« Отговор #414 -: Февруари 28, 2014, 09:39:40 pm »
Притеснявате се да не се разчуе кой астролог дава такива... хм, компетентни консултации?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #415 -: Февруари 28, 2014, 09:41:10 pm »
LILLIE da ti kaja da pritesnqvam se da ne izloja jenata ina4e bih i spodelila imeto mislite li 4e ste e korektno ako go napravq

*

Lillie

• 30532
« Отговор #416 -: Февруари 28, 2014, 09:44:45 pm »
Не се притеснявай, тя вече се е изложила.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #417 -: Февруари 28, 2014, 09:45:15 pm »
V sashtnost kazva se silvia don4eva otidoh za vajen za men pri neq vapros  a taka me naplashi

« Отговор #418 -: Февруари 28, 2014, 09:45:44 pm »
Лили, едно към едно ми взе думите ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #419 -: Февруари 28, 2014, 09:46:30 pm »
Лили, едно към едно ми взе думите ;D

Синхроничност... тая вечер съм особено безмилостна  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.