Здравей Гост

Кралското бебе

• 93 Отговора
  • 14599 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Кралското бебе
« -: Юли 22, 2013, 09:55:03 pm »
Кралското бебе се роди в 18,24 българско време. Да коментираме  ;D

The Sun казва, че часът на раждане е 4,24pm
« Последна редакция: Юли 22, 2013, 10:04:40 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
Re: Кралското бебе
« Отговор #1 -: Юли 22, 2013, 09:58:03 pm »
SORRY смених часът на раждане.

И това ако не е карма.... анаретни градуси на Слънце и Венера, Със Сатурн в 12ти дали ще стигне до трона?  От друга страна е квадратиран от Светилата, може това да го направи успешен управленец. :-\ Уран в квадрат с 2та управители на АЦ....
Два водни тригона, дано не е прекалено емоционален с тази опозиция на Нептун и Венера. Нептун е и ретро.
« Последна редакция: Юли 22, 2013, 10:07:19 pm от Yaya »

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Юли 22, 2013, 10:03:39 pm »
Любовната сфера ще е проблемна, но като си крал- така ще е. :blink: Семейните богатства също ги има в картата. :blink:

« Отговор #3 -: Юли 22, 2013, 10:11:25 pm »
Хм, Венера съвпад Регул  ;), и то най-високо
Тао Плутон–Марс-Уран - малии, ;D
МНОГО аспектирана карта, а ма много - няколко хвърчила, куп тригони, секстили, квадрати,таота

« Последна редакция: Юли 22, 2013, 10:15:43 pm от gogetit »

« Отговор #4 -: Юли 22, 2013, 10:18:54 pm »
Дали действително е естествено раждане или е нагласено от астролози? Тази вечер съм конспиративно настроена.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5 -: Юли 22, 2013, 10:20:04 pm »
Според мен е нагласено, няма да оставят нещо толкова важно с Нептун на ДЦ. Примерно.

А Шопенхауер

« Отговор #6 -: Юли 22, 2013, 10:21:36 pm »
Дали действително е естествено раждане или е нагласено от астролози? Тази вечер съм конспиративно настроена.
Няма нищо случайно при тея  :72:

« Отговор #7 -: Юли 22, 2013, 10:42:11 pm »
Ако се беше родило на 29 Юли щеше да има още един голям тригон.
Иначе по картата, господар на 8-ми във 2-ри...пари от наследство ;D .
Липса на планети във въздушни елементи, но поне има Нептун и Сатурн във въздушни домове.

« Отговор #8 -: Юли 23, 2013, 01:50:09 am »
Не е нагласена тази карта, Точно Слънцето и Луната не получават нито един благоприятен аспект. Уран само с квадрати... Марс и Плутон в опозиция. Не искам да съм черногледа, но е застрашено от нещастни случаи, насилие, внезапни обрати, трудности в емоционалната сфера. Направо взе да ми домилява за малкия принц.

« Отговор #9 -: Юли 23, 2013, 06:06:15 am »
Бях сигурна, че като Даяна ще е рак.

« Отговор #10 -: Юли 23, 2013, 08:08:25 am »
Бях сигурна, че като Даяна ще е рак.
И като баща си. Майката е с опозиция Слънце/Луна в козирог/рак, включена в Т-кв. с марс/сатурн/плутон във везни. А при бебето е обратното опозиция Слънце/луна в рак/козирог. И нейната карта е доста предизвикателна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Юли 23, 2013, 08:10:46 am »
Обаче интересно, много често се повтарят тези фази в картите на крале и управници - опозиция или съвпад на светилата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #12 -: Юли 23, 2013, 08:11:25 am »
Да е живо и здраво, но изглежда доста чувствително с преобладаващият воден елемент....

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #13 -: Юли 23, 2013, 08:25:12 am »
БЕБЕ РАК  :tongue2:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #14 -: Юли 23, 2013, 08:44:33 am »
http://www.blitz.bg/news/article/212583

"Според Бег, асцендентът на бебето е Козирог, което е зодията на майка му. "

Пуснах картата през астрокома - някой има ли идея защо е тази разлика?  :-\ Ако съм сбъркала, да я сменям довечера, като се прибера.... Въртя и нагласям часовете, но, ако тази дама е права, то часът не е верен. Може умишлено да го крият.

А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #15 -: Юли 23, 2013, 09:10:49 am »
Снощи по новините по първа програма казаха, че още не се било родило, но понеже вече слънцето било лъвско, то кралските астролози предричали модерен и напредничав владетел, отдадох го на луната вече във водолей в секстил с уран.
Сега тази карта ми е странна, направо не мога да повярвам, че е този часа. Хубаво висока венера, ама после... Мнооого кофти това опозе към ретро нептун. Не ми изглеждат чак нагласени нещата, освен венерата нищо друго не е поставено както трябва. Много вода, хайде то периода такъв, ама бива ли такъв асц. със слънце в анаретен градус, той май беше на богатството, нали? Внезапно и неочаквано, на престолонаследника не му трябва това и пълен осми дом с у2 в 8. Той и без това си го има..

Много ми е вероятно да не е казан точния час, а да са ни метнали. И като са искали модерен и напредничав, това е цитат, защо са го оставили убит в последния градус на козата. Да бил като майка си и татко си, пълни глупости. Ако такива са им астролозите..

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #16 -: Юли 23, 2013, 09:17:03 am »
БЕБЕ РАК  :tongue2:

Да,.. дано не е ...................................... като теб!

(след малко ще напиша какво)

Е няма да е, аз имам Близнаци по натала, а то има доста Рачета, ама може да е като теб  :19:

Ето така, на глупостта с глупост! Панимаеш ли сега?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #17 -: Юли 23, 2013, 09:27:08 am »
За часа, че са ни метнали, ясно е. Мисля дали и за датата не са ни метнали, можеха да не го изцвъкат баш на 22-ри!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #18 -: Юли 23, 2013, 09:29:12 am »
Нова, и на мен не ми се връзва картата. Как ще оставят СЛВ в 12 дом? Както и да я въртя, не ми излиза - другият вариант е тяхно унив. време и наше 5.24ч - а те го обявиха в 6ч. Тогава пък Марс и Юпитер влизат в 7ми, а Уран в 4ти, Гокленовите зони са празни.  :-\ Нещо не е у ред тука.

Последно, дадено е 16.24 Лондонско, 15.24 по Гринуич, 18.24 наше. Е, тва карта ли е? И било продължило 12 часа, пък тя не влезе ли сутринта в болницата?  :-\
« Последна редакция: Юли 23, 2013, 09:33:43 am от Yaya »

А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #19 -: Юли 23, 2013, 09:29:39 am »
Съгласна съм, както и вчера говорихме, Сладур. Освен ако положението вече не е търпяло отлагане, а да са чакали лъва.
« Последна редакция: Юли 23, 2013, 09:34:25 am от Нова »