ее тез хора пък като почнат..раздяла на родителите много често може да се види по дисхармоничен аспект слънце луна, но в картата на малкия принц говорим за опозиция, аспект в който няма нищо трагично. Самата Кейт го има- родителите й са постигнали много в този живот от едното нищо и са още заедно - няма разводи и трагедии.
За раздяла на родителите почти съм убедена, че аз не виждам- за другите за смърт и т.н не мога да кажа, но за едно нещо съм се замисляла- няма, не се сещам за кралски особи починали много млади при някакви инциденти ,от болести или прочее. Даяна е единствената, която ми изниква с такава случка, но тя по онова време не беше част от кралското семейство.
Убедена съм, че тези дворцови хора имат набор от астролози нумеролози и всякакви такива, с които изчисляват неблагоприятни дати и събития или благоприятни такива- абсолютно сигурна съм, че разчитат на езотериката и се пазят или си помагат чрез нея. Много ми е съмнително малкия принц да го застигнат сега изведнъж всички беди на света.