Здравей Гост

Кралското бебе

• 93 Отговора
  • 14684 Прегледи
Re: Кралското бебе
« Отговор #80 -: Юли 29, 2013, 04:59:19 pm »
Да, Уили е друг. Въпреки че е много скромен и здраво стъпил на земята, публичността му се отдава добре, а и умее да следва протокола и да проявява достатъчно търпение, за да го прави. Той е по-близо до широката общественост, не търси усамотение, добре се справя с прожекторите и предполагам, би се справял добре и с носенето на короната. Катрин също умее да се държи естествено мило и чаровно с хората, без да й тежи или поне без да го показва. Те заслужават короната.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #81 -: Юли 29, 2013, 04:59:34 pm »
това е Кейтината карта- да видим има ли корона и там?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #82 -: Юли 29, 2013, 04:59:39 pm »
Да, имат право да се откажат.

« Отговор #83 -: Юли 29, 2013, 05:00:21 pm »
А принцовете имат ли право да се откажат от короната, ако не искат, да кажем? Или щат не щат, трябва?

разбира се, че имат. Пусни в Гугъл Морганатичен брак ! това е едно от основанията за ...
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #84 -: Юли 29, 2013, 05:00:44 pm »
Да, даже аз посочих примера с един Крал Джордж- брат ли беше или чичо на Елизабет- брат мисля- той се отказа от короната и кралица стана тя.

« Отговор #85 -: Юли 29, 2013, 05:02:01 pm »
Прегледах няколко чуждоезични форума тези дни и темите в тях свързани с бъдещето на малкия принц.
Преобладават, за съжаление,  песимистичните прогнози най-често свързани с  раздяла на родителите, включително смърт на родител, ранна смърт на самия принц, забъркване в грандиозни скандали, дори свързани с хомосексуалност, и в крайна сметка край на монархията в Англия.
Според мен следващият крал на Англия ще е Уилям. 

« Отговор #86 -: Юли 29, 2013, 05:03:53 pm »
Прегледах няколко чуждоезични форума тези дни и темите в тях свързани с бъдещето на малкия принц.
Преобладават, за съжаление,  песимистичните прогнози най-често свързани с  раздяла на родителите, включително смърт на родител, ранна смърт на самия принц, забъркване в грандиозни скандали, дори свързани с хомосексуалност, и в крайна сметка край на монархията в Англия.
Според мен следващият крал на Англия ще е Уилям.

край на монархията в Англия - това звучи най-логично.
След 10 години пак ще говорим по темата... Мисля, че ще се сбъдне! към 2019-20-22 г.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #87 -: Юли 29, 2013, 05:07:24 pm »
Piruette, в астро.ком ли е това? Някой ведически астролог коментирал ли е?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #88 -: Юли 29, 2013, 05:29:21 pm »
ее тез хора пък като почнат..раздяла на родителите много често може да се види по дисхармоничен аспект слънце луна, но в картата на малкия принц говорим за опозиция, аспект в който няма нищо трагично. Самата Кейт го има- родителите й са постигнали много в този живот от едното нищо и са още заедно - няма разводи и трагедии.

За раздяла на родителите почти съм убедена, че аз не виждам- за другите за смърт и т.н не мога да кажа, но за едно нещо съм се замисляла- няма, не се сещам за кралски особи починали много млади при някакви инциденти ,от болести или прочее. Даяна е единствената, която ми изниква с такава случка, но тя по онова време не беше част от кралското семейство.
Убедена съм, че тези дворцови хора имат набор от астролози нумеролози и всякакви такива, с които изчисляват неблагоприятни дати и събития или благоприятни такива- абсолютно сигурна съм, че разчитат на езотериката и се пазят или си помагат чрез нея. Много ми е съмнително малкия принц да го застигнат сега изведнъж всички беди на света.

« Отговор #89 -: Юли 29, 2013, 05:48:40 pm »

Това е линка с темата за кралското бебе в астро.ком, който следя: http://forum.astro.com/cgi/forum.cgi?num=1374528542/0   Има различни интерпретации на картата му-от ведически, до разглеждане на хармоници, мидпоинти и т.н.

Сещам се, че преди около година четох една тема пак в астро.ком за брака на Уилям и Кейт, разпростираше се в повече от 20 страници, но не се сещам точно в кой подраздел се дискутираше. Като цяло прогнозите за брачното им съжителство и отношения бяха много апокалиптични, сочейки голяма вероятност от преждевременна смърт на принца.

Между другото, някои от коментиращите в астро.ком са по-добри и от изявени и известни астролози, изумена съм от точността на анализите им.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #90 -: Юли 29, 2013, 06:15:49 pm »
И там четох. Плюс форумите на Ноел Тил, Денис Куталев, skyscript, astrologyweekly, light on the vedic astrology и още един за ведическа на руски vedic-astrology.ru. Може и да изпускам някой. Май при Куталев бяха най-мрачни прогнозите.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #91 -: Юли 29, 2013, 11:47:22 pm »
а аз бях чела прогноза за брака им, която го описваше като много стабилен- имаше някакви слаби моменти- но като цяло много добра прогноза..........но знае ли се

« Отговор #92 -: Юли 30, 2013, 10:13:51 am »
Piruette, MayFlower, благодаря ви за информацията!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #93 -: Юли 30, 2013, 04:57:07 pm »
В интерес на истината- сега пак като видях синастриите на Кейт и Уилям и на Бащата с Камила- много по- обещаваща ми се вижда тази на Кейт и Уилям, а вижте Чарлз и Камила колко много препятствия преминаха- тяхната синастрия нищо толкова особено не ми се струва.

Сигурно астролозите, които са гледали хороскопа на Чарлз колко ли апокалиптично и стресово са описали живота му- извънбрачни връзки, скандали, няма да стане крал, разводи, смърт на съпруга...

А в действителност живота му протича много по- методично- да, има несполучлив брак, но 2 чудесни деца, съпругата умира, но след развода- т.е не е такъв шок за него като примерно да са лудо влюбени и женени от месец и тогава да я загуби..жени се за голямата си любов след много години и преминати перипетии в името на любовта.
..........живот като живот.
Въобще не обичам някои астролози като почнат да обрисуват някакви картини иии вече света да потъва.
А в астрокома има и наистина добри, но и абсолютно нелепи твърдения и прогнози по моето скромно мнение.